Sari la conținut

doamna 38 de ani 0742753491


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Titulara topicului de mai jos :

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/doamna-38-de-ani/7b0f6d74706f6655.html

 

Zi torida saptamana trecuta, si o colega mai invarsta de la serviiu vine imbracata foarte sexy, puleta sus cautam gaoz, scot telefonul si gasesc anuntul de mai sus, doamna arata bine in poze si m-a convins telefonic cu o voce calda sa ma duc la ea.

Imi explica ea cam pe unde trebuie sa ajung, undeva prin podul ros, bulevardul tutora, complicat tare, printre blocuri, locatie cambuzata, nici ea nu stia prea bine sa imi explice. Cam dupa 10 minute de cautari prin caldura gasesc locatia.

Urc si imi deschide, e cea din poze, doar ca in realitate arata mult mai rau, cred ca din 1500 de poze cele 3 din anunt is cele mai reusite. Imbracata intr-o tinuta sexy incearca ea sa faca o conversatie de inceput, dar total eronat, imi venea sa ii zic "Iti dau 20 de lei lasa-ma la baie sa imi fac o laba si plec", dar ca prostu zic sa incerc MATURA.

Se dezbraca de tinuta sexy, un fel de rochita din piele neagra cu ceva lantisoare pe la sani, si aici ce sa vezi, sanii, si asa micuti, se pravalesc, curul plat si lat, putin burtica; nu cea mai incantatoare priveliste, dar cu gandu la colega de la serviciu, pula mi se scoala instant, cred ca si ea a fost surprinsa si se gandea ca are sexapeal, pe dracu.

Inceara ea un oral cu mine pe spate si ea intinsa langa (un cacat de canapea a mi-am rupt spatele), m-a atentionat ca nu accepta finalizare, nu accepta sa o iau de cap bla bla bla, ifose de diva. Suge ea lasciv pret de cateva momente dupa care scote un prezervativ si mi-l pune pe pula fara sa zica nimic, nici eu nu am comentat, vroiam sa termin mai repede. O urc deasupra si inchid ochii, simteam eu ca se misca deasupra mea, dar pula mea nu simtea nimic, zic in gand, ma risc si deschid ochii dar ma uit direct jos sa vad daca e bagata, cand colo ce sa vezi, era bagata dar la cat e de larga doamna parca futeam o caldare de 10 litri cu putina apa calduta in ea, o las sa mai sara, ma gandesc la colega intens, cred ca a sughitat de i-au sarit plombele, si finalizez vitorios. Cu ochii inca inchisi, o dau deoparte si ma duc la baie, ma igienizez si cand vin era deja imbracate, norocul meu. In timp ce ma imbracam si eu incepe sa imi povesteasca, cu toate ca eu nu am intrebat nimic: e de prin suceava si e voiajoare, sta cam prin toate orasele tarii cateva saptamani dupa care isi ia catrefusele si pleaca.

 

Notele:

 

Locatie 2 - e la dracu in praznic, chiar daca e situata in buricul targului, canapea foarte incomoda, baie ok

Fata 4 (imbracata) cu indulgenta, 3 dezbracata

Igiena 10 - nimic suspect, cat am pipait nu am simtit fire de par sau alte chestii, fara mirosuri

Normal 2 - larga, cred ca pe langa pula imi incapea si un picior, nu am eu o pula mare dar asa ceva nu am mai patit

Anal nu am itrebat

Gfe 7 - incearca ea sa poarte conversatii

 

Tarif 100/200 - MUUUULT supraevaluat, cred ca 20 de lei un numar s-ar merita, sa te lase in baie sa iti faci o laba.

Nu e de evitat, dar nici de vizitat:)

 

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...