Sari la conținut

Vizitator Josep_Guardiola

Postări Recomandate

  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

Celebrarea a 2 ani de nimfomanie, in cuibusorul Lorenei

 

 

 

 

   Aseara am revizitat-o pe Lorena, cu ocazia impliniri a 2 ani de cand am intrat in lumea nimfomana. Prima vizita s-a consumat in 2012, chiar de ziua mea de nastere, prin urmare s-ar putea ca Lorenei sa-i faca placere sa ma revada chiar in zilele speciale ale anului :P Culmea este ca am fost primul nimfoman care a recenzat-o pe atunci! Cum a fost posibil sa ne revedem ? Totul a fost foarte simplu: a trebuit sa se anuleze o intalnire pe care o aveam programata cu o ora mai devreme (deh, problemele lunare aparute brusc), sunat la alte 3-4 domnisoare... din pacate indisponibile la acel moment... ok, don't panic, is not too late! Last try of the day, Lorena ex-colega Karinei! Surpriza! Raspunde! "Buna seara Lorena, ce mai faci ?" "Uite bine Joseph, tu ce mai faci, vrei sa vii pe la mine ?  :ellao " "Eu: Ceee ? Cum mi-ai spus ? Josep Guardiola ???? De unde ai stiut cine sunt ? spusei eu, luand o privire de antrenor mirat de scorul de pe tabela de marcaj, ceva cam in genul pozei de mai jos! "Pai cum sa nu-ti recunosc vocea ta sexy  :inlovee ?" "Da de unde sexy, ca la cat strig dupa jucatorii mei de la Bayern, ca sa respecte schemele tactice, am ajuns sa am voce de urs  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ! "OK, ne putem vedea in 20 de minute ? Iau un taxi si ajung repede!" OK, te astept!"

 

http://cdn.bleacherreport.net/images_root/images/photos/000/803/447/89641784.jpg.23483.0_crop_340x234.jpg?1263987272

 

   Si al naibii taximetrist, un "baietas de etnie", mi s-a laudat tot drumul ca futut sute de femei, etc., ca le abordeaza cu tupeul lui si le vrajeste etc etc... boring boring... in gandul meu "Fratica, femei ca pe nimfomane n-o sa futi prea curand, deoarece ele se uita doar dupa domni rafinati, eleganti, cu limbaj elevat si respectuos." Ajuns in zona blocului Zepter, sunat la interfon si o reintalnire :ellao ca in filme, cu imbratisari, pupici doar pe obraz (fara FK din cauza racelii, +1 bila alba pentru faptul ca a vrut sa ma fereasca de o posibila imbolnavire).

 

  Am stat nitel de vorba si am optat pentru o ora. Dupa cum bine stiti, Lorena este colega cu Elena (partenera mea de gimnastica, cu care m-am intalnit acum cateva luni (a se vedea si recenzia :P )). Eu, fiind dushat si pregatit inca de acasa, am decis sa trecem la actiune. Imbratisari, mangaieri, saruturi pe corp, oral acceptabil de bine executat, cu atentie asupra outelor greu incercate de intalnirea amanata :(, Bavarian pussy-licker, pus caciulita pe capsorul lui Messi si trecere la normal, cu 2 pozitii schimbate (ea deasupra si eu deasupra)... cum faceam miscarile obisnuite de locomotiva care circula cu 200 km pe ora :P, ma bate un gand: sa incercam un CIM, sa incerc o finalizare pe corp... sa incercam un doggystyle.... Messssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sa te futa cainii! (sau pe ardeneleste, "mno futa-l pula de neastamparat" ca daca o patzasti, o patzasti!!! .... sa vezi ce lopata in cap iti trag, ca iar ma tradasi.... nici 5 minute nu statui deasupra ca Pusyka mi te-a terminat si noroc cu caciulita asta, ca altfel nu stiu unde mai trimiteam atatia copii... probabil la gradinita  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Va dati seama ca daca incercam doggystyle-ul m-ar fi terminat ca pe un caine, in 2-3 minute  :ellao  :laugh2  :laugh2

 

  Lorena: "Lasa mama, ca acum te ajut sa strangem copilasii si o sa te servesc si cu un suc si cu apa rece". "Prea bine, ca mi s-a facut o sete...  :pepsi "

 

  Am mai stat de vorba, Lorena fiind plasata intre picioarele mele, in asa fel incat sa-l incalzeasca pe Messi cu pieptul si cu barbia :P, ne-am mai amuzat de anumite situatii, ne-am echipat, am lasat cadoul discret (150 lei ora) si am pornit spre casa.

