Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator Enzymex
Reputație: 0

ROSCATA senzuala, 30 ani, matura, usor timida, dar trecem peste asta, ofer companie intima dlor interesati de o experienta placuta: sex oral nep cu fin, normal protejat, anal (in functie de dimensiune), fantezii diverse, 23 Oct 17:46
0734.157.073 Bucuresti
 

  •  
  •  
  • Pret: 150 lei/ ora

post-1125-0-21444900-1351006420_thumb.jpg

post-1125-0-39550400-1351006427_thumb.jpg

post-1125-0-91006200-1351006434_thumb.jpg

post-1125-0-19933200-1351006442_thumb.jpg

post-1125-0-56696600-1351006451_thumb.jpg

post-1125-0-01031500-1351006461_thumb.jpg

post-1125-0-27829500-1351006467_thumb.jpg

post-1125-0-37583500-1351006477_thumb.jpg

Link spre comentariu

 

Salutare boieri mari!

Astazi am fost eu la fetita...si acum consider ca e un necesar sa va impartasesc experienta, mai ales pentru interesati.

 

Locatia - Calea Mosilor, langa Restaurant Burebista...aproape de intersectia cu Carol I. Apartament curat, mai e o colega, dar nu deranjeaza,incomodeaza cu nimic. Cum spuneam, curat...baie curata,totul ok. Ce mi-a placut..dusul este obligatoriu. Am ripmit prosop curat si sticluta cu gel de dus. Totul foarte Ok.

Doamna - poze reale,anunt real. Aspet fizic...miniona, in jurul a 1.60inaltime, cu forme..picioare, cur...mai impanate..pt amatori. Este o prezenta placuta, atenta cu, clientul...te face sa te simti bine...nu e pe graba, nu figuri...sau, aia nu, aia nu...

Servicii - in afara de anal...care nu a mers din cauza grosimii...oral si normal. Oralul bun, si ajutat de mana, cu incercari de DT. Sarutari pe corp,mangaiat..cum am zis..se face placuta, nu ai neaparat senzatia aceea..ca e pe bani.. ti-a luat banii si nu stie cum sa faca , ca sa scape mai repede de tine. Normalul foarte bun, stramta...schimba pozitii, participa activ...nu stiu daca fals,sau pe bune, gemete.chestii...

Tarif - 150lei ora cu 2 finalizari...analul este optional...in functie de dotare... Nu stiu daca e vrajeala, la mine nu a mers, insa e f stramta la normal...e ok.

 

Note: 

- locatie - 8

- oral - 7

- normal - 8

anal - nu e cazul

GFE- 7

 

Per total e o experienta placuta, chiar pleci satisfacut, daca iti place genul.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

   Deci ar trebui modificat si numele topicului in Andra roscata. Toate pozele iti apartin? Ca eu sigur am mai vazut primele poze pe aici si cred ca e vorba de o rebranduire a ta. dar te rog fii sincera ca e cel mai bine.

Link spre comentariu

dragul meu da este anuntul pe care lucrez din noiembrie nu am schimbat pozele nu am schimbat nimic..in locatia de pe mosilor erau doua fete eu andra cu acest anunt aceste poze http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/doamna-matura-educata-gingasa-si-usor-timida-te-invit-in-compania-mea-doar_6276242.html si o alta doamna  tot roscata pe numele ei larisa  dar lucram pe nr diferite..confunzia s-a facut in momentul in care un domn ne-a incurcat  atat!sper ca m-ai inteles si tu multumsc frumos indiferent daca ai inteles sau nu..nu e in avantajul meu sa pun pozele la o doamna de 66 de kg cand eu am 54 :)doar pozele din acest anunt imi apartin in totalitate  pupici :)

Link spre comentariu

Chiar nu mai inteleg care e treaba cu topic-ul asta, sau cu personajul sau princincipal.

 

Eu am fost, pe Mosilor,pe langa restaurantul Burebista, la o tipa Larisa, cea care apare in rimele poze postate. Miniona, aprox. 1.60, roscata, cu sanii mari, si "mare" frumusete de fund....cum am avut recenzia.

 

Ce nu inteleg...cine,care e de fapt Larisa,Andra...ce poze... Si de ce se sterg anumite postari?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare,

impins de curiozitate, nevoi si fotografii, in ciuda comentariilor inegale, am facut si eu o vizita. Vocea la telefon nu era foarte calda, dar amabila, discursul decent, deci ne-am inteles. Am ajuns la locul indicat, undeva pe Mihai Bravu, nu departe de Obor. Imi deschide o femeie scunda, dar cu atitudine. Ca prezenta fizica... sub fotografii si, sincer, am fost dezumflat, dar din primele cuvinte a avut o atitudine care m-a facut sa intru, iar de-a lungul intalnirii a compensat cu varf si indesat. De la fotografii a mai pierdut niste kilograme, iar eu atras fiind de femeile ... formate am resimtit schimbarea ca pe un minus. Apoi, daca la 20 de ani scapi de cateva kg in plus cumva, daca scapi la 30 si cateva primaveri, trebuie sa ai grija cum o faci. Una peste alta, femeia nu e una dupa care intorci capul pe strada, dar dupa ce o cunosti, intorci ce ai de intors de mai multe ori.

