Sari la conținut

În vizita la Constanta


Postări Recomandate

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

150 lei doua finalizari cu oral neprotejat in functie de igiena si normal protejat in diferite pozitii,cunnilingus,69,masaj

 

200 lei doua finalizari cu oral neprotejat cu fin orala – in functie de igiena si normal protejat in diferite

 

 

Buna roxy...sincer nu prea am inteles diferenta intre cele 2...fie la 150 ron ora sau la 200 tot sunt 2 finalizari nu ? doar ca la cea cu 150 ai si masaj sau ...sunt in ceata, sincer...sau ca la cea de 200 beneficiem de CIM ? 

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna dragilor

Pentru prima oara in orasul vostru ...va astept pentru a petrece clipe de neuitat in compania mea intr-o locatie intima....ofer si cer discretie si igiena.poze 100% reale......

Servicii si preturi

100 lei o finalizare ,30 min oral neprotejat in functie de igiena si normal protejat in diferite pozitii,cunnilingus,69

150 lei doua finalizari cu oral neprotejat in functie de igiena si normal protejat in diferite pozitii,cunnilingus,69,masaj

200 lei doua finalizari cu oral neprotejat cu fin orala(cim)– in functie de igiena si normal protejat in diferite pozitii 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Around!
  • Oras:Around!

Ieri dimineata, vazand postarea Roxanei, mi-am incercat norocul. Nu prea intelesesem cum e cu preturile, dar am zis ca o rezolv la fata locului.

Fotografiile sunt reale, poate chiar o dezavantajeaza putin.In orice caz o fata inaltuta, frumusica, volubila, dar poate cel mai important dintre toate o atitudine pe care nu prea o poti gasi la escortele ce activeaza in mod curent in Constanta. Concurenta acerba din Bucuresti le educa pe fetele astea. In fapt nu e singura din Bucuresti care face furori in Constanta nu doar prin modul in care arata, dar mai ales prin atitudinea fata de "vizitatori" sa spunem.

Inorice caz am ales o ora, varianta cu 200 ron.

Ce a urmat e destul de greu de explicat mai ales pt unul care nu prea poseda talente literare. Ehhhh, daca ar fi fost vorba de detalii tehnice poate ar fi fost mai usor.  

In orice caz Roxi te serveste cu FK din abundenta, e lipicioasa, se implica fara sa-mi dea vreo secunda senzatia ca se preface. Se umezeste natural cu tratamentul potrivit, se arcuieste precum o gimnasta cand o atingi, nu ezita sa te indrume sau sa se ajute singura daca e cazul. In nici un caz genul: nu-mi place aia, nu suport aia, nu atinge acolo, etc

Oral cu de toate, NP, fapt ce m-a condus la un CIM la care nici nu ma gandisem la inceput. A fost cam ca in bancul ala: trenul vine, mie imi vine, se opreste cine poate. 

Dupa pauza de rigoare, vreo 2 tigari, Roxi a reusit ceea ce nu prea mi s-a intamplat in ultima vreme, nu musai din cauza mea: soldatelul gata de datorie, desigur dupa dezmierdari orale (de ambele parti). Face un deep de mai mare dragul. 

Si-apoi da-i si lupta in nu stiu cate pozitii de normal, fapt ce m-a stors de vlaga ca pe-o lamaie, ca la un moment dat a zis "piua ca ti s-a uscat gatul" si mi-a adus o cana de apa.. Pasarica frumoasa, stramta, fata se excita si se uda natural, nu ezita sa se atinga singura cand si unde e cazul. Din pacate, pt mine, mi s-a cam terminat benzina dupa vreo ora si 20 de minute, si cum trebuia sa mai ajung si acasa, m-am predat fara finalizare.

Si cu notele e greu dar ma voi stradui:

Locatie: pe la Brotacei, un apartament curat, mare, prosop si tot ce trebuie. 9 (pt ca nu e musai un bloc nou)

Corp: 10 din pct meu de vedere: sani nu musaimari dar fermi, carne tare, inaltuta, un fund de zile mari.

Oral: 10 Explozie de mi-a fost teama sa nu se innece.