 

 

Notele:

 

MODALITATE DE CONTACT: Numarul de telefon din titlul topicului

 

LOCATIA: Nota 9 (langa blocul Zepter)

 

ASPECT FIZIC: 8,5

 

GFE: 7 (lipsa FK, dar data viitoare sper sa am mai mult noroc si, implicit, sa acord o nota mai mare)

 

IGIENA PERSONALA: 10+ (nimic de reprosat)

 

PUSYKA: 10+  (epilata, curata si nazdravana)

 

ORAL:  7,5 (din pacate fara artificii tehnice si atentie acordata asupra zonelor adiacente - e drept ca s-a ingrijit de oute)

 

NORMAL: 8,5 ()

 

SEX ANAL: nu m-a interesat

 

FK – NU (din cauza racelii)

 

CADOU: 150 lei (1h, cu 1 finalizare)

 

 

 

CONCLUZII:  O voi revizita deoarece ca stiu ca are potential de a oferi GFE si FK asa cum imi place mie :P.. Important este sa se faca bine si sa nu mai am ghinionul de a o prinde racita! Multumesc Lorena!

 

http://www.123flori.ro/imgp/i150/trandafir-rosu-422.jpg

 

 

 

 

 

 

Cu deosebita stima si respect, antrenorul Joseph, puslamaua calatoare

 

Multa bafta, ciocane tari si intalniri de neuitat, alaturi de fete finute!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fiind foarte aproape de locatia Lorenei, imi zic sa fac o incercare si o sun. Raspunde din prima. Dar imi spune ca are nevoie de timp sa se pregateasca, asa ca stabilim sa ne vedem in 15 minute. Ajung la Zepter, revin cu telefon si ma indruma peste drum de Lucian Blaga, imi spune interfonul, intru, iau liful si urc. Locatia as nota-o cu 8 pentru ca e mai greu cu parcarea masinii. Altfel, e la strada, bloc "cilivizat"  :laugh2

 

Bat la usa apartamentuli si o aud ca striga: "Imediat!" Imi deschide... infasurata in prosopul de baie... Pana mea, parca zicea sa nu vin chiar acu', ca sa se pregateasca... Si cand colo, ea abia iesise din dus?! Ce-o fi pregatit, nu stiu, ca de imbracat nu era imbracata, de aranjat, nu era aranjata... O aparitie absolut banala. Nu sunt pretentios! Nu ma proptesc in mici defecte fizice ale fetei! Nu aveam asteptari exagerate! Mai ales ca-i stiam tarifele! Dar la Lorena nu mi s-a parut nimic de capul ei ca fizic! Uratica la fata. Corp proportionat. Mica de inaltime. Pe la 1,60, cred. Nota 5 pentru fizionomie si 7 pentru corp.

 

Destul de energica si de vesela fiind, m-a facut totusi sa raman pentru o finalizare. Ma invita la dus. Baia destul de curata. Teanc de prosoape curate pe masina de spalat. Camera la fel, destul de OK pentru genul asta de activitate. Nota 8.

 

E de apreciat faptul ca nu a cerut banii inainte. In cazul meu, 100 de lei pentru o finalizare, 30 de minute. Actiunea a debutat cu trei pupaturi pe piept, si ma intreaba cum vreau oralul - ii spun ca e OK neprotejat (nu stiu ce-o fi fost in capul meu, dar sper sa nu regret nesabuinta) - si se apuca fata de treaba. Destul de bunut executat, dar cam atat. Nota 7.

