Sari la conținut

♛♛♛Paula miniona slabuta♛♛♛0727,555,977♛♛♛


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Incepand de maine ramane singura, a intervenit ceva si plec putin mai repede 😊

Din cate mi-a spus se va muta inapoi la camera de comert.

Aoloo... lasi fata singurica.

Pai o s-o futa 'bagabontii' astia de pe aici, ca astia 'e' golani :D

Sa ii spui sa fie cuminte cat esti plecata :lol:

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret

HMMMMMM, bună seara, iertare, mii de scuzuri pentru deranj... HMMMMMMM, permiteti-mi să spun câteva păreri personale...Doar știți f bine că unul e FUTĂCIOS DE NIMFOMANE!!!!!

Dsra Paula, îți sărut manutza, sărut și fruntea, Futăcios de Nimfomane...Incantat de cunoștință. Ar trebuii sa arăți acest comentariu scris de mine și peștelui tau ( la mine nu se bine cu răspuns de genul :" eu nu am peste" ), clar? ...Buuuun să începem criticile la adresa ta:

1. Cu 200 de lei fut ..... A T E N T I E.... FUUUUUT 4 PIZDE MULT MAI BUNE DECAT TINE! Cu 200 lei pot sa fac dragoste amor sex turbo sex hard mega hard in cel mai pervers mod cu super pizde din TOOOOOOOOOP, am zis TOOOOOP! La 200 lei găsim pizde ok in TOP! Doar când le vezi îți sare sperma din pula că șampania din sticla !!!!

 

2. Nu am nimic personal cu tine, fiecare persoana este așa cum a fost lăsat, creeat.......Ești genul ală minionă, însă sâni nu ai, fund cam mic...! Ești ok, dar... Să lăsăm fizicul, problema se pune la bani! Preț f pentru cum arăți și ce oferi!

3. Ai grija ce oferi, cum te îngrijești...Etc...Orașul e ARHI FULL preda fuulll de pizdeeee! Multe sunt bune de pula, sug pula binee pe 50 lei! 50 lei nu 200! Cu 200 mă simt ZEU o ora in compania unei fete din top!

4. Peștelui tau daca ii este foame, are nevoie de bani, trebuie să muncească !!!! Vrea bani pe urma pizdelor? Ok dar nu vindem plastic la preț de diamant!!!! Nu vindem tabla la preț de aur!

5. Ai făcut un studiu sa vezi ce oferta există pe piață? Câte pizde sunt bune în draci la 200 lei? 200 lei găsești și sex total, cu fin orală! Delicatese baby :)!

6. Scade prețul la 50 fin cu 100 ora, investește în tine....Acumulează ani de experiență...Și mai vorbim după ce preț să pui!

7. Asta este un site cu pizde ! Mulți ne pricepem cu ce de mănâncă, nu toți suntem zidari și tiriști! Am văzut/futut N pizde la viața noastră, deci....Nu va culcați pe o ureche că nu știm raportul Calitate-pret!!!

 

Inteleg că vrei sa faci bani, sau invers ...Peștele vrea să facă bani cu tine, PULA MEA....Cam întrece măsura! 18 ani, proaspătă în domeniu, experiență 0, fizic nota 5, sericii...Nu mă pronunț!

Locație lux? Recenzii? Pentru ce 200 de lei?

Cu siguranță se vor găsii clienți să vină la tine, și o sa ne spună cum ești! Cu siguranță nu te compari cu cele din top.....Însă vrei aceeași sumă ca si ele!

Baftă, sper că ai înțeles că nu faci de 200 șinca ai un peste fomist! Dacă vrea avere să muncească nu sa prostească fetele!

...Aștept peștii să comenteze :)

 

Respectele mele, ai pus punctul pe " i ". Din pacate ar trebui dat copy/paste la postarea ta si re-postata pe 100 de topicuri pentru inca 100 de nehalite. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...