Sari la conținut

Vodafone Calea Mosilor 0764570084


Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/domnisoara-23-ani-poze-reale-te-astept-sa-ne-cunoastem-sunt-o-tipa-calda-si_44853101.html?l=12288ca4dd05a831c3b243ce101b364a

 

Am sunat, mi-a raspuns o voce draguta, mi-a oferit cu calmitate toate serviciile si am decis sa fac o programare si sa ma prezint la futut. Locatia prin spatele blocului cu ( blocul cu vodafone-ul la parter) am sunat si m a indrumat catre apartament. Mi-au deschis usa 2 fete (am apreciat 20-25 ani ) una blonda si una satena (zice ea dar era roscat toata ziua). Am ales sa intru cu tipa blonda (din cauza formelor). 

 

Aspecul: Un fund bombat (nu era lasat sau sa se vada vergeturi sau alte chestii urate) gen brazilian ass :)) cu un tatuaj comun (tribal sau sa il ia naiba ) in zona soldurilor. Tate tuguiate ca de fata de liceu :)) un pierce in abdomen si piele catifelata si un parfum deosebit. La fata nu am ce sa ii reprosez ... nici zana zanelor nici mama omida ... undeva la 8-8.35 ca nota. 

 

Apartamentul: Fara mirosuri urate, curat sunt 2 camere decente... nu e mare lux dar nici sa cada mobila pe tine... nota 7

 

Igiena: Din pacate la partea cu igiena n-am fost invitat la dus (Am facut acasa dus si as fi dorit sa fac si atunci dar ...) .... Gagica mirosea ok... acum nu stiu daca a facut dus inainte ... nota 5

 

Actiune: Am inmanat cadoul 100 lei (70 lei finalizarea ) am dat 100 din propria initiativa ( ca sa fie totul bine ) :))) 

 

Gagica s a dus si a lasat banii si dupa s a intors in camera. S-a dezbracat singura si s-a intins in pat langa mine. A inceput cu mici pupici pe corp si sa se frece de mine pana s a incarcat mitraliera. Aici vreau sa va zic ca am ramas soc... E singurul lucru pentru care se merita sa mergi la tipa asta.... Oralul... Un oral deep in adevaratul sens al cuvantului cu ruperi de ritm cu scuipat si tot ce trebuie. (pentru doritorii de atentie la bile , sa stiti ca nu se ocupa de ele). Dupa 5 min de oral am ales sa punem guma si sa trecem si la normal. Am ales sa vina peste mine si sa o las sa vad ce stie sa faca. La normal se misca bine pasarica stramtuta si calda. Finalizat dupa ceva vreme, m a igienizat cu un servetel umed si am plecat.

 

Nota: 9.5 oral (nu ia 10 ca nu a luat bilele in gura sau la lins)

 

8 la normal 

 

Si la gfe: un 8 .... Au fost mici discutii inainte si dupa actiune. Incearca sa se faca placuta.

 

Per total media o faceti voi daca sunteti curiosi... eu pot sa va spun ca merita sa ii bagati o vizita daca sunteti in zona (pentru oral)  si daca va plac moldovencele cu accent deja stiti unde trebuie sa ajungeti. 

 

Va atasez si cateva poze mai jos cu ea si colega. 

post-91041-0-72262500-1496322247_thumb.jpg

post-91041-0-80605600-1496322248_thumb.jpg

post-91041-0-56212900-1496322249_thumb.jpg

post-91041-0-10891100-1496322250_thumb.jpg

post-91041-0-67057000-1496322250_thumb.jpg

post-91041-0-14068700-1496322251_thumb.jpg

  • Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Mihai,e cea din poze sau e Dina aia blonda?

Salut! Eu am fost la o tipa blonda cu tatuajul pe spate in zona soldurilor. Asta din poze e colega ei. (Arata dragut si la fata si la corp ) 

Link spre comentariu

Eu am ajuns ieri la Gabi, tipa blonda din poze, niste vergeturi sexy pe sani, sanii naturali, foarte frumosi, nu stiu de unde vergeturile alea, cat de grasa sa fi fost, draguta foc gagica, buze carnoase, servicii bune la pret bun, 70 cu 150. Oral neprotejat bun, fara finalizare orala, normal cu contre, stramta si buna rau de pula. In momentul de fata Gabi si cu Dana magheru suntvcele mai bune pizde la preturile astea. De revenit, note:

 

Oral 8.5

Normal 9

Gfe 7, no fk, dar gemete si implicare exista.