 

S-a plictisit repede si imi pune cauciucul. Vin eu peste ea. Incep sa o sarut pe gat, pe sani. Probabil am un inger pazitor care-si face treaba bine, ca ma apucam - prostul de mine - sa-i dau si limbi, doar ca se gadila fata pe abdomen si m-am oprit acolo cu explorarea. In fine, ma trage peste ea si ma apuc sa pompez. Mimeaza bine placerea sau chiar ii place, nu stiu, dar se mangaie pe sani, geme, se implica, ii place contactul fizic, te ia in brate. Dupa cateva minute o rog sa se intoarca, sa o iau pe la spate, si finalizez. Nota 8.

 

Ma igienizeaza cu servetele umede si se intinde in pat langa mine. Fata in fata cu ea fiind, doua replici am schimbat si m-am ridicat elegant sa ma imbrac. Respiratia grea m-a facut sa iau distanta...

 

Pana m-am imbracat, am mai vorbit una-alta.

 

Tag-uri precum DT, FK, sarut, GFE sau cunni ar trebui sterse din titlu; pe mine unul m-au derutat grav. La fel recenziile anterioare. In concluzie, nu a fost deloc ceea ce ma asteptam sa gasesc!

  • Like 9
Link spre comentariu

"Domnule"CCCCC_81 daca nu tia placut fata mea si corpul meu de ce ai ramas?Doar pt ca eram vesela si energica?Hai sa fim seriosi dak nu iti place o persoana nu ramai si gata...........nu te obliga nimeni.In legatura k FK dak ai fi fost mai atent knd ai citit ultima recenzie a lui Josep(in caz de ai citit)ai fi vazut k a precizat k eram racita  si nu mi se pare ceva normal sa sarut in timp ce sunt racita nu de alta dar luai si u virusul de aceea am fost mai distanta si mai "naspa"din toate punctele de vedere.Drept concluzie dak nu va place ceva nu ramaneti,nu ca apoi sa spuneti ca a fost naspa k nu mai stiu eu ce.Cu stima si respect,Lorena 

Link spre comentariu

Hi all, today i have been with Lorena. My impression was good. Let's start with traditional way of report:

Location: easy to find and car park +10

Apartment: +8. (-1 for water is not too hot, -1 for she could not find the remote of AC);

Attitude: +9 she kissed me from neck to ...penis

Face: for me is +7

Body: slim, about 1,65m, 45-50kg.

(.)(.) +7 small, nr 1

(V) +8, (-2 for not feel tight, maybe my penis was too small :)) );

Hygiene: +8 (I think she smokes cigarette)

Oral: 8

Classic: 8

Gfe: 8, she is an active and experienced player.

Halatul: 200 Ron

Conclusion: recommend for nimfomaniac.

P/s: poze e reale.

  • Like 4
Link spre comentariu

Seara buna,

 

Astazi am vizitat-o si eu pe Lorena, asta din pacate dupa ce am trecut printr-o experienta mai putin placuta cu alta fetita, dar o sa detaliez pe topicul ei.
Locatia este usor de gasit, vizavi de cladirea Zepter, pe Lucian Blaga pe partea dreapta, usor accesibila, stradal. Este un apartament curat, destul de frumos aranjat.
Am stabilit la telefon programare in jumatate de ora, care a fost respectata fara probleme.
Cand am ajuns pot sa spun ca am avut o surpriza placuta,  :crazylove  dupa descrierea confratelui >CCCCC_81< ma asteptam la altceva, dar Lorena a fost o aparitie foarte frumoasa, era imbracata in ceva transparent prin care se intrezareau sanii si era pe tocuri. La fata mi s-a parut chiar draguta, are trasaturi frumoase, e zambitoare, acum poate e chestia ca gusturile nu se discuta.
Despre aspectul fetei pot spune ca este miniona, skinny, inaltime aprox. 1,60-1,70 dar frumos proportionata, fundul bombat, sanii sunt cam micuti, tenul mai inchis la culoare dar nu pare de etnie.
Am discutat cat vreau sa stau si i-am spus ca o ora pentru ca nu vroiam sa ma grabesc si i-am inmanat halatul de 150.
A fost foarte amabila, mi-a asezat hainele pe umeras si m-a condus la baie. Aici curatenie, geluri de dus, prospop curat, tot ce vrei.
La intoarcere m-a rugat sa ma fac comod, s-a dezbracat si ea si a inceput "atacul" cu sarutari pe corp, peste tot, mangaieri, pe care i le-am si intors, normal. Am constatat ca are o piele foarte fina si placut de mangaiat. La un moment dat mi-a pus un prezervativ cu gura si a inceput un oral foarte interesant cu atentie la oute, incercari de deep, am schimbat mai multe pozitii si am finalizat. Nu am intrebat daca face si neprotejat oralul, banuiesc ca da, dar eu am preferat protejat.
Dupa, mi-a scos prezervativul, m-a igienizat bine si am mai stat la discutii. Se pare ca ai cu cine discuta, e o fire placuta, deschisa, joviala.
Normalul il pastrasem pentru nr 2 dar din pacate nu s-a mai concretizat, mi-a facut tot oral si am constatat ca juniorul nu mai era chiar in forma maxima asa ca am lasat pentru alta data.
Oricum m-am simtit foarte bine in compania ei, nu m-a grabit, nu au fost aspecte neplacute. Este de recomandat dupa parerea mea. :138x