  Eu nu am intalnit printre damele platite pentru amor femei dezinhibate care reusesc sa nu fie tupeiste, obraznice sau vulgare. Pentru asta iti trebuie inteligenta, iar femeia asta o are cu prisosinta. Tocmai de aceea, imperfectiunile fizice apar cateodata ca plusuri in ochii mei.

  Nu o mai lungesc, caci deja am impresia ca suna a promovare... dar nu ma pot abtine.

 

  Amabila, deschisa, s-a purtat de parca eram amici de ani de zile, cu un bun simt surprinzator, eleganta chiar. Niciun fel de fite sau frustrari. Locul cu patul extrem de curat, baia la fel, prosopul asisderea. Desi nu e vreun lux, e de departe cel mai curat loc in care am platit pentru sex.

 

  Oralul executat cu pricepere. Eu am vrut protejat, nu stiu daca se poate si altfel. Normalul foarte bun. Stramta, calda, atenta, dragastoasa si sincera. Nu mi s-a mai intamplat.

 

  Chit-chat-ul post-coital a fost parca o discutie intre doi amici. Al doilea numar a fost la fel de bun ca si primul, atent si cu o pasiune sporita de data asta.

 

  Nu stiu daca femeia e asa tot timpul, dar mie mi-a mers la inima. Daca ar fi cu 10 ani mai tanara si acum as fi la usa ei... Mare noroc ca nu e!

 

Asadar, notele...

 

Locatie (foarte curat, fara sa fie vreun lux deosebit) 9

 

Atitudine 10 (m-am tot gandit ce sa depunctez, dar nu am la ce)

 

GFE 10 (nu stiu daca face FK, nu fac asta cu escortele, mi se pare prea intim)

 

Aspect fizic 7-8 (femeia nu e o frumusete, cu siguranta altii ar puncta mai putin, dar pentru mine a functionat ce are ea)

 

Normal 8-9 (cred ca daca eu as fi fost mai curajos lucrurile ar fi fost si mai bune. Data viitoare am sa fiu si mai vedem...)

 

Anal N/A

 

A fost 150 vizita. Nu stiu cat am stat. Undeva intre o ora si 1 1/2.

 

O experienta de repetat, fara indoiala.

  • Like 5
Link spre comentariu

dragii mei la rugamintea andrei ,care din pacate nu isi poate accesa contul,tin sa va anunt ca s-a intors dupa o perioada de 5 luni in care a lipsit si o puteti gasi la numarul de telefon 0732.838.844!!va asteapta cu aceleasi servicii,aceiasi amabilitate! o zi buna tuturor!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Dragii mei am hotarat sa ma intorc dupa o perioada in care am lipsit din motive personale,eu nu am mai avut acces la contul meu  ,am fost nevoita sa fac un altul! asadar,ma puteti gasi la nr 0732.838.844, locatia este la universitate langa Intercontinental,preturile au ramas aceleasi,deasemenea si serviciile., va astept sa petrecem o ora de relaxare totala,cu multa discretie,igiena,seriozitate! un pupic tuturor :) :kissing2

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dragii mei am hotarat sa ma intorc dupa o perioada in care am lipsit din motive personale,eu nu am mai avut acces la contul meu  ,am fost nevoita sa fac un altul! asadar,ma puteti gasi la nr 0732.838.844, locatia este la universitate langa Intercontinental,preturile au ramas aceleasi,deasemenea si serviciile., va astept sa petrecem o ora de relaxare totala,cu multa discretie,igiena,seriozitate! un pupic tuturor :) :kissing2

 

 

vei posta poze noi si un filmulet de prezentare asa cum mi-ai promis? :) multumesc

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare!

 

Ce a uitat tovarasul @bocu.sorin si don'soara Andra sa precizeze este ca toata povestea e o facatura.

Pozele recente ale "Andrei" n-au nici o legatura cu pozele vechi ale Andrei si destul de putin cu realitatea de la faţa locului.

 

La telefon raspunde prompt si recitat ceva gen 150 lei ora, cu 3 tipuri de masaj...bla...bla...bla... orice alte detalii le discutam ochi in ochi la faţa locului.

Faţa locului insemnează undeva pe la Inter... etaj superior intr-un bloc vechi din ăla de pe Magheru. Ies din lift şi dau cu ochii de o uşă pe care scrie salon J'Adore.

Minunat.... zic: pula mea...s-o fi întors fata din cele ţări şi până una alta prestează şi ea pe unde poate.

Deschide uşa o maimuţă mică şi plină de tupeu (nici o treaba cu pozele) care mă pofteşte înăuntru, ia loc te rog, o apă, un suc ceva? Zic eu: nu mulţumesc, hai mai bine să recapitulăm serviciile.

