Sari la conținut

Mihaela 39 ani Muncii 0755389020


Postări Recomandate

  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

doamna serioasa 39 ani 1.72 58 kg ofer orice tip de masaj la domiciliu suna si nu vei regreta ......daca te ai saturat de copile....... cer si ofer discretie totala .

Contact 0755389020 [email protected]

( piata a-z )

 

 

Cautand ceva nou fatza de ce este am intrat pe piata sa vad ce si cine cu ce se mai lauda, am dat peste acest anunt , varbit cu dansa, programt , mers .

 

 

Locatie : Bulevardul Muncii intr-un bloc de garsoniere . Camera normala ( marime ) , pe partea stanga o mobila mai veche , in dreapta patul , un televizor si o masa . Baia micuta , cum intri pe stanga , gel de dus , prosop albastru curat , dar fara papucei ..

Mie mi s-a prezentat cu numele de Mihaela , varsta undeva la 40 ani , kilogramele si inaltimea pe acolo cum zice ea , parul roscat, tuns scurt , poarta ochelari , sani medii spre mici , putin lasati .

Am stat putin la povesti, un pahar de suc , mi-a spus ca face asta din august, din cauza banilor dar si din placere, fiindca ii place . Oferta suna in felul urmator . 100 lei O + N o finalizare sau 150 lei ora ( unde a spus ca nu te scoate pe usa afara imediat cum se face o ora :)) . Oralul se poate face si neprotejat .

Facut dush , intins pe pat i-am spus sa-mi faca putin un masaj , pe urma am zis sa trecem la treaba . A inceput cu un oral neprotejat , sarutat lins , dar nu DT , ca sa o incalzesc putin am zis sa trecem la un 69 . incalzind-o putin a inceput sa puna accent si pe oo si chiar mi-a facut si anilingus . Pusilica epilata , fara mirosuri . Dupa ce ne-am incalzit putin am trecut la normal . Inceput cu un Lady on Top , se misca bine , se vede experienta , pe urma am schimbat pozitie, eu peste ea , dat asa o perioada iar cand am stiut ca trebuia sa iasa soldatii am scos prezervativu si a continuat cu oral , cu finalizare in gura .

Timpul petrecut undeva la 50 de minute cred .

Dupa am mai stat la o poveste , este destul de sociabila, ai ce vorbi cu ea , poti rade, face glume , este o persoana deschisa . Fk, anal nu stiu daca accepta , nu am intrebat . Alte informatii :lucreaza in fiecare zi c-am pana la ora 21, 22 ... si vinerea si duminica baga si noaptea

 

Locatie : 7

Oral : 7

Normal : 7

GFE : 8 .

 

A fost o experienta interesanta , m-am simtit bine si investita de 100 lei a fost buna ! Merita incercat .

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Nu are restrictii de varsta , eu am sub 30 cu cativa anisori si chiar am intrebat-o daca a primit sau primeste persoane tinere si mi-a spus ca a avut pe cineva si de 20 de ani caruia i-a fost ziua si a vrut sa-si faca un cadou sau prietenii, ceva de genu :)

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@cristiborcea

Ai ceva problema cu confratele drushakur?? Te intreb ,fiindca am observat ca la fiecare postare de-a lui, din acest topic ,inclusiv si la recenzia, ai dat cate un -1 la reputatie (am anulat cu cate un +1 de la mine)

Te rog sa justifici acordarea punctelor negative (mai ales de ce ai dat -1 la recenzie)

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am vizitat si eu aceasta doamna. Descrierea locatiei corespunde cu cea a colegului de mai sus. O mentiune: in zona se lucreaza deci se sta la coada si se parcheaza greu, in caz ca folositi o masina.

Intr-adevar doamna este deschisa la conversatie, corespunde descrierii de mai sus. As adauga faptul ca m-a asteptat intr-o tinuta usor dezagreabila, o bluza lunga (pe post de rochie) si colanti negrii destul de uzati. Nimic sexy sau provocator, ba din contra, bluza lasa sa se vada cei doi colacei de pe abdomen, desi overall doamna este supla ...