 

Notele:

Locatie : 9
Aspect fata: 9 (mie imi plac minionele)
Igiena fata: 10+ (nimic de reprosat)
GFE: 9,5 (aproape perfect)
Igiena locatie: 10
FK: nu, n-am incercat
Oral: 9 (foarte placut, protejat la cererea mea)
Normal : nu am facut
Halat : 150/1 ora
 

Cam asta este,

Va salut cu respect! :hihat

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

"Domnule"CCCCC_81 daca nu tia placut fata mea si corpul meu de ce ai ramas?Doar pt ca eram vesela si energica?Hai sa fim seriosi dak nu iti place o persoana nu ramai si gata...........nu te obliga nimeni.In legatura k FK dak ai fi fost mai atent knd ai citit ultima recenzie a lui Josep(in caz de ai citit)ai fi vazut k a precizat k eram racita  si nu mi se pare ceva normal sa sarut in timp ce sunt racita nu de alta dar luai si u virusul de aceea am fost mai distanta si mai "naspa"din toate punctele de vedere.Drept concluzie dak nu va place ceva nu ramaneti,nu ca apoi sa spuneti ca a fost naspa k nu mai stiu eu ce.Cu stima si respect,Lorena 

"Daca nu ti-a placut fata mea si corpul meu, de ce ai mai ramas?"

N-am spus ca erai respingatoare. Mi-a placut atitudinea ta. Ai compensat prin veselia si energia de care debordai. De aceea am ramas. Si m-am purtat cu tine civilizat.

 

FK apare ca tag in titlul tau! De acolo imi pot face o idee despre serviciile tale, pentru ca e "oficial" ca sa zic asa. Si nu din postarile anterioare, pentru ca nu pot citi toate postarile cap-coada. La fel cum DT sta scris mare in titlu, desi eu n-am beneficiat de el.

 

Nu-mi pune cuvinte in gura! "De aceea am fost mai distanta si mai naspa" cand nu am spus asa ceva. Am fost foarte obiectiv in recenzie: am punctat ce a fost de apreciat si am depunctat ce nu mi-a placut.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@ Lorena

 

Hai sa-ti argumentez punct cu punct recenzia mea.

 

In momentul programarii telefonice TU ai spus ca ai nevoie de 15 minute pentru a te pregati! Nu EU! Daca stiai ca ai nevoie de mai mult timp, puteai sa-mi spui si asteptam. Mai bine ma chemai in 30 de minute si ma intampinai cum se cuvine. A nu se intelege ca trebuia sa ai pe tine desuuri sexy! NICIODATA nu am depunctat tinutele de casa sau casual!

 

Ajuns in fata usii, eu eram imbracat decent, ingrijit, curat. Pe cand tu... erai infasurata intr-un prosop de baie...Tratez orice femeie, fie ea si escorta, cu respect. Si de aceea pretind la randul meu acelasi lucru.

 

Aspectul tau fizic, si ma refer la corp, mi s-a parut de nota 8. Nu cred ca e o nota mica. Faptul ca am spus ca esti mica de inaltime, nu a fost o ofensa. Nu esti prima escorta miniona pe care o vizitez. Fizionomia mi s-a parut banala, in sensul unei figuri de om obisnuit. Nu inseamna ca te-am jignit sau ca automat esti respingatoare.

