Sari la conținut

0755830349 Cristina 0751842373


tudor21

Postări Recomandate

  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Tip: independent Tara origine: Romania Oras origine: Oradea Varsta: 24 Inaltime: 1.69 Greutate: 59 Masuri: 92-63-92 Par: roscat Ochi: verzi Language 1: Romana Language 2: Engleza Language 3: La mine: Yes La tine: Yes Sex: Female Orientare: Heterosexual Disponibila pentru barbati: Yes Disponibila pentru femei: Yes Disponibila pentru cupluri: Yes Text apel: Suna-ma 0755 830 349 ! Telefon:
0755830349

Despre mine
Sunt o fata desteapta cu multe nebunii in cap. Imi place sa fac totul spontan.
Servicii
Te astept intr-un cadru intim sa fii rasfatat cu tandretea mea si stilul meu senzual. Poze reale, recente facute la mine acasa. O tanara escorta atragatoare si aventuroasa. Pasiunea mea sunt clipele de neuitat alaturi de domni adevarati. Pot fi alegerea potrivita pentru orice ocazie. Sunt 100% independenta.
Preturi
150 Ron / 1 nr. - sex normal. 200 Ron / 1 nr. - sex normal + sex oral (neprotejat + 50lei) 400 ron / 1 ora : masaj erotic+sex normal + sex oral + anal. (usor negociabil)

Sunat tariful mentionat la telefon a fost 100 ron oral+normal sau 300 ora masaj + alte fantezii.
Locatia undeva pe Bvd Dacia.
Disponibila pana la ora 24.

VOIE BUNA!!!

post-4440-0-27091600-1351968738_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:West Country
  • Oras:West Country

salutare , am reusit sa dau eu de ea , chiar din prima !! Tarifele confirmate de ea sunt cele postate :150 fin ON\NP si 300 ron ora masaj sau mai multe finalizari.... Am reusit sa imi fac si o programare pe sambata , deci daca nu reuseste nimeni am sa fac prima recenzie eu :)

 

Link spre comentariu

Am reusit si eu sa dau de ea, la telefon raspunde o voce placuta am stabilit ora, dus etc etc pornesc la drum, e in zona Sovata de la sensul de giratoriu de la nova euro nu in >> ce in partea stanga pana la Scoala.

Intai te roaga sa mergi in fata scoli sa te poata vedea.

Ajuns sus, se vad ff bine kilogramele in plus, termina de fumat tigara, ma serveste cu 1 pahar de apa/suc. ( nu mersi) intram dormitor sau ceo fi.. 2 canapele mici si 1 mai mare(nu era desfacuta)aici imi spune sa nu fiu timid.. in gandul meu ( WHAT THE FUCK, las ca vedem noi) ne dezbracam Corp uratzel din punctul meu de vedere, sani mici, trece la 1 oral Protejat, pune caciulita ca doar e toamna si trece la un Oral GROAZNIC! habar nu are sa o suga! de aici din prima mi-am dat seama ca e noua la asa ceva ( am si intrebat-o si mia raspuns ca acuma a inceput....) ii zic sa trecem al normal, in gandut meu "Sper sa reusesc sa termin!"se urca pe mine, se scuipa la pasaricuta si incepe sa se miste( ma lua somnu...) si aici groaznic

freaca ce freaca.. dupa 6-8 min zic sa schimbam, trec eu la control( eu sus) asa sa zicem ca mia mai placut pana incepe cu 1 FAKE de ah uh ah ah.... dupa 6-8 min trecem la capra, aici se scuza,[ merge pana la baie], revine si trecem la capra, frec cat frec incep sa ma misc si eu stanga dreapta cu Domnu, aici Ouch ma doare :|, k stau sa fut doar drept in pozitia capra.. ma fortez.. ma fortez... nimic nimic. atata gemea de numa ( fake) numai suportam, treci la normal sa incerc inca o data sa dau bine.. tot nimic, ok fami o laba! fara prez. pune manuta freaca, apoi freca de parca trebuia sa ma ...( nu gasesc cuvantul ) [ ca si cum ar trebui sa scoata informatii de la mine, cum e in filme]. AAA da, am mangaiato finut la sani, dupa 1 pic mai tare NU FF TARE si ma doare.. nu imi place.. zice ea.

DECI E TEROARE- DE EVITAT!

 

 

- TARIF - 150 lei a cerut pt OP,NP

- Locatia- 8

- Oral- -3

- Aspectul fizic- 5 ( parca funduletu imi placea in pozitia capra)

- Normal - 5(poti face orice pozitie cu ea)

- GFE- 2 incearca dar prea stresant

DE EVITAT!!! pe gustul meu sigur nu e !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Am fost la domnisoara bianca o fata frumusika cam la 50 kg 170 -175 inaltime s-a vazut de la inceput ca era noua in domeniu nu prea jtia ce si cum dar am ajutat-o eu putin sa se mai relaxeze :P  oralul asa si asa fara deep o incercat eu da nu prea ii reusea la normal ii stramta bine iar notele le dau cam aja

Locatie = 8 - loc linistit, pat comod,  baia curata
Corp = 7 -  fund frumos, sani cam mici
Oral = 7 o incercat fata deep da nu prea io iesit
Normal = 9/10 - se misca bine ji era stramta
Igiena = 9 - pussy, corp curata .


Raport/Pret/Calitate = merge.

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

confrate oradea85 asa are contul pe faceb...k bianca sexoasa .... eu m-am simtit ok cu ea mai are o prietena pacat ca aia nu mai lucra o bruneta mica papusa un corp pe ea 21 de ani bijuterie fata  are si face si tipa aia dar nu prea intra  sporr fratilor

Link spre comentariu

Vizitator apuci
Reputație: 0

e cu mult mai rea tipa decat pe poza se misca f. incet am platit 80.dar nu merita eu zic de ne revenit

Astept sa revii cu o recenzie completa.

Ms anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...