Sari la conținut

Tania 0725650958


Postări Recomandate

Pozele sunt reale. Sunt facute sa o scoata in evidenta. Singurul minus din punctulmeu de vedre ar fi sanii care sunt cam micuti pt gusturile mele. Arata foarte bine pt 40 +, fund bombat piele caifelata, curata ,placuta la atitudine si buna la sex atat oral cat si normal. Nu e vreo tinerica depinde fiecare e vrea..........

Link spre comentariu

Specialboy,in special pt tine"gaina batrana face ciorba buna"zic eu,varsta aduce cu ea si experienta.

 

Da e adevarata vorba dar pentru mine a fost destul o singura data. Repet fata e inteligenta,comportare exemplara,corp excelent pentru varsta ei sunt multe cu 20 de ani mai tinere care ar vrea sa arate la fel. Femeia vrea sa mai faca niste bani inainte de retragere (la București viata e scumpa) si aici la Mures are clientela ei formata si are inca destul succes.

Eu in schimb sunt genul care cauta tot timpul ceva nou nu ma duc mai mult de 2-3 ori la o escorta in plus de asta caut ce nu am acasa: CIM si eventual anal.

Bafta tuturor.

Link spre comentariu
  • Oras:targu mures
  • Oras:targu mures

😋ðŸ£ðŸ˜â¤ï¸ Tania Tania!!!! Inca miros a Tania!!! Am un sentiment de egoism, as vreao doar pentru mine! Baieti ziceati voi de Andreea8 dar pentru mine the one and the best e Tania! Ce’i drept nu am ajuns la Andreea8. Dar sa revenim la recenzie, daca mai e cazul!!!! Am sunat si doamna ( zic doamna ca e o lady nu ca e mai invarsta ca mine pentru ca e o persoana foarte mega deschisa si copilaroasa pentru varsta ei) a raspuns destul de repede ea avand client la dush mi’a spus sa sun in jumatate de ora. Cand am sunato chiar aveam emotii si nu prea stiam ce sa mai vorbesc, mam pierdut! Linistita mia explicat cam tot ce aveam de aflat si nu stiam sa intreb, lucru ce a fost din start un mare plus pentru mine! In fine! Totul a fost foarte bine inclusiv ghidarea pana la usa, si prost sa fii fost nu aveai cum sa te pierzi!!! Deci alt mega plus!!! Mi’a deschis usa🤤🤤🤤🤤🤤 ma baieti o fii ea in poze, nu zic nu, dar in realitate e mai bestiala ca in poze! Primirea a fost...... nu stiu daca ati patit cand erati mici sa fiti timizi si rusinosi sa intrati intro casa straina si sa va ia o femeie buna de pula si sa va dadaceasca!!! Deci eu asa m’am simtit comparativ cu alte spurcaciuni la care parca te primesc in scarba! Acuma sa vorbim despre actiune, ca deja prea ma intind cu vorba si jumatate de ora de actiune voi o cititi intr’o ora🤣🤣🤣🤣🤣🤣 deci am inceput frumos cu mine pe spate iar Tania (aaaaahhhhhh Tania) a inceput cu sarutari mega pe corp pana a ajuns la cel mic, care de rusine era tot mic.de acolo a trecut la 69. ACADEA curata !!!! Dar ala micu tot mic era. Nu ii bag vina pentru ca ea mi’a spus sa ii zic cum vreau, eu vroiam putin mai tare ca nu simteam mare lucru dar ea facea finut, ceea ce era excitant! Dupa vreo 5 minute sa activat Tania si a schimbat ritmul, atunci nu am mai rezistat mult si am vrut sa si altceva. Nu stiu cum se numeste pozitia aia... e cumva intre misionaru si umeri-craci! Dar e una din preferatele mele ca se vede tot frecusu! Privelistea era mega, pizda mai faina ca la prietena mea cu 15ani mai tanara. Asaaaaaaaa, in pozitia aia am si terminat, era prea frumos sa schimb peisajul si riscam sa raman fara ala micu, dar pana la urma am terminat povestea in pozitia aia.. iarasi mam simtit dadacit cand eu eram obosit si ea ma curatat frumos, a avut grija de micutu ca si cum i’ar mai trebui si alta data. Deci am platit o tura, am facut o tura, dar cu povestile de dupa a durat o ora cred!

Ca note, pentru mine nu este capitol sa nu ia 10... deci mai frumos de atat nici nu am pretentii sa gasesc! Tariful e cel traditional pentru mures!

Tania (aaaahhhh Tania!) highly recommended!!!!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Tg Mureș
  • Oras:Tg Mureș

Deci thomas69 sunt si alti colegi că mine și peluco care o văd pe Tania cea mai bună. Mă bate gândul dacă Tania se lasă de meserie să o las pe "bătrâna" mea și să o iau pe ea.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Deci thomas69 sunt si alti colegi că mine și peluco care o văd pe Tania cea mai bună. Mă bate gândul dacă Tania se lasă de meserie să o las pe "bătrâna" mea și să o iau pe ea.

Prietene, coleg de forum sau vrei sa te numești. Esti liber sa futi și sa îți placa orice.

Poți sa fii și gay de pe partea mea.

Nu ma intereseaza de nimeni.

Dar alții din câte văd au treaba cu ce fut eu și pe ce dau banii mei.

Vedeți va fiecare de ale voastre și ignorați-ma.

Nu ma interesează părerile nimănui.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

 

Cam nervos tipul ăsta. Ia o lămâie 🋠să te calmezi, poate faci vreun atac cerebral. Doamne ferește.

Insisti cu grija pentru sănătatea mea.

Sau te-ai razgandit si ai sters prostiile?

Lasa, fii tu sanatos sa poti merge la curve in continuare.

Ignora-ma ca nu am nevoie de bagarea ta in seama, imi ajunge cu alalalt bolovan care ma irita cu fiecare băgare in seama.

Link spre comentariu

Insisti cu grija pentru sănătatea mea.

Sau te-ai razgandit si ai sters prostiile?

Lasa, fii tu sanatos sa poti merge la curve in continuare.

Ignora-ma ca nu am nevoie de bagarea ta in seama, imi ajunge cu alalalt bolovan care ma irita cu fiecare

băgare in seama.

:))) gata Thomas nu mai scriu nimic baftă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...