 

Am ales sa raman pentru ca erai energica si vesela. Da! Desi pare greu de crezut pentru tine, ma simt de 100 de ori mai bine cu o persoana cu trasaturi comune, dar vesela, decat cu un fotomodel rece si distant.

 

Am parcurs postarile anterioare, dar cu atentie am citit anuntul tau si tag-urile din titlul topicului. Drept urmare, aveam asteptari in privinta serviciilor pe care pretindeai ca le oferi.

 

DT - spune-mi tu daca am beneficiat eu de acest serviciu.

 

Cunni - mi-ai spus ca te gadili.

 

Sarut/FK - spui ca erai racita. Nu era asta o gaura in cer. Puteai sa-mi spui atunci si vedeai ca sunt flexibil si intelegator. Altfel nu pot sa citesc ganduri, ca sa ghicesc. Dar ce parere puteam sa-mi fac cand tu te eschivai mereu?

 

GFE - nu sunt carcotas, nu sunt pretentios, dar a fost mai degraba atitudine corecta si protocolara.

 

Respiratia grea am sesizat-o la sfarsitul intalnirii. Altfel, m-as fi ridicat din secunda doi, as fi lasar banii si m-as fi facut nevazut in noapte. De aici regretul meu ca am acceptat oralul neprotejat. In schimb, eu am folosit apa de gura in masina, inainte sa urc la tine si spray de gura in momentul in care ti-am batut la usa.

 

Eu, mort-copt, ca mi-e rau sau nu am chef, trebuie sa merg la munca. Tu iti faci programul de lucru cum vrei. Corect mi se pare fata de client sa nu prestezi intr-o zi daca simti ca nu esti in stare (din diverse motive). Altfel e lipsa de respect sa ma atragi cu servicii pe care in realitate nu le prestezi si la sfarsitul intalnirii sa-mi ceri tariful normal. Nu cred ca m-am targuit cu tine. Am platit cat ai cerut. Insa si banii astia pe care vi-i dam, tine cont ca nu cresc in copac. Si nici eu nu m-am purtat ca un badaran si nici nu te-am injosit cerandu-ti cine stie ce lucruri deocheate.

 

Deci, ofera respect, daca clientul te trateaza cu respect. Si apreciaza valoarea banului pe care ti-l ofera. Pune pe primul loc grija cu care il tratezi, pentru ca un client multumit va reveni si alta data.

 

Ma rog... Mi se pare ca multe escorte nu au ca tinta atragerea clientului si a doua si a treia oara... Probabil ca fiind oras mare, si clientii sunt destui...

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

       Nu cu mult timp în urmă, într-o zi cu soare :) , am sunat-o pe Lorena la 0735675797 şi am stabilit la ce oră îi voi face o vizită scurtă de 30minute tarifată cu 80 lei.

       M-am prezentat în apartamentul din apropiere de blocul Zepter fără să apară probleme cu programarea. Lorena este o persoană comunicativă şi mi-a lăsat o impresie bună la început, deja aveam speranţe că totul va fi bine :) . Pe de altă parte vreau să precizez că fusesem surprins că Lorena are poze în anunţuri fără ca să ascundă unele detalii care ar putea să nu o avantajeze, în condiţiile în care majoritatea escortelor au pozele foarte prelucrate sau din unghiuri care induc în eroare clienţii. Eu o apreciez pe Lorena pentru acest lucru.

       Apartamentul este frumos, curat. Pentru duş Lorena mi-a pus la dispoziţie un prosop mare şi curat, papuci nu erau diponibili, aşa că am umblat desculţ. Pentru apa caldă e necesar să laşi apa să curgă şi să aştepţi, dar n-am avut răbdare şi am făcut duş cu apă cam rece, oricum se zice că nu sunt bune duşurile cu apă fierbinte :huh: Lorena este o fată scundă, subţire (mie îmi plac fetele skinny), un pic m-a deranjat aspectul pielii într-o anumită zonă, dar nu am fost surprins de acest lucru pentru că se observa din poze.

