Sari la conținut

duo fan - 2 blonde - 0745284837


Postări Recomandate

  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

2 fete, cica dupa spusele lor din Brasov, dar ceva imi zice ca nu e asa. Una inalta , una micuta, vopsete amandoua blond, amandoua silicon la sani, una 21 ani , una 20 ani declarati. Sani frumosi la ambele. Cea inalta avea parul ondulat / cret fata de pozele din anunt, poze de altfel reale, cea micutza cu acel tatuaj pe corp. Cea mica de statura, am impresia ca o mai fost , tare imi zice ca o mai fost si am  mai prins-o , hmmmm....

Locatie, str. Dorobantilor, apartament modest, dar cu un pat sufficient pt. toti 3.

Nu ma pot pronunta prea mult individual la fiecare asa ca o sa incerc sa fac recenzia la pachet. In afara de ceva mangaieri si sarutari cele 2 nu prea au interactionat intre ele. Cu mine s-ar straduit, dar puteau fi mult mult mai atente. Sarutari FK destul de slabut, inspre deloc, doar asa chill. In rest destul de prietenoase. Sanii la ambele merita :)

Locatie - 7

Aspect fete - 8

GFE - 6

ON - 7

NP - 7

A- nu fac

 

media - 5.83

Pret - 200 lei / finalizarea cu ambele.

Pretul e super ok , nu pot sa ma pronunt daca as recomanda sau nu, dar parca m-as mai duce o data ...nu stiu de ce . 

post-102050-0-37062600-1495245801_thumb.jpg

post-102050-0-54590600-1495245805_thumb.jpg

post-102050-0-49692700-1495245939_thumb.jpg

  • Like 8
Link spre comentariu

http://nimfomane.com/forum/topic/89312-duo-blonde/

 

Un coleg a observat priza din anglia. Oare chiar e real anuntul si fetele si serviciile etc.

Mi se pare prețul cam mic pentru două din astea ...

Pozele nu sunt făcute în actuala locație, nici cele din acest topic, nici cele din linkul pus de tine.

 

În rest, pot spune că pozele sunt reale, tipa mai înaltă fiind în prezent cu părul mai scurt și creț, spre deosebire de cel prezentat în poză.

 

Am fost astăzi pe la ele, și pot spune că sunt foarte mulțumit raportat la ceea ce aștept eu de la aceste vizite. Nu am foarte multă experiență însă comparând cu ce am mai vizitat până acum, le consider clar în top, poate și pentru că sunt două. :)

 

Locația este destul de ușor de găsit, pe Calea Dorobanților, iar fetele te ghidează foarte bine. Înăuntru, camera e curată, dușul la fel. Fetele sunt bine proporționate iar sânii sunt într-adevăr spectaculoși la amândouă.

 

Prestația a fost foarte bună pentru ceea ce am cerut. Eram destul de „încărcat”, astfel încât am optat doar pentru oral, deoarece voiam să mă răsfăț, fără prea mult efort de această dată, și știam că va fi suficient. Din punct de vedere al oralului, tipa mai înaltă mi-a plăcut mai mult, văzându-se că știa ce face. S-a mai ajutat și de mână, ceea ce chiar nu era necesar deoarece când o lua în gură se vedea clar că știe ce face, după cum am mai spus.

 

Combinația cu tipa mică sărutându-mă peste tot și tipa înaltă prestând oral a fost cea mai bună. Am cerut și un duo la oral, ceea ce au făcut, însă parcă un pic cam timid. Adică eu mă așteptam să o ia pe rând în gură fiecare, etc, etc, însă s-au rezumat doar să urce în susul și josul ei, amândouă deodată.

 

Oricum, per total eu am fost foarte mulțumit și 100% voi reveni, pe de o parte fiindcă vreau să încerc și normalul, iar pe de altă parte pentru că, deși mulțumit și „terminat”, am plecat cu un chef nebun să continui. Parcă și acum regret puțin că nu am mai stat pentru o tură.

 

Sper că a fost OK pentru prima mea recenzie.