Anal: nu ma intereseaza in mod normal,iar acum cand era o asa pasarica calda si umeda la dispozitie nici macar nu mi-a trecut prin cap sa intreb.

De revenit: da, cand va mai fi disponibila in Constanta. Apropo: se pare ca va fi o scurta perioada, pana luni marti. Eu unul in mod cert o voi cauta. Cu cateva exceptii (mie imi ajung probabil degetele de la o mana) nu am gasit in Cosntanta fete care sa se comporte atat misto ca fata asta.

 

PS. Poate ca unele din frumoasele de la noi ar putea merge sa ia ceva lectii

  • Like 19
  • Minus 2
Link spre comentariu

Azi am bifat-o si eu pe Roxi,notele dupa cum urmeaza:

 

-Locatie foarte ok,aerisit,curat,usor de ajuns,loc parcare(cel putin eu am gasit)

-Roxi o fata chiar frumoasa,inalta,blonda,fund frumos usor bombat,zambet relaxat,ce sa mai,sigur intorci capul dupa ea pe strada.

-Preludiu suficient de lung,FK,mangaieri etc.

-Oral NP,incet,umed,adanc,asa cum ar trebui sa fie o prestatie profii(dupa parerea mea)

-Normal in ceeasi nota cu oralul,se umezeste,pasarica frumoasa/epilata,se implica,geme usor,nu se grabeste.O adevarata partida de amor.

-Pret 100ron/numarul,mai mult decat rezonabil.

 

De revenit,cu siguranta daca va mai sta in Cta.

S-o aveti tare!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

foarte adevarat ce zic baietii mai sus.. domnisoara e ok.. oral bun, se implica si la normal, e si pt doritorii de giugileala sau FK.. locatie ok.. nimic de reprosat.. 200 ora cu CIM.. e de vizitat..

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Nu recenzez ca l-as copia pe Gigi.

Spun doar ca recomand.

Cel mai bun raport calitate pret la acest moment.( cand pretul standard a devenit 100 ron nr.)

Plagiatul e la moda... încearcă ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salut, sunand-o pe posesoarea topicului pe 1iunie, prima zi in care ea a ajuns pe plaiurile noastre, dar si ziua mea de nastere,vroiam sa ii fac vizita dar era disponibila prea tarziu pentru disponibilitatea mea, si am revenit la ea cu un telefon sambata si in vreo 2h a zis ca este "libera la mare" si ma asteapta. Parchez turismul din dotare strategic pe suceava, urc la mall dat de ea ca reper, imi spune sa astept 5min ca intra la dus si apoi ma suna ca sa imi spuna blocul. Revine cu tel si imi spune unde ajung, scara linistita, apartament bun pentru ce il foloseste ea si noi, imi deschide o zana simpatica imbracata sexi,ma intreaba daca ma serveste cu ceva de baut, am acceptat un pahar de apa.

   Roxi este o fata frumoasa, cum au spus colegii de mai sus, ai ce sa discuti cu ea , nu te grabeste

Actiunea a inceput cu sarutari pe corp, apoi fk, apoi oral, apoi oralul reciproc denumit generic 69, nici un miros neplacut, ba chiar f placuta, cu ceva gemete din partea ei, a urmat LOT si finalizarea in "guma".

Am stat , am mai discutat, este placuta, si am reluat cu scena 2, de data asta a inceput ea oralul, s-a luptat un pic, apoi pozitia mama iedului, urmand iar LOT dar fara final fericit de data asta, desi s-a chinuit si chiar a depus efort maxim.

Concluzii, Roxi clar este de revenit, are in repertoriul ei oral NP, fk,se umezeste natural, se face foarte placuta pe durata intalnirii.MAre spor

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Am fost.

Fata frumusica. E numa buna, nici skinny, nici grasuta, numa buna.

Servicii ok, nimic de reprosat.

Locatie ok, zona brotacei.

Tin sa precizez ca am fost pt un fast fuck, nu aveam chef de nimic altceva.

Raport pret/calitate - foarte bun.

In concluzie, ok, dar nimic deosebit. Recomand macar o vizita dar eu nu voi mai merge.

  • Like 8
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...