       Despre Lorena vreau să spun că mi-a lăsat de la început impresia unei persoane joviale, amabile, dar, din păcate, în ceea ce priveşte serviciile este departe de ceea ce vreau eu. La partea de preludiu nu prea există opţiuni, e foarte strictă, pentru că nu-i plac, o gâdilă, o deranjează poziţii, atingeri, sărutări. FK evită, buzele dacă am vrut să le sărut, m-a lăsat, dar le ţinea foarte încordate :(.

        

Note:
>Apartament =9 ( camera de lucru curată şi luminoasă, baia curată)

>Corp =8

>Faţă =8

>Atitudine =8,5 (a fost jovială, prietenoasă; cu zâmbetul pe buze îmi spunea cum să mă aşez, îmi atrăgea atenţia unde să nu o ating cu mâna sau să nu o sărut :(, tot timpul are ceva de adăugat în acest sens; nu m-a grăbit în nici un fel)

>Sex oral =6,5 (neprotejat; nu face finalizare orală; nu mi-a plăcut tehnica şi se foloseşte foarte mult de mână- aici se impune să acord o notă pentru o subcategorie: labă =8 nu o face cu brutalitate dar nu aveam chef de aşa ceva, părea că ăsta e serviciul pe care se bazează Lorena)

>Sex normal =7,5 (dacă exista mai mult GFE şi sex oral bun, aş fi fost mai excitat şi aş fi avut chef de sex normal pentru că este o fată genul meu -scundă şi skinny)

>GFE =6,5 (singurul aspect care mi-a plăcut este acela că se mai lipea de mine şi se mai freca de penis cu sânii într-un mod foarte plăcut, altfel aş fi dat nota cinci)

 

Pe scurt:

dezavantaje: sex oral foarte prost, preludiu nu agreează, GFE slab

avantaje: este o persoană prietenoasă, lucrează şi sâmbăta şi duminica

 

       Concluzia este că nu m-am simţit în largul meu cu Lorena, am fost dezamăgit.

 

      

     

  • Like 12
Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe Lorena in aceasta searasi pot spune ca am plecat complet satisfacut,am sunat-o si m-a rugat sa o anunt cu 20 minute innainte daca ma hotarasc sa o vizitez ,asa si facut,am sunat si asa cun ne-a fost intelegerea in 15-20 minute am fost primit in apartament care pot zice ca arata fosrte bine si curat,blocul este foarte usor de gasit si chiar are si cateva locuri de parcare (cel putin la 22.00 cand am ajuns eu ) revenind ,am fost primit intr-o tinuta foarte sexi si foarte trasparenta,domnisoare este foarte draguta si bine proportionata dupa gusturile mele ,poate mergeau niste sani un pic mai maricei dar ce sa facem nu le poti avea chiar pe toate,in rest foarte sociabila poti intretine o doscutie cu ea.Legat de servicii am fost intampinat cu un oral bine facut cu atentie la OO si imprejurimi,cand a sintit ca ala micu` si-a intarit muschi i-a pus singura o caciulita si a trecut deasupra in acelasi timp jucanduse cu mana la OO de nu am mai rezistat si am terminat ca un campion,a urmat o mica discutie ,o glumita si am trecut la treaba eu deasupra ,ea deasuprea ,si finalizarea a fost cu acelasi oras foarte bine executat,un mic dus si apoi acasa ca trebuia sa mai si dorm innainte sa plec la munca.

Consluzia: Am plecat satisfacut pe deplin,si de servicii si de domnisoara.

 

Notele:

Locatie : 9
Aspect fata: 9 
GFE: 10
Igiena locatie: 10
FK: 7.5 (nota mica pt. nefolosirea limbutei,doar cu buzitele) 
Oral: 9
Normal : 9.5 (chiar s-a implicat si a dat si ceva contre)

Halat : 150/1 ora

 

Sigur voi mai revenii,si este chiar de recomandat.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bine ca te-ai bagat si tu aiurea in seama domnule Fluke. Pe PM scriai poeme de dragoste si acum ma denigrezi fara nici un folos. Nu mai lucrez de ceva timp in Bucuresti si nici nu prea am de gand sa revin asa ca vede-ti nene de treaba. Poluezi topicul Lorenei cu postari inutile. E problema ta ca eram la top? Nu iti place, treci mai departe mai...pulifrici. Nu iti da cu parerea aiurea. Lorena scuza-mi postarea dar m-a enervat.

