Sari la conținut

Poze reale 100%


Postări Recomandate

  • Oras:braila
  • Oras:braila

cred ca e bun...da s rusaliile si nu face pacate.. e priblema de rusalii.😂😂😂😂

am sunat si eu ieri si.....negativ.

putina rabdare cred ca ne va raspunde.

Link spre comentariu

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Atras – în primul rând – de pozele de pe topicul domniței din Constanța, m-am hotărât să îi fac o vizită de ”lucru”. După mai multe încercări telefonice, am reușit să o prind și să stabilim o întâlnire la locația situată la parterul unui bloc din zona Gării. M-a întâmpinat într-o ținută casual, nu arăta ca în pozele de la topicul din Constanța, nu avea ochelari, nu era aranjată ca acolo...în fine sunt mici detalii. Am intrat, am încercat să port o mică discuție – eu jos, ea în picioare – politicos i-am plătit tariful pentru o finalizare oral + normal după care m-am cerut la baie. Curățică, cu minusuri – cel mai mare fiind robinetul de la duș defect...dar cu chinuială și cu ajutorul gazdei se rezolvă, nu-i problemă.

După igienizare, am revenit în cameră, acolo unde domnița mă aștepta goală pușcă...drăguță la chip și foarte plăcută la corp, cu sânii măricei – se văd și în pozele de pe topicul de Constanța – numai buni de sărutat și de mângâiat. Am fost invitat la pat pentru a începe fata oralul, dar am rămas în picioare și am încercat un preludiu – cu sărutări și mângâieri – pe corp, sâni și păsă...destul de rigidă și senisibilă, părea mai interesată de programul TV așa că am rugat-o să pună și ea mâna pe juniorul vesel.  Dacă are plăcere.

Cu juniorul deja sculat am ajuns în pat, mi-a montat balonașul invocând faptul că părul meu pubian tuns scurt o incomoda – alte escorte din Brăila și din alte părți nu au avut această problemă – în fine, am trecut și peste asta...a urmat un oral foarte umed după care am trecut la un normal cu ea deasupra...se mișcă bine, știe fata meserie, dar la fel de mecanic...așa că am întrebat-o dacă e ok, dacă se simte bine...și am primit o replică tăioasă ce m-a lăsat mut : ”Dacă vrei să vorbim , vorbim după ! ” . Așa că am lăsat-o să își facă treaba pentru care fusese plătită, am luat-o și eu pe deasupra – a gemut puțin – am finalizat în balon, m-am igienizat, echipat și plecat...nu am mai avut niciun chef de vorbă...oricum nici gazda mea – cu prosopul pe ea pregătită pentru duș - nu părea dispusă să poarte o conversație.

Note :

Aspect 8 – Cam de 20 de ani, drăguță la față, păcută la corp, înăltuță – cam 1,70 m, subțirică...exact pe gustul meu.

Igienă – 9 – Curată, epilată, nimic deosebit.

Locație 7 – Minusuri legate de baie – robinet duș nefuncțional – lipsă cuier de atârnat haine – noroc cu coada mopului – prosop un pic cam umed, după părerea mea...și nici canapeaua din camera  de lucru nu este strălucită.

Prestație – oral protejat 7 ( era 8 dacă era neprotejat ) – destul de bun și umed...adică cu multă salivă.

Normal protejat 8 – se mișcă bine, stă cum o pui, îți faci treaba cu ea.

GFE și FK – nu a fost cazul.

Atitudine 7 – destul de distantă și rezervată – poate a fost vorba și de prima vizită.

Plătit 100 lei o finalizare oral protejat și normal protejat. Ora costă 200 lei. De anal nu am întrebat.

Durata vizitei – mai puțin de 30 de minute.

Concluzii – o prestație bună însă destul de mecanică. Nu lasă impresia partenerului că îi face plăcere ceea ce face . Dacă va deveni mai ”umană” și va reveni la Brăila, o voi mai vizita. Dacă va avea plăcerea...

  • Like 4
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...