Sari la conținut

salon masaj good life


Postări Recomandate


  • Oras:deva
  • Oras:deva

fiind cu treaba in Sibiu am avut proasta inspiratie sa aleg acest salon de masaj erotic ,mai mult pe criteriul ca 'eram in zona '.sun ma programeaza rapid in 15 min , ajung cu ceva peripetii acolo (pe strada nicolae tecu nr 16, :)), ma intampina o fata relativ frumusica si tinerica cu forme usor rubensiene, care la prima impresie mi-a placut , nu stiam ce va urma .

        in locatie mai era o maseoza slabuta dar am ales receptionera ca mi s-a parut mie mai fresh . am facut un dus , am primit prosopul de rigoare, si am purces spre cel mai slab masaj erotic care l-am primit vreodata.

      mai exact la inceput m-a frecat cu ulei pe spate timp de vreo 5 min , apoi a trecut la o laba seaca , fara nimic sensual, fara chef ,sec. am incercat sa ii cer diverse lucruri dar surpiza fata era un pic isterica , ba ca se enerveaza ca nu sta sculata ,ba ca o dor sanii, ca ea nu face aia nici aia etc .etc

   da domnisoara mai exact se astepta sa imi dau drumu in 2 min la laba ei seaca sa imi iau talpasita si sa plec .

am mai incercat sa discut cu ea , sa o lamuresc dar efectiv nu am avut cu cine , iar la sfarsit dupa ce erectia disparuse  a mai avut si tupeul sa zica ca IMI BAT JOC DE EA !!! de parca ea ma platea sa stau cu pula sculata nu eu pe ea sa ma aduca la o stare de relaxare ))

        oricum dupa replica asta m-am imbracat si dus am fost mai nervos decat am venit . per ansamblu cea mai proasta experienta traita la masaj erotic  si am fost la cateva.

IN CONCLUZIE : NU RECOMAND , DE EVITAT SAU CEL PUTIN DE EVITAT bruneta  ISTERICA :)

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...