Link spre comentariu
  • Oras:Twin Peaks
  • Oras:Twin Peaks

Nu iti da cu parerea aiurea. Lorena scuza-mi postarea dar m-a enervat

a) Ai ținut în tine nervii timp de 9 zile, de la postarea lui Fluke, și acum ai răbufnit;

B) De abia acum ai observat ce a scris, dar user-ul e banat de mai multe zile deja (foarte probabil pe merit), deci pe cine cerți?

 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

a) Ai ținut în tine nervii timp de 9 zile, de la postarea lui Fluke, și acum ai răbufnit;

B) De abia acum ai observat ce a scris, dar user-ul e banat de mai multe zile deja (foarte probabil pe merit), deci pe cine cerți?

1 De cand am plecat din Bucuresti nu mai sunt asa activa pe forum de aceea am vazut asa tarziu postarea domnului Fluke.

2 Daca acel cont a fost banat, nu inseamna si ca acel domn nu mai citeste pe aici. :bow

Link spre comentariu
  • Oras:anywhere there is paid sex
  • Oras:anywhere there is paid sex

Hi all.

I visited Lorena. She's a very kind girl, gentle and she puts you at ease. Average face and slim body, surely worth the 80 rons she asks for 30 mins (or 150 for 1 hour). Definitely a safe bet, especially for treatment and price, but surely you can find more beautiful girls.

Everybody knows the entrance is in front of Zepster, and the location is ok.

My votes:

 

Body: 7

Face: 6,5

Attitude: 9   Funny, lively, no trace of any pressure, not even clock watching, and she doesn't count shower time

Kissing: I didn't kiss her because her breath was a bit heavy

Oral (neprotejat): 6,5 she puts some effort in doing it, but it's quite mechanical, don't feel the passion. No CIM allowed

Sex: 7 she's happy to change positions, never complains about anything and knows how to behave

Anal not on offer.

Recommendable.

 

Greetings,

BJL

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:anywhere there is paid sex
  • Oras:anywhere there is paid sex

Sorry but i thing you have wrong the address.You werent at me yesterday so please dont write what is not true.

I didn't say that I met you yesterday, actually I met you last month, and I saw you a couple of weeks ago when I visited your young colega (Elena?). Anyway my report on you is good, why you complain? Anyway, if you are not the girl (who was, now not anymore?) in front of Zepter, I apologize to you and to all members 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Lorena, o experienta foarte placuta.

Nu am foarte mult timp sa povestesc detaliile intalnirii(e destul de greu sa scrii recenzii pe WC, cu laptopul in poala :laugh2 :laugh2 ), asa ca trec peste toate aceste aspecte si va las doar notele si concuziile.

 

MODALITATE DE CONTACT: Numarul de telefon din titlul topicului

 

LOCATIA: Nota 9 (langa blocul Zepter)- sper sa o vizitez si in noua locatie

 

ASPECT FIZIC: 9,5, sanii frumosi, fundul bombat, pielea fina,

 

GFE: 9, foarte placuta si amabila, pacat ca nu prea intretine sarutul

 

IGIENA PERSONALA: 10+ (nimic de reprosat). pilea fina, placut parfumata, epilata, ce sa mai, superba

 

 

ORAL:  9- nu ma prea intereseaza partea aceasta, prefr sa trec peste, sunt de ajuns doua minute cat sa intram in atmosfera, restul este pur amor.

 

NORMAL: 9-stramta, placuta, umeda, implicata, o actrita foarte buna, si-a meritat toti banii.

 

SEX ANAL: nu m-a interesat, nu prea obisnuiesc, prefer sa am parte de o partida placuta de amor, lipsita de artificii sau alte fantezii.

 

FK – nu prea, mai mult simpli pupici

 

CADOU: 150 lei (1h, cu 1 finalizare)

 

 

 

CONCLUZII:in mod cert DE REVENIT!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...