Zice aha...păi 3 tipuri de masaj cu finalizare prin tehnicile masajului, 150 lei ora. Şi pentru altceva? Aaaaa.... păi o dată intraţi în camera de masaj tot felul de surprize se pot întâmpla!

În tot timpul ăsta fata era cu gura până la urechi, într-un entuziasm simulat absolut deobordant - eu se presupunea că trebuie să fiu boul-balţii care pune botul la vrăjeala aia stricată, decartează repede 150 de leuşteni şi intră în cameră să vadă cum e cu surprizele. Însă pentru că sunt mult prea bătrân şi mult prea păţit să-mi fie ruşine pe banii mei - m-am ridicat, am mulţumit frumos şi am plecat.

Eu nu zic că e ţeapă curată: e doar 99% ţeapă. Adică scenariile de genul ăsta sunt cam la modul următor: dai 150 lei... intri acolo... constaţi că de banii ăia n-ai voie s-o atingi. Vrei să pui mâna pe o ţâţă? Mai pui 50 de lei.... un oral protejat, ceva? încă 100... vrei să dai şi-o bucă? încă 300... total distracţie: 5-6 milioane.  

 

Mai multe detalii mai jos:

 

https://nimfomane.com/forum/topic/6298-jadore-masaj-0762251688-0743523673/

 

Să ne spună şi nouă un curajos dacă a rămas să vadă cum e cu surprizele...  :laugh2

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare!

 

Ce a uitat tovarasul @bocu.sorin si don'soara Andra sa precizeze este ca toata povestea e o facatura.

Pozele recente ale "Andrei" n-au nici o legatura cu pozele vechi ale Andrei si destul de putin cu realitatea de la faţa locului.

 

La telefon raspunde prompt si recitat ceva gen 150 lei ora, cu 3 tipuri de masaj...bla...bla...bla... orice alte detalii le discutam ochi in ochi la faţa locului.

Faţa locului insemnează undeva pe la Inter... etaj superior intr-un bloc vechi din ăla de pe Magheru. Ies din lift şi dau cu ochii de o uşă pe care scrie salon J'Adore.

Minunat.... zic: pula mea...s-o fi întors fata din cele ţări şi până una alta prestează şi ea pe unde poate.

Deschide uşa o maimuţă mică şi plină de tupeu (nici o treaba cu pozele) care mă pofteşte înăuntru, ia loc te rog, o apă, un suc ceva? Zic eu: nu mulţumesc, hai mai bine să recapitulăm serviciile.

Zice aha...păi 3 tipuri de masaj cu finalizare prin tehnicile masajului, 150 lei ora. Şi pentru altceva? Aaaaa.... păi o dată intraţi în camera de masaj tot felul de surprize se pot întâmpla!

În tot timpul ăsta fata era cu gura până la urechi, într-un entuziasm simulat absolut deobordant - eu se presupunea că trebuie să fiu boul-balţii care pune botul la vrăjeala aia stricată, decartează repede 150 de leuşteni şi intră în cameră să vadă cum e cu surprizele. Însă pentru că sunt mult prea bătrân şi mult prea păţit să-mi fie ruşine pe banii mei - m-am ridicat, am mulţumit frumos şi am plecat.

Eu nu zic că e ţeapă curată: e doar 99% ţeapă. Adică scenariile de genul ăsta sunt cam la modul următor: dai 150 lei... intri acolo... constaţi că de banii ăia n-ai voie s-o atingi. Vrei să pui mâna pe o ţâţă? Mai pui 50 de lei.... un oral protejat, ceva? încă 100... vrei să dai şi-o bucă? încă 300... total distracţie: 5-6 milioane.  

 

Mai multe detalii mai jos:

 

https://nimfomane.com/forum/topic/6298-jadore-masaj-0762251688-0743523673/

 

Să ne spună şi nouă un curajos dacă a rămas să vadă cum e cu surprizele...  :laugh2

 

in respect pentru ceilalti care m-au vizitat si pentru a lamuri ,nu stiu cine esti pentru ca nu mi s-a intamplat sa plece cineva din cei care au venit,de cand m-am reintors! vreau sa lamuresc ceva ,daca  ai fost rugat sa faci aceste afirmatii de catre altcineva este ok,nu o sa ma pretez sa iti raspund  prin jicniri la fel cum o faci tu!niciodata nu am cerut mai mult decat am afisat, nu exista nici un alt tip de serviu cu surpriza, daca te-ai ridicat si ai plecat de ce pretinzi  ca ar fi o distractie de 5-6 milioane??!nu este la nici un jador'e ,tind sa cred ca ai vrut doar sa faci o rautate gratuita  in contul altcuiva,insa nu ma deranjeaza!pretul pentru serviciile mele sunt strict 150 ron pentru o ora,pozele imi apartin mai mult decat ai putea tu sa crezi..!oricum iti multumesc ,se intampla des sa dam nas cu acei oameni care nu fac decat sa presupuna:) ce sa zic spor la facut rautati! :) :bow

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...