Desi sunt un amator al genului nu am simtit nevoia sa raman, asa ca nu va pot spune mai multe despre prestatie. Din spusele dansei evita sa isi puna poze pe internet asa ca doritorii vor trebui sa se deplaseze la fata locului pentru a vedea cum arata.

Oferta a fost la fel, 100 de lei /numar (o+n), 150 ora. Probabil se merita pentru amatorii de gen care nu au foarte mari pretentii la aspectul fizic si atmosfera din hogeac. Probabil daca ramaneam era o experienta gen sa-mi ard vecina din bloc care mai are putin pana la pensie. N-am dorit sa platesc pentru asta...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca / Hamburg
  • Oras:Cluj Napoca / Hamburg

mi-am facut si eu cont sa confirm experientele lui manuchao si drushakur. Intr-adevar mai bine lasati masina acasa ca se lucreaza pe portiunea aia si e groaznic de prindeti oamenii care se intorc de la munca. Am fost si eu la doamna dupa o plimbare pe piata-az , cautam ceva fetisista mai oldie (30-40) care sa ii convina si un ripping sex fetish in colanti sau strampi . Undeva pe la 17.00 am ajuns, in mare parte confirm si eu ce s-a spus aici. Am discutat putin , doamna e doamna ... insa look-ul lasa mult de dorit. Nu am pretentii mari dar nici chiar asa. Tind sa cred ca este trecuta binisor de 40 de ani , poate chiar bate pe 50. Cel putin asta a fost impresia mea. N-am ramas din cauza aspectului.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat pe dameza in cauza zilele astea, iacata si follow-up-ul:

 

Locatia este pe Muncii, drumul pulbere din cauza liniei de tramvai in constructie, parcarea este la marele noroc. Asta la venire. La plecare mai rabzi 15 minute minim de trafic bara la bara cu toate camioane venite de pe soseaua de centura. Blocul este tipic de mahala, cu copii care alearga aiurea prin noroaie si reprezentanti ai clasei proletare iesiti sa cinsteaca o bere cu seminte pe langa scara blocului. In mod paradoxal are interfon. In fine. Dameza rezideaza intr-o garsoniera care face cinste perioadei interbelice. Baia 1x1 chiuveta, toaleta si dus, toate in acelasi spatiu, gandit pe modelul hostelurilor probabil unde poti sa faci dus in timp ce rezolvi si alte probleme fiziologice din sezut. Usa la baie plastic armonica. In rest pat, relativ confortabil, masuta mica cu scaune, masina de spalat si un frigider care insista sa isi faca auzita prezenta intr-un mod deloc agreabil.

 

Dameza pe la 43 de ani, corespunde descriilor anterioare, isi arata varsta la fata, la corp insa se tine surprinzator de bine, nu am vazut vergeturi sau piele flescaita cu exceptia unor reminiscente ale unei nasteri in zona abdominala. Sanii sunt mici si usor lasati fara sa deranjeze insa vizual, in rest epilata corespunzator. Ca si personalitate este vorbareata, volubila, nu se grabeste, am stat la un pahar de suc si o pipa inainte de a incepe ostilitatile. Apreciez intentia ei de a face dus, dar tinand cont ca actiunea in sine a durat nu mai mult de 30sec, am rezerve foarte mari despre temeinicia cu care s-a dedicat actiunii.

 

Am convenit la un O-N, 100 lei, nu a cerut banii in avans. Prestatia orala a fost mediocra in cel mai bun caz, fara DT, dar cel putin ma consider norocos ca nu i-am simtit dintii. Nu am lasat-o sa insiste pentru ca nu avea sens, desi se straduia. In mod surprinzator duduia s-a umezit cu de la sine putere, nefiind nevoie sa intervin absolut deloc in acest proces. Am zis sa tragem caciula pe cap si sa trecem la un lady on top. Va recomand cu caldura sa va duceti echipamentul de protectie propriu si personal, intrucat madama foloseste niste aftermarket-uri noname verzi si stramte. A reusit sa treaca prezervativul de capul preacinstitei dupa care a ramas strans pe dupa gat si nici vorba sa mai coopereze. Duduia poseda niste unghii de o lungime deloc neglijabila si m-a cuprins panica la gandul ca o sa incerce sa deblocheze situatia cu ele, ca atare m-am sustras cu talent, am mers catre nadragi unde aveam sisteme de protectie adecvate; in scurt timp m-am relaxat suficient cat sa destepenesc cauciucul reesapat de pe janta si sa o echipez corespunzator. Revenind la actiune, duduia on top, se misca adecvat, fara sa oboseasca alternand ritmul. Umpic stramta, dar nu cat sa deranjeze. Se implica destul de bine si mai lasa sa ii scape cate un geamat infundat. In etapa urmatoare am zis sa trecem la un doggie, moment in care am fost palit de un iz dulceag dinspre bucile duduii absolut deloc paletabil pentru mine, motiv pentru care am renuntat complet la actiune. A incercat sa mai repare situatia, dar pentru mine era game over fara posibilitate de revenire. M-am echipat fara graba, timp in care am mai pufait o tigara si am terminat sucul, am achitat suma ceruta initial, nu aveam chef de discutii suplimentare, desi in mod cert puteam reduce la jumatate suma fara probleme. Timp petrecut door2door ~50 min.

 

Overall, cu regret nu pot sa fac o recomandare pentru dameza, in ciuda atitudinii pozitive si a atmosferei initiale creata.

 

Scoring:

 

Locatie : 4

Oral : 6

Normal : 8

GFE : 8

Igiena locatie: 6

Igiena personala: dupa cele intamplate 1

  • Like 4
Link spre comentariu

am fost si eu la tanti mirela, in locatia de pe bd. muncii, in aceleasi conditii vitrege. zona defavorizata, transee pe ambele sensuri ale strazii, bloc (mult spus, un fel de camin) cu garsoniere ... fara baie !!! incredibil, nu am mai vazut asa ceva, baia este improvizata intr-o camara am impresia, wc-ul este EXACT sub dus. deci, daca vrei sa faci dus, cel putin un picior trebuie sa ti-l asezi in wc, iar apa se prelinge pe piciorul tau direct in wc. sau: daca faci dus si altcineva are o nevoie ... va las pe voi sa va inchipuiti scenariul mai departe. iar pe post de usa la "baie" e un fel de acordeon de plastic, care nici nu inchide bine, nici nu izoleaza. daca vedeam de la bun inceput acest loc special, nu as mai fi ramas pentru nimic in lume. dar pentru ca am optat doar pentru un bj si eram curat, am folosit (mult spus) chiuveta din ... camara doar la final, pentru o igienizare scurta.

femeia are nota de trecere, inalta, amabila, putina burta inestetica, la pachet cu varsta. bj mi-a placut, surprinzator, m-a terminat rapid, desi finalizasem in urma cu vreo jumate de ora ... in alta parte :) dupa finalizarea orala, si-a golit gura la baie, i-am multumit, platit 80 ron si dus am fost.

femeile de genul acesta, daca ar avea o locatie ca lumea, o garderoba provocatoare si o igiena impecabila, ne-ar ramane sa cantarim doar servicii si tehnici, dupa modelul colegilor nostri bucuresteni. mda, ii invidiez !

nu recomand !

over !

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

am fost si eu la doamna Mihaela! Din nefericire nu a fost un moment tocmai placut! Am intrat in casa, pe partea dreapta plin de saci de gunoi, care mai ca nu se rasturnau. M-am pus la masa, a inceput cu glume si povesti. M-a invitat la un pahar de bere, dar dat fiind faptul ca eram cu masina am refuzat-o. Mi-a repetat preturile, i-am platit inainte si am mers la dus. Inco o surpriza neplacuta: un miros foarte neplacut in baie si am renuntat la a mai face dus. Trecand la actiune, a inceput cu un O