Sari la conținut

0764610902 - numele, nu l-am retinut


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

locatie: b-dul ferdinand , la un bloc peste drum de sediul politiei ( asta pentru ca si clientii sa se simta in siguranta ) !

domnisoara draguta , relativ inalta 1.70-1.73 , 55kg , vopsita brunet

100 fin. / 200 h

desi arata oarecum bine, atitudinea si implicarea sunt sub nivelul marii !!! nu exceleaza in nimic , oralul 2 min. max. si daca-ti dai drumul in 5 min. dupa aceea ai facut-o fericita ! daca insa trec 15 min. si tu nimic incepe sa te cronometreze revers anuntandu-te din cand in cand ca sa nu, doamne fereste, depasesti timpul maxim alocat de 20 min. / finalizare

cine poate trece peste chestiile astea de comportament ale damei o pot vizita cu incredere , cine nu , nu se merita sa arunce banii ...

eu nu o sa mai trec !

Note:

Locatie: 8 , bloc , apt . relativ ok , poti face dus , prosopul insa se schimba probabil dupa ce devine prea ud

Corp/Fata : 9/9

GFE : zero barat ( sau multimea vida )

Oral : 5

Normal : 7

Anal: nu face

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

acum citeva zile am fost la adresa respectiva bd ferdinand vis a vis de politie.erau 4 fete prezente.claudia se pare a fi sefa ,e frumusica tunsa scurt corp frumos era ocupata cu un client,politicoasa.apartamentul e vechi are o sufragerie si 2 dormitoare.o alta escorta prezenta se pare a fi incepatoare ,slabuta si mica de inaltime ,a treia este un calut de 1 75 bruneta si mai ciolanoasa care a prestat asta vara la dioda tot pe ferdinand si ultima este cea din anuntul telegraf 4/noua pe site,pozele sint reale recente si sint facute in dormitor pe saltea pe jos.voi reveni cu o recezie cit de curind .tarifele sint 100 o/n si 200 ora.NOUA PE SITE e foarte frumoasa skinny par lung exotica.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

am gasit azi la anunturi telegraf postarea cu titlul DOAR LA MINE cu telefonul 0764610902 .daca imi aduc bine aminte numele domnisoarei este diana si are/ avea locatia in celebrul cuib de pe republicii vis a vis de politie.in pozele postate de alexandru 69 apare colega ei de apartament si mai jos atasez pozele cu domnisoara in cauza

 

post-58400-0-48178900-1362074732_thumb.jpg

post-58400-0-83025900-1362074744_thumb.jpg

post-58400-0-53930600-1362074755_thumb.jpg

post-58400-0-95930900-1362074765_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

recenzia domnisoarei am facut=o mai de mult, din nefericire sub topicul BRUNETA INCENDIARA care nu poate face efort  este vorba de al 7 lea comentariu. scuze pentru confuzie si daca mai poate fi ceva indreptat rog moderatorii sa ia masuri.fetele provin din acelasi cuib bd ferdinand.

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

are intr-adevar ceva exotic in ea dar sa nu fim chiar rai e o indianca frumoasa si atit.si daca zic indianca ma refer la native american cum sint denumiti in america si nu la gitane sau indieni din india.pacat  de atitudinea ei ca nu prea se implica dar poate ca si virsta isi spune cuvintul ,e inca o fetita ... incepatoare.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

 rog moderatorii sa ia masuri.fetele provin din acelasi cuib bd ferdinand.

Daca intr-un cuib sunt mai multe fete , e mai bine sa deschidem topic separat pentru fiecare. Daca o singura fata ar fi de top , sau de evitat de acolo , sa nu o mutam pe toti.

In viitor ar fi mai util sa dai link, cand vrei sa ne dirijezi catre un topic, in loc sa scrii : cuib ferdinand, fata de langa.... (ar fi mult mai simplu pentru noi ;) )

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

 am priceput ideea ,treaba mai nasoala ca fetele folosesc de multe ori acelasi telefon la care adauga poze diferite.ne-au cam batut la faza asta.plus faptul ca isi schimba destul de des numele de scena si asa apar situatii neplacute.deci pentru ultima data fac referire la cele 2 domnisoare din pozele de aici si anume: primul set de poze ALEXA ,al diolea set DIANA..SPER SA NU GRESESC SAU SA NU ISI FI SCHIMBAT IAR NUMELE.

Link spre comentariu

a reusit cineva sa mai dea de dsoara ?(ma refer la cea din ultimele poze/exotica)
 Vad ca pe telegraf colega ei Claudia posteaza in continuare ,ceea ce ma face sa cred ca s-au separat sau a disparut din peisaj.

Daca mai le cunoaste cineva si poate confirma ca cea din al 2-lea set se numea Diana ,as putea sa sun la locatia veche si sa intreb de ea macar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...