Igiena ok, am facut eu dus, apoi s.a dus ea si a stat cat am vb eu cu maicamea la telefon toate cacaturile.

Locatie 8.5, apartament mare, decomandat, mai era si o colega.

 

Halat 70, timp 25.

  • Like 17
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

am cunoscut-o si eu... din pacate doar atat pentru ca am ajuns in apartament si mi-a zis ca e ocupata si daca pot sa o astept 15-20 de minute ca a venit altcineva intre timp... pacat pe vremuri am cunoscut cateva fete foarte interesante dar acum a fost a3a oara cand ajung in apartament si degeaba...

Link spre comentariu
  • Oras:Confidential
  • Oras:Confidential

Greu duminica.

Dupa ce am sunat la vreo 5 testate si 2 top-iste fara succes, am ajuns si eu in locatia in discutie.

 

Locatia:

Calea Mosilor, bloc Vodafone, locatie curata, saltea relaxa fara somiera, confortabila, baie decenta, intampinat de 3 fapturi costumate sumar:

Gabriela ( miniona, blonda, nici prea grasa, nici prea slaba), Denisa ( bruneta fit, cam la 1,70, bine proportionata, cu care am si ramas) si inca o blonda careia nu i-am retinut numele ( foarte mica si slabuta).
Program de lucru: N-am intrebat.
Servicii:
FK - nu
Oral protejat - bun, dispune de ceva tehnica, a facut 2-3 deepthroat-uri, am simtit ca nu si-a folosit intregul potential  - 7
Normal protejat, si aici am simti ca dispune de o tehnica pe care se retine sa o foloseasca, a preferat sa lucreze pe pilot automat incercand sa finalizeze cat mai repede  - 8
Aspect fizic:
Dupa cum am relatat mai sus, o bruneta fit, bine proportionata, trasaturi placute, sani medii, 
putin lasati cu sfarcuri erectile, apetisante - 8

Atitudine:
Politicoasa dar rezervata, nu am vb. prea mult, dupa ce a depus cotizatia la pusculita, fara prea mult preambul, m-a dezbracat si am trecut la opinteala, actiunea propriu zisa durand aproximativ 15 minute top,  per total - 7

Pret: 70/fin; 150/h sau 2 opinteli
Raport Pret/Calitate:corect - 8

Din punctul meu de vedere, recomand, de revenit.

  • Like 4
Link spre comentariu

Am fost și eu ieri,în aceiași locație,când am plecat un taranus cu un trening luat din piață de la obor în jur de 30 de ani se făcea ca se uita la panoul cu intreținere,dau sa deschid ușa blocului se uita după mine,în momentul ăla decid sa rămân cu ușa deschisă în bloc,fraierul se tot uita la mine,abia îl așteptam să zică ceva,mare perversa ce îi dădeam...domnilor unde credeți ca sa dus?bineînțeles la etajul 1,un cuib ieftin,primul venit primul servit,aveți toate șansele sa intre mascații peste voi,îmi miroase a peste ieftin de când intrii în bloc și pana ieși.

Link spre comentariu

Am uitat sa va spun am fost la o blonda defapt o cioara vopsita slim,nu merita recenzie,15 minute a durat,pe repede înainte,îmi pare și acum rau de cei 100 de lei dați, vroiam sa îi cer sclavului din scara blocului dacă comenta ceva,dar mergeți domnilor fraierul nu are mai mult de 60 gk,pe lângă cele 95 ale mele în sufocam😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Nicăieri și oriunde
  • Oras:Nicăieri și oriunde

Tu du-te si fute-o pe patriciabella.,ca tu mergi la dalea scumpe :angry   lasa-le pe astea mai ieftne

Pe mine nu ma interesează dacă e scumpă sau ieftină, calitatea contează ... îmi părea cunoscuta tipa, atât. Nimic mai mult... =))

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

pe principiul sa mai scriem si cand e de bine am cunoscut-o azi pe dima... si mi-a placut foarte mult as fi vrut sa stau o ora dar am fost limitat la o finalizare ca era cam grabita desi in timpul actiunii nu m-a grabit deloc.

ca servicii oral si normal, oralul posibil fara prezervativ dar si fara finalizare si am ales protejat...foarte bun, normal din pacate am apucat doar pe la spate ca eram sub presiunea timpului...desi la cum arata fata as face un maraton cu ea.

ca si concluzie sigur o sa revin daca se mentine la fel de serioasa, si as reveni pt o ora...