  • Like 11
Link spre comentariu

Fiind permanent in cautare de experiente noi, am poposit si eu in locatia fetelor. Programare respectata, la inceput fetele putin retinute, probabil ca eram imbracat in costum moto. Dar dupa doua trei cuvinte, atmosfera a devenit foarte relaxanta. Sunt prietenoase, placute. Achitat in avans sedinta si incepem un preludiu foarte placut: mangaieri, saruturi, fk, fara graba, pasional, exact cum imi place. ON executat alternativ, lins si in tandem, imagine placuta. Cum eu sunt cam egoist, nu le-am cerut sa se iubeasca una pe alta, ci sa se concentreze exclusiv asupra mea. Raport calitate / pret = supraunitar. Mai stau pe la Cj si, bineanteles eu am sa revin. Momentan este cea mai rentabila sedinta de menage a trois din Cj.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

200 de lei finalizarea. Scula o poti baga in amandoua sau te decizi in care vrei sa finalizezi si numai in aia te plimbi?

 

@haroun Scula o poti baga in amandoua daca-ti schimbi capisonul. Daca-ti plac sandvisurile, ii numa' bine sa mergi pe post de carnita. Asa am fost eu, ca sunculita intre 2 chifle aurii si proaspete :D

 

Recenzie scurt pe doi (doua?): 

 

D-soarele arata bine spre foarte bine, poze reale, tinerele, blondute (artificial), dotate pectoral (tot artificial, dar job profi). Una inalta, cealalta miniona, un fund mic si rotunjor, celalalt bombat bine... Sanii arata excelent, si-s destul de ok si tactil. Ce mai, de toate pentru toti. 

Ana si Deea parca s-au recomandat, neimportant. Simpatice, mai schimbi o vorba doua la pauza, iar in meci sunt implicate: se misca, gem, te pupa, te mangaie, etc... Am mai facut menaj in 3, iar asta il pot incadra in partea superioara a topului si prin prisma aspectului, si al actiunii.

 

Locatia e ok, curata, pat mare, cam cald insa, pe viitor voi merge seara probabil.

ON - 7 + 9, media matematica 8, dar cumulativ iese peste 9,5. Cu ceva implicatiune testiculara ar trece de 10. Un ON spre deep, cu tehnica, celalalt mai spre liceeanca dornica dar fara experienta. Combinatia functioneaza bine. Fara CIM, dar cu ele 2 in genunchi in fata oglinzii si cei 4 sani in fata mea, nu i-am simtit lipsa. 

Cu mainile ai ce face, deci sugerez niste rugaciuni la indieni, poate poate mai cresc 2 brate.  

NP - din pacate pentru consumatorii de pornoace (subsemnatul auto-inclus), trebuie sa schimbi echipamentul cand marchezi de la o poarta la alta. Inteleg si respect necesitatile igienice, dar na... as fi preferat sa nu fie cazul.

 

In schimb, foarte atente la indicatii. De exemplu: intr-un doggy furtunos, verbalizez dorinta de a fi mangaiat pe oua (in ideea ca d-soara de pe margine sa se implice in zona), si ma trezesc cu 3 maini pe ele... mai mai ca-mi doream sa fi fost mai aproape de Cernobal in '86...

 

Anal cica s-ar putea cu d-soara inalta, dar conditionat de marime (si e plus 100 ron). Se pare ca nu m-am incadrat, usa din dos a ramas incuiata pentru mine. 

 

Per total, un overload senzorial de 9,5, clar merita investitia. 

 

Ca informatii suplimentare cerute prin postari mai sus, din ce am inteles vor mai ramane in Cluj, lucreaza pana pe la 11-12 seara, se poate si separat (n-am intrebat de preturi la single). 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ

Saptamana trecuta am fost pe acolo si am prestat un numar singla cu d-soara mai micuta. Sunt destul de plimbat/umblat pe la fete dar sa stiti ca tipa chiar e foarte ok, exceptie facand finalizarea orala. Cea mica are aproximativ 150cm, doua tate foarte frumoase (felicitari medicului), aspect tineresc si un GFE chiar ridicat.

 

Nu prea is eu bumerang (sa merg pe unde am mai fost) dar, aici o sa revin.

 

Spor.

 

PS: 150 finishul 250 ora. De remarcat cabina de dus mare (in comparatie cu ce am mai intalnit).

 

Ele cica is venite de pe sub poalele Tampei si vor mai sta pe la noi destula vreme.

 

Pa.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare,

 

Le-am testat ieri pe cele doua fete de pe str. Dorobantilor. Sunt doua blonde (artificial) una mai mica si una mai inalta. Sanii ambelor sunt tunati superb. Sunt dragute, fara dinti lipsa sau alte tare. Dupa primele minute se dezgheata si devin prietenoase.

Am luat o tura cu ambele (200 de lei).

