Sari la conținut

0756644774 Ioana


Postări Recomandate

  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Tip: independent Tara origine: Romania Oras origine: Brasov Varsta: 29 Inaltime: 169 Greutate: 56 Masuri: 89-61-90 Par: blond Ochi: verzi Language 1: Romana Language 2: Maghiara Language 3: La mine: Yes La tine: No Sex: Female Orientare: Heterosexual Disponibila pentru barbati: Yes Disponibila pentru femei: Yes Disponibila pentru cupluri: Yes Text apel: Telefon: 0756644774 Website:

 

Disponibilitate

 

27/10/2012 - 28/11/2012 in Brasov

Telefon: 0756644774

 

Despre mine Matura sexy , atragatoare si rafinata , posesoarea unor forme de invidiat , indeplinesc fanteziile domnilor.

post-4440-0-02109400-1351970752_thumb.jpg

post-4440-0-15398100-1351970757_thumb.jpg

post-4440-0-29059100-1351970762_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator ElRiazor
Reputație: 0

Tipa este super ok , ar trebui sa apara ca verificata , am avut ocazia sa ajung de 2 ori la ea , pot confirma ca este cea din poze ( exceptie parul , este tunsa scurt ) , prestatia / locatie / aspect - super .

 

recenzie fara detalii = reclama = banare permanenta

Link spre comentariu
  • Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures

Am reusit sa dau de d-ra dupa ce am gasit anuntul pe un alt site unde avea postate la profil si cateva recenzii destul de interesante ( am incercat in prima faza pe mess , pentru cateva detalii , raspuns rapid , scurt si la obiect , in fine am sunat-o pentru a stabili detaliile , numarul valabil ) , voce placuta , politicoasa , mi-a spus detaliile , conditiile , intr-adevar selectiva si riguroasa .

Locatia undeva pe Calea Bucuresti ( ceva dificultati in a gasi un loc de parcare , dar am rezolvat intr-un final ) , frumos si cu gust aranjata , primitoare , discreta , curatetenie ireprosabila .

D-ra , intre 30-35 ani , parul roscat combinat cu blond ( sau invers  :shy: ) , destul de inalta , peste 1.70 ( datorita tocurilor ) , primitoare , zambitoare , imbracata provocator cu un corset , fustita mini mulata , colanti cu dantela , pantofi platforma inalti  , vestimentatie de calitate ( ulterior am aflat ca se imbraca si in functie de preferinta clientului daca i se cere , inclusiv costumatii pentru role-play  gen school-girl , nurse , maid  :138x  ).

Dupa un scurt intro ( unde mi-a reamintit ce face si ce nu : exclus sex neprotejat , anal , GFE ) am trecut la fapte unde am descoperit restul : sanii medii , frumusei , naturali , epilata complet , impecabil , punctul forte dupa parerea mea - fundul si picioarele , fundul micut , bombat , carnea tare ( un mic tatuaj pe fesa dreapta ) , picioarele deasemenea bine lucrate , per ansamblu un corp traznet , curatenia deasemenea ireprosabila .

Ca si prestatie ( am optat pentru 1 ora ) , nu am sa detaliez decat ceea ce este important de stiut , oralul interesant , desi ar fi fost mai interesant neprotejat :shy: , merita un 6 , in schimb in privinta sex-ului normal este altceva , se implica , se excita foarte tare , geme ,  vorbeste vulgar in timpul actului , deschisa pentru pozitii mai putin clasice , alterneaza normalul cu oralul , nota maxima .

Tariful pt 1 ora este 250 ron , maximul probabil , cu parere de rau nu le-am retinut pe celelalte pentru ca nu m-au interesat , dar are o paleta larga de servicii iar tarifele probabil variaza in functie de timpul petrecut .

Concluzie .: 10 pentru aspect , 9 pentru locatie ( probleme cu parcarea ) , 8 pentru prestatie ( deoarece face si oralul protejat ) , per total , o escorta cu stil si clasa la care voi reveni , cu certitudine , recomand .

 

Cu stima .

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator albertosiculus
Reputație: 0

In cursul zilei am schimbat cateva vorbe cu Ioana , care ne roaga frumos, de fapt il roaga frumos pe Pisicut sa stearga acest cont, pentru ca Ioana = Rina si astfel sa ramana valabil doar contul Rina. La o simpla verificare se poate observa ca asemanarea celor doua conturi este f.mare

Va redau mai jos discutia :

" Buna din nou , am o rugaminte mare la tine , observ ca esti Platinum Member , si anume daca poti contacta unul dintre admini sau orice alta persoana de pe acest site care poate sterge topicul Brasov - Ioana 0756644774 pentru ca este vorba tot de mine , m-am re-branduit iar informatiile de acolo nu mai sunt de actualitate , eu am incercat sa iau legatura cu pisicuts dar nu am reusit sub nici o forma multumesc mult , o zi buna iti doresc .''

 

Salutari din Ardeal !

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...