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

am fost si azi... dina e plecata si stiam ca pleaca dupa 13 dar o cautam pe gabi... gabi mi-a zis ca e ocupata dar are o colega noua...desi imi era foarte greu sa cred ca in cuibul asta ar fi o a3a buna am zis totusi ca vin sa o vad...primul instinct pe care nu l-am ascultat... ajung vad fata... brunet slaba rau si urata... al doilea instinct pe care nu il ascult imi spune sa nu intru dar e greu sa asculti instincte cu coaiele pline deci intru ca la corp nu e asa rea schiloada si miniona... incepem actiunea si incepe jalea odata cu ea... oral foarte slab cu 1cm de pula in gura... trecem la normal dau de 3-4 ori...stramta misto si cand ma uit durexu cedase...plm mi-a pierit chefu am revenit cu alt durex la un oral si am renuntat la idee dupa ce iar nu lua mai mult de 1 cm si mi-am dat drumu pe ceva ce ar fi trebuit sa fie sanii... trageti voi concluzii

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am trecut si eu acum ceva vreme pe acolo...era o fata din chisinau, acceptabila. Mai avea o colega dar nu am vazut o

Tipa era blonda corp frumos dar cu cateva kg in plus

Prestatia destul de buna la 80 de sute!

Link spre comentariu
Vizitator dupagrb
Reputație: 0

I just visited someone using this phone number and the previous comments and reviews could not be further from the current reality. I originally called the number 0731403624 for some girl called Denissa in Obor. The number was from the following ad:

 

https://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/denisa-noua-in-zona-sunt-o-roscata-tanara-si-frumoasa-172-inaltime-varsta-20_47574081.html?l=bf9b1a4dd821f335d8079577d8432e36

 

The woman who answered the phone was decent enough to say that the girl in that number was not available until the next day and I asked if some other girl was available and she said that Ana was available. I asked for her age and she said 27. I checked Anuntul and found the ad for Ana and the number in this topic and since both ads were done by the same person I assumed it was legit, I also checked the previous reviews for this number that mention some acceptable girls.

 

https://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/ana-bruneta-frumoasa-27-ani-maseuza-cu-experienta-in-arta-mesajului-te-astept_48793711.html?l=bf9b1a4dd821f335d8079577d8432e36

 

To be fair this woman was pretty relaxed and gave me directions despite my bad Romanian. Once I got there and I saw her I immediately realized there is no fucking way she is 27, at the least and being very forgiving she was 37 and obviously overweight. She was covered with a towel and wearing some creepy contact lenses but I decided to stay for one finalization after wasting my time with some other idiot girls at a "cuib" so I gave her 80 for one finalization. I wrongly assumed she would provide a better service looking older and more experienced 

 

She went to wash or shower (I heard running water for some minutes) and she came back, she is all covered in tattoos but once she was naked she looked even older, she is not pretty and I would say she is ugly considering the weird contact lenses, she had some manicure done with long nails that I don't particularly favor but she had VERY UGLY feet, like she had never even considered getting a pedicure. Also the whole thing made her look now older than 40 which is how old I assume she is. 

 

She started with a decent oral but as soon as I told her I wanted only oral, she started shaking my dick with her hand to make me finish faster, which she accomplished not long after.

 

The place was not bad, she had plenty of clean towels around and the bathroom was fine. They also had two rooms.

 

If she advertised as a 45 years old woman I would say she is ok, but with the obviously fake photos in her ad this is a complete ripoff and I would not recommend at all. I am not going to give notes since the ad has fake information and this topic should be categorized as such

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...