Camera este mare iar apart. spatios. S-au prezentat ambele in costumul Evei si au inceput prin a interactiona intre ele. Am sarit in joc si m-au mangaiat si frecat cu sanii pe toate partile. Cea inalta a continuat cu un oral cu deepthroat in timp ce colega ei ma mangaia.

Am continuat in crescendo pret de cateva minute pana cand nu am mai rezistat peisajului. Asa ca, din pacate, nu am testat si normalul. M-am odihnit inghesuit intre ele (nu stiu ce se bagau asa in mine, doar patul era suficient de mare!), fara sa ma grabeasca deloc. Foarte placut!

 

Parerea mea este ca raportul pret-calitate este foarte bun. Recomand!

 

Locatie - 9

Aspect fete - 9

GFE - 8

ON - 9

NP - nu stiu

A- nu fac

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Sa le dea bunul Dzeu sănătate și sa nu cumva sa plece pana săptămâna viitoare, când ajung în Cluj. De când aștept doua blondeðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

 

//kkmtz- dă-ți peste gură :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Cat e ora cu ambele?

 

Daca erau vreo 200 de pagini la acest post , poate intelegeam intrebarea ta, dar in cazul de fata ... nush ce sa zic, io cred ca ti a fost lene sa citesti prima recenzie, care se afla , ceva mai sus ;) .

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

Deci minunea a tinut iarasi doar 3  zile. Pun pariu ca unii parliti iar nu s-au putut abtine sa nu dea drumul la papagal si sa nu se dea mari meceni.

 

care minune? ora a fost 400 de la inceput cu ambele. finalizarea era 200 la duet. 

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat astazi pe cele 2 fete. Programarea am facut-o prin telefon, confirmare cu 30 minute inainte. Apartamentul este ok, salteaua este mare, AC in camera, baia nu am vazut-o fiindca eram proaspat dusat. Cand am facut programarea fetele mi-au spus ca tariful este 200 lei pentru 30 min si 400 lei pentru 1 ora. Pentru anal cu Ana, tipa mai inalta se plateste + 100 lei in plus. Dupa ce am revenit peste cateva ore cu confirmarea, m-am trezit cu "noile preturi", adica 300 lei pt 1/2 ora si 500 lei pentru 1 ora. Analul cu inca 100 lei peste binenteles. M-am contrazis cu ele de pomana.....mai ca imi inchideau telefonul.....si eram prea incins ca sa dau inapoi.....si am zis sa merg inainte. Ajuns la adresa am primit indicatiile si am fost ghidat catre locatie.

Tipele au 150 cm, respectiv 170. Sanii sunt cu silicoane la amandoua, fiind foarte reusiti dupa gustul meu.

Actiunea propriu-zisa:

Intrat in camera de "tragere" am fost urmat de fete. Le-am spus ca vreau sa se sarute, dar ele doar se pupau pe buze......le-am zis.....voi nu aveti limbute? Radeau ..... Se aseaza langa mine si incep sa ma pupe pe gat, pe sfarcuri.....incerc sa o sarut pe Ana...tipa mai inalta....si surpriza....nu face FK.....in gandul meu zic.....mi-am mai luat o teapa.....dar hai sa incerc si cu colega......surpriza....nici ea.....tinea dintii inchisi.....pana la urma reusesc sa ii fur niste sarutari timide..... Vazand ca nema....sarut.....le pun pe ele sa se sarute cu adevarat intre ele.....surpriza.....gradinita....pupicuri......Deja ma luase durerea de cap.....asa ca ii zic lui Ana sa faca un ON. Se conformeaza si spre surprinderea mea are incercari reusite de deepthroat. O las sa presteze cateva minute in timp ce mai ma chinuiam sa mai fir cateva saruturi de la colega ei, dar fara sanse. O rog si pe colega ei miniona sa preia actiunea. Bun...dar fara deep. Dupa o perioada vazut ca am fost pacalit cu show-ul lesby...am rugat sa montam caciulita si sa treaca deasupra Ana, care a reusit cu niste miscari bune sa ma faca sa imi dau drumul. Am mai stat putin de vorba si am luat-o din drum

 

Cadoul : 300 lei - 30 min cu cele doua

 

Locatie: 8

GFE: 3 ( Lipsa FK , nici macar intre ele, lipsa show lesby)

ON: Ana - 8

Colega ei - 6

NP: Ana - 8

 

Concluzia: Nu recomand pentru cine viseaza show lesby......este foarte departe de asa ceva. Pretul se modifica dupa cateva ore....in cazul meu asa a fost! Poate cine vrea doar cu 1 fata......e de incercat!

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...