Sari la conținut

Vizitator Josep_Guardiola

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Am trecut si eu saptamana asta pe la Lorena, curios si convins fiind dupa smecheroasele recenzii ale futaciosilor. Am sunat-o pe la 11:30 (dormea) m-am scuzat, mi-a raspuns politicos ca nu e nicio problema si am facut programare pentru ora 12. Intre timp a intervenit ceva si i-am trimis un mesaj ca nu pot ajunge pana la 12:30. Nu a raspuns (eu am crezut ca sunt trecut deja pe lista neseriosilor) dar, spre surprinderea mea, cand am sunat-o pe la 12 sa-i spun ca pot ajunge la 12:30, a avut o atitudine foarte foarte politicoasa, acceptand sa ne vedem la 12:30. Locatia e usor de gasit. Piata Romana, langa Tandarica. Am ajuns, am sunat si m-a indrumat pana la cuibusor. Nu prea am cu ce sa fac comparatie, dar pot sa spun ca locatia mai are nevoie de putine imbunatatiri. A incercat si ea sa se scuze cumva spunand ca e o locatie mai noua si mai accesibila la buzunar.Totusi, baia era destul de mare si curata. Prosoape si geluri la discretie. Patul arata putin cam dubios, mai ales ca nu existau perne. Am stat la o tigara inainte de dus. Aspectul fizic e decent, prefer sa nu dau note. E slabuta, sani mici, dar ok, pielea sta bine pe ea. Are ceva semne pe spate care pe mine nu m-au deranjat. M-a asteptat pe niste tocuri, parea destul de inalta. E putin retinuta, nu are atitudine perversa, nici foarte joviala, se vede ca e o o fata decenta care incearca sa castige niste bani si isi da silinta sa nu para scarbita si nesimtita. 

 

Fumat, facut dus si trecut la actiune. In timp ce fumam vorbisem de oral protejat amandoi, dar, odata ajunsi la smecherie, m-a intrebat cum il vreau si am ramas la neprotejat pana la urma. Actiunea oralului la fel ca personalitatea, adica ok, decent, fara artificii. L-a infierbantat pe gigel apoi a luat un prezervativ si i l-a aplicat cu gura. M-a intrebat cum vreau normalul, zambind putin, evidenta fiindu-i timiditatea mea. Am trecut la actiune. Pasarica ok, se vedea rasaritul catorva firicele, nu era perfect epilata, dar mie asta mi-a palcut. Presupun ca era o treaba intentionata pentru ca, ulterior, in pozitia pe la spate, restul zonelor se vedeau perfect epilate si foarte curate. Experianta n-a fost prea fericita pentru ca dispozitia mea trecuse intr-o stare de anxietate :))) asa ca am retras neobrazatul animalut si am trecut la oral. Oral protejat pentru ca se infierbantase asta si era rosu de m-am speriat si eu de el, acceasi senzatie avand-o si ea probabil:))) Trezit putin la realitate cu oralul, dar finalizare destul de chinuita si neasteptata chiar si pentru ea, care se observa ca obosise deja. Pentru mine e f important FK pe care il intretine destul de retinut. A zambit putin cand am incercat sa o sarut prima data, semn ca nu ii e foarte confortabil obiceiul, dar l-a intretinut cat de cat. 

 

Per total, o experienta nu foarte deosebita, dar nu neaparat din cauza ei. Cred ca e o persoana care se muleaza dupa om si se deschide in functie de deschiderea lui, fara sa initieze prea mult, dar apreciez naturaletea ei. Pentru mine e o fata de revenit, pentru ca nu da niciun semn de falsitate, nu forteaza sa se faca placuta, dar nici nu pare scarbita si plictisita, are o atitudine cinstita, credibila si nu da nici semne de lipsuri la tartacel. Fizicul, per general, nu e spectaculos, dar e apreciabil pentru ca nu arata a femeie indoita si cojita de meseria asta, stau toate intinse si crude inca pe ea :D 

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0

Amice,ai talent a scrie,meriti punctat,va fi o placere sa-ti citesc recenziile pe viitor.Dar completeaza rogu-te, conform regulamentului ,cu ceva note si chiar pretul platit domnitei.

