Sari la conținut

Adina matura noua in oras


Postări Recomandate

Ar trebui sters profilul sau macar pozele mele sa fie sterse pt ca eu nu muncrsc in Romania si nu as vrea sa ma gaseasca familia sau prietenii pe saituri. Mai este inca o domniaorica care vezi domne ea sustine si garanteaza ca ea este in poze dar e foarte simplu de verificat. Eu pot face poza de verificare oricand.

http://nimfomane.com/forum/topic/104898-nou-grasuta-porno-sex-total-onaorel-adanc-cu-inghitire/

Nu stiu daca aveam voie sa pun aici profilul pt ca nu ma pricep asa bn pe aceste site si aper sa numi iau blok dar si aceasta fata imi foloseste pozele. Nu am un corp perfect dar cel putin eu aici in Dubai imi pun pozele mele

Link spre comentariu

Bai coaie flocoase( 😂😂😂😂) in primul rand eu nu muncesc pe Romania cu retardati mintali asa ca tine. In al doilea rand nu as putea niciodata sa muncesc in Romania ca, ar venii asemenea specimene in genul tau. Si mai date si in pula mea de retard mintal ca nu te-a bagat nimeni in tara si veziti in mata de coaiele tele.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

1. Tu muncesti cu oricine te plateste.

2. Eu nu fut retarde. Este impotriva codului meu etic.

Asa ca, degeaba disimulezi paranoia cum ca te-ai putea intalni cumva cu mine, trebuie sa-ti curm sperantele.
Te felicit in schimb ca lucrezi in strainatate. Este intr-adevar o mare mandrie sa sugi cateva zeci de pule pe zi. Asta cel putin in coneceptia ta. (Pina la urma tu te lauzi cu asta.) Macar faci si tu un bine, iti dai seama ca cei care frecventeaza locurile unde muncesti tu majoritatea nu cunosc apa calda.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Si mai da-te si in pula mea de retard mintal ca nu te-a bagat nimeni in tara si veziti in ma-ta de coaiele tele.

Dar nici pe tine nu te-a scos nimeni. Te-ai dus tu ca ai zis mai bine 20 de pule pe zi la 10 Euro decat sa stai cu saptamanile asteptand in Romania vreun mahalagist tot de teapa ta sa-t dea 50 de Lei.

 

Apropo, daca ai pula te futi cu ea singura in cur? Sau e pacat sa pierzi bani, mai bine il inchiriezi.

Link spre comentariu

Vai de capu tau bai baiatule. Esti praf. Poi daca ajungi sa platesti ca sa futi asta e sincer grav. Inseamna ca nu te tine vrajeala si fizicu incat sa agati singurel o femeie si sa futi fara sa platesti. Si inca ceva de unde stii tu ca ma fut eu pe 10 euro esti cumva hamzii si ai si tu femei si le stii pretul?

Si da fac un bine labarilor tristi asa ca tine. Si asta cu spalatul sunt sigura 100% ca o spui din propria experienta ca intradevar e cam scumpa apa si sapunul in Romania. Deaia eu am ajuns in Dubai ca sa ma "fut pe 10euro" si sami permit sa-mi cumpar. Si inca ceva daca esti asa inteligent cum spui ai fi stiut in primul ra d ca aici moneda este dirhamul. Dar de nu ai de unde sa stii tu asta pt ca ai vazut Dubaiul si alte tari straine decat in poze.

Link spre comentariu

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Alta conceptie tampita a curvelor care se cred dive. Isi inchipuie ca le platim sa mergem la ele si ca altfel n-am putea fute. Fa (sa intelegi), va platim ca sa plecati dupa ce am terminat treaba si sa nu ne mai complicam, sa ne vedem in continuare de viata dupa ce am rezolvat ieftin si necomplicat o necesitate.

 

In Dubai? Wow, hai sa nu cazi lata acum in secunda asta.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...