Sari la conținut

Catalina 0723896374 (Calea Mosilor)


Postări Recomandate


  • Oras:Deasupra
  • Oras:Deasupra

CATALINA senzuala, apetisanta, cu forme, genul de femeie de care nu te mai saturi, te astept in compania mea pt a-ti oferi cel mai adevarat deepthroath pe care l-ai experimentat vreodata.Daca vii, nu mai pleci! 04 Nov 11:31
0723.896.374 Bucuresti

Pret: 150 lei ora

Unde: Calea Moșilor, langa restaurantul Burebista. E un cuibușor de nebunii cu oaresice vechime, s-au perindat mai multe fete pe acolo. Mai are o colega.

Aspect: Pozele sunt reale, fata are vreo 1,60m / 55-60kg. Are constituție de genul "ai pe ce pune mana", pentru unii poate fi un pic grasunica. La față nu e vreo mare frumusețe, are ochi albastri, cateva bubite dar merge. Are cateva mici cosuri si pe fund. Deasupra fundului are un tatuaj cu un nume de baiat.

Desfășurarea acțiunii:

Am ajuns în fata blocului, am sunat-o si m-a rugat sa mai aștept 5min sa se echipeze corespunzător. S-a echipat, am urcat, ma aștepta îmbrăcată destul de elegant, zâmbitoare si cu decolteul îmbietor la vedere. M-a întrebat dacă vreau sa rămân, am rămas.

Ne-am mutat in camera păcatelor, am făcut un pic de conversație ușoară. Tipa e politicoasa și încearcă sa se facă plăcută. Eu nu sunt prea vorbăreț dar apreciez efortul. I-am dat banu', ea mi-a dat un prosop si o sticluță mica de gel de dus "ca la hotel" și m-am dus să mă spăl.

M-am întors în camera, și-a dat și ea textilele jos și am început cu o repriza de lins sfârcuri, mângâieri, lins prin urechi, băgat degete pe la păsărică...you get the idea Mi-a zis ca ii place cum arat si tind sa o cred pentru ca s-a umezit destul de repede. Nu știu dacă face si FK, pe mine nu prea m-a atras ideea.

Am pus echipamentul de protecție și am continuat cu normalul cu ea deasupra. Se mișcă bine, pare sa-i placa, am terminat după câteva minute. M-a șters cu șervetele și am mai vorbit un pic în pauza. A doua repriza a fost asemănătoare cu prima, mângâieri-lins-umezire-normal în poziția capra

La sfârșit am fost iar la dus, m-am întors și m-am îmbrăcat. Ea nu a făcut dus cât am fost acolo dar a avut grijă sa-mi spună că o sa facă după ce plec

Servicii: M-a interesat doar normal, nu știu alte detalii.

Note:
- Corp: 8
- Fața: 7
- Prestație și atitudine: 9
- Locație: 9

Una peste alta consider că merită vizitată.

post-2425-0-37306400-1352038483_thumb.jpg

post-2425-0-24028300-1352038492_thumb.jpg

post-2425-0-66688200-1352038498_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...