 

Bafta!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

N-am prea multa experienta ca sa fac comparatie si sa notez atitudinea unei dom'soare de genul asta, dar cred se pot trage concluzii despre parearea mea, ca si cum as fi notat., din recenzie.

 

 

 

Am lasat 150. Nu stiu cat am stat. Cred ca am sarit de o jumate de ora, a fost doar o finalizare, nici n-as mai fi stat la a doua, nu era cazul.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Biiine c-a plecat Karina( pestisorul de aur) din Bucuresti....a mai scapat capitala de o urata! Desi vad ca controleaza de la distanta treaba :)

E bine ca totusi sunt de aur. :)) Stai linistit pestisorule de...plm...tinichea, revin in curand. Mai da voua chiar va e dor de mine de faceti ce faceti si poluati topicul fostei mele colege cu postari la adresa mea. Nene Cristi, ti-au picat sarmalele greu? Vede-ti de colindele  tale si nu imi mai pronunta numele ca ma simt jignita. Ajung cat de curand in orasul nostru de bastina... Sa te vad atunci... :laugh2  Da-i Doamne minte. :pope  Scuze inca odata Lorena dar chiar nu ma pot abtine in fata atator idiotenii.

Link spre comentariu
  • Oras:Deep
  • Oras:Deep

Vizitat si eu fata, chiar in doua ocazii. Ultima data cred sa fi fost in noiembrie.
Dat fiind ca e mai veche vizita, o sa fiu mai expeditiv.

Punctuala in programari,atitudine foarte ok. Prima data cel putin a fost spre woow, a doua dat un pic mai .... relaxata (uneori familiaritatea nu e f buna). Slim, skinny, aspect frumos, cateva pete pe corp (un ten mai dificil probabil). Sani micuti dar frumosi, pasarica stramta, GFE foarte bun. Ca si meniu, oral, normal, FK, cunni, anal nu stiu ca nu m-a interesat.

Tarifare: 200 lei/ora. Locatie ok (la zeppter), igiena buna.

 

Note (cumulate in cele 2 sesiuni):

Locatie:9

Aspect fata: 9

Oral: 8,5

Normal: 9,5

GFE 10 si 9 (prima si a doua sedinta)

 

O recomand fara rezerve!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare din nou!

Cu Lorena am început incursiunea mea prin viaţa de noapte agitată din Bucureşti. Prima dată am fost în septembrie, în locaţia de la Zepter, iar a doua oară cam pe 5 ianuarie, în proaspăt mutata locaţie de lângă Spitalul Lahovari (Menţionează şi ea asta în postarea #48).

Ambele programări au fost făcute la interval de 30 de minute după terminarea apelului. Mi-a zis că e minimul la care poate programa pe cineva.

E foarte drăguţă la telefon.

Blocul e vechi, mai e cu o colegă, foarte discrete amândouă. Există şi un căţel foarte cuminte care doarme liniştit în cameră.

Sunt 2 camere extrem de curate, bănuiesc că amândouă au toaleta lor, pentru că pe noi nu ne-a deranjat nimeni, iar colega primise un client.

Fata este cea din poze 100%, carne tare şi piele întinsă. Drăguţă la faţă. Curată exemplar, obsedată de curăţenie. Prosop curat, toate cele.

M-a aşteptat îmbrăcată ca în poze. Având în vedere numărul pozelor, puteţi observa dacă se potriveşte cu gusturile voastre şi dacă se merită să mergeţi până la ea.

Am început acţiunea cu oral protejat, se poate şi neprotejat, dar nu insistă sau nu prea e încântată. Are tehnică, ruperi de ritm, e un oral interesant, după care a trecut deasupra, unde iar are tehnică. Terminat în balon. Pauză, igienizare, duş şi mici discuţii. După i-am făcut un soi de masaj, extrem de nepriceput, dar a ajutat un pic la încălzirea lucrurilor între noi. A început partea 2 de acţiune cu oral din partea ei şi a fost foarte haioasă spunând: Acum e rândul tău!, deşi până la masaj nu prea îi făcusem o impresie prea bună. Am început cunni, iar priveliştea e frumoasă. Curată, design frumos, epilată, labii conturate mişto.

Trecut din nou la normal, unde am şi finalizat. E destul de strâmtă şi dă contre.

Halatul 150 de lei

 

Note

Locatia - Lahovari, bloc ok, mai e cu o fată, foarte discretă - Nota 9

2.Modalitatea de contact (telefon, mess) - Telefonul din titlu, detalii despre cum să ajungeţi, nu se supără dacă e sa vă ghideze - 10
3.Detalii - Înăltuţă, piele întinsă, carne tare, max 50 de kg, sâni micuţi. Pozele spun tot. Nota 9

4.Programul de lucru - Cam de la prânz până la 3 noaptea, e mişto programul
5.Note acordate pentru servicii:

Oral protejat - 9,

Normal protejat - 9

GFE - 8,5, are o atitudine corectă, nu sare pe tine, pentru că poate pur şi simplu nu-i placi prea mult. Prefer aşa decât să zic că e beată şi joacă teatru ieftin.

FK - nu s-a produs, câţiva colegi ziceau că s-ar fi putut la un moment dat anul trecut. Poate n-am făcut click. În schimb există pupici din partea ei cam peste tot, nu lasă urme şi îi place şi ei să fie pupată.

ANAL - am întrebat-o ce părere are, fără aşteptări de vreo culoare din partea mea şi a zis: Niciodată.

Tarifare - am stat doar la oră 150 de lei. Nu se uită la ceas, ai ce vorbi cu ea.

 

Ce e de reţinut: Corp frumos, tehnică şi atitudine corectă, program accesibil, poze 100% reale (sunt din locaţiile vechi, dar nu s-a schimbat între timp).

Succes!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

sfat mic mic: cand postezi pozele pe forum incearca sa le faci micute, ca atunci cand le pui pe AT. in mod cert vor fi mai frumos vizibile si  mai atractive chiar si pentru cei care urmaresc topicul de pe tableta/telefon. Si in acest fel se pot vedea in totalitate, curpinzand tot ce ai vrut sa fotografiezi.

Link spre comentariu

sfat mic mic: cand postezi pozele pe forum incearca sa le faci micute, ca atunci cand le pui pe AT. in mod cert vor fi mai frumos vizibile si  mai atractive chiar si pentru cei care urmaresc topicul de pe tableta/telefon. Si in acest fel se pot vedea in totalitate, curpinzand tot ce ai vrut sa fotografiezi.

MS mult pt sfat:*.Stiu ca trebuie sa ajustez un pic pozele,dar nu prea reusesc si ma las pagubasa:(

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

sfat mic mic: cand postezi pozele pe forum incearca sa le faci micute, ca atunci cand le pui pe AT. in mod cert vor fi mai frumos vizibile si  mai atractive chiar si pentru cei care urmaresc topicul de pe tableta/telefon. Si in acest fel se pot vedea in totalitate, curpinzand tot ce ai vrut sa fotografiezi.

Cat iti pui overhead la asta? 

Training-ul cat dureaza?

 

Stima

Link spre comentariu

Dragi mei tin sa va anunt ca Elena(fosta colega)nu mai lucreaza in domeniu dar am o colega noua.Numele ei este Roxi si o puteti gasi in"biblia"voastra la urmatorul nr de tel:0746800158(este noua in domeniu).

 

Mi-am permis sa ii deschid eu topic nou:

https://nimfomane.com/forum/topic/22096-roxi-0746800158-colega-lorenei/

Poate ne dai pe topicul respectiv mai multe detalii despre servicii, tarife, ale ei ma refer, sau poate chiar ea daca isi face cont.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

AT: BUNA, sunt Lorena. Servicile mele sunt: normal protejat, oral protejat sau neprotejat (in functie de igiena) si mici fantezii (69, cunnilingus si multe altele). Locatie Mircea Voda. Ofer si cer discretie. 80L. 0735.675.797 / 0735675797

post-64257-0-88457400-1399295726_thumb.jpg

post-64257-0-38903400-1399295730_thumb.jpg

post-64257-0-48229100-1399295733_thumb.jpg

post-64257-0-07116900-1399295737_thumb.jpg

post-64257-0-62975400-1399295742_thumb.jpg

post-64257-0-97451500-1399295747_thumb.jpg

post-64257-0-72753000-1399295751_thumb.jpg

post-64257-0-48824300-1399295755_thumb.jpg

post-64257-0-23495400-1399295759_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...