Sari la conținut

Escorte din Senegal


antigoo

Postări Recomandate

  • Oras:no
  • Oras:no

Bun gasit!

 

Recent sosit de pe plaiurile senegaleze m-am gandit sa va las cateva informatii utile, cine stie care mai ajungeti sa calcati pe acolo....

 

Incep prin a va spune ca poarta de intrare in aceasta uimitoare tara de pe continentul mama este binecunoscutul oras Dakar, punct terminus odinioara pentru celebrul raliu. Purtat de aripile metalice ale pasarii zburatoare Air France am ajuns in Senegal intr-o seara calduroasa, tipica pentru zona de vest a Africii. Dupa incheierea formalitatilor de intrare, inclusiv prelevare de amprente (!), am intrat in posesia unei Toyota cu care trebuia sa ajung la destinatie: marginea orasului Mbour, statiunea balneara Saly Portudal. Distanta 70 de km. Nu intru in amanunte dar dupa chinuri seculare reusesc sa ma cazez intr-un hotel de 5 stele dupa standardul senegalez, un fel de 3,95 stele dupa standardul european.

 

Dupa odihna de rigoare a urmat munca si in sfarsit a sosit momentul sa dau o geana prin aceasta celebra (local) statiune. Fiind alb, atrageam privirile ca un magnet. Inutil sa va mai zic ca eram oprit din 5 in 5 metri de cate o fetiscana care ma anunta subtil ca este libera in seara respectiva. Am refuzat de fiecare data orice oferta din multiple motive: nu ma dau in vant dupa negrese; nici una nu era jaw-dropping, ba unele erau chiar nasoale rau si frica de boli - pana la urma e vorba de Africa si SIDA e in floare chiar daca Senegalul face parte din "lumea civilizata" a acestui continent.

 

Pana la urma ajung in centrul statiunii unde se gaseste un local celebru: "L'etage". In spelunca asta obosita unde poti sa bei si sa mananci se desfasoara oficial schimburile economice albi-negri. O hoarda de gagici imbracate sumar roiesc peste tot urmate indeaproape de o hoarda de francezi libidinosi a caror medie de varsta sare binisor de 50 de ani. O imagine destul de dezgustatoare. M-am asezat si ma delectam cu o bere locala cand evident am fost abordat de o tipesa care, cu destul tupeu s-a autoinvitat la masa mea. Pe nume Adele, incepe sa ma ia la un interviu judicios cu intrebari de genu': cum ma cheama, de unde sunt, unde dracu' e Romania?, sa mori tu ca-n Europa?, etc. Nu trecu mult timp si evident ca mi s-au propus servici sexuale contra cost pe care le-am refuzat spunandu-i: ti se pare ca am nevoie sa platesc pentru sex?! Tipa incepe sa rada zgomotos si zambind pervers imi spune ca o face gratis cu mine...ca sunt foarte dragut. M-am simtit flatat dar asta nu a schimbat faptul ca n-o gaseam deloc atragatoare... Am "scapat" si din aceasta capcana dand vina pe munca si i-am spus ca tot ce-i pot oferi este compania mea si nimic mai mult. Discutia noastra a durat ceva, si ne-am mai revazut si in alte seri dar ca sa n-o mai lungesc, informatiile folositoare pentru eventualii vizitatori ai Senegalului sunt urmatoarele:

 

- peste tot vei gasi fete dispuse la orice, mai ales daca esti alb

- sunt francezi care vin in Senegal pentru organizare de orgii de minim 20 de persoane. Este extrem de usor sa gasesti fete sub 18 ani dispuse la asa ceva si nu ma surprinde deloc in ceea ce-i priveste pe frantuji.

- valabil si pentru femei. Hotelul unde am stat era plin de frantuzoaice trecute binisor de 40 de ani care se insoteau cu cate un tinerel de 20-25 ani, negru evident.

- nu platiti mai mult de 30000 CFA (moneda locala) pentru o fata (aprox 45 euro). Dar la pretul asta tre' sa fie zana.

- in pretul asta este inclus cam tot meniul, concurenta fiind acerba putine fete refuza vreo propunere

 

Deci daca ajungeti pe acolo si aveti chef de futut bagati mare ca lacul are atata peste ca da efectiv pe afara!

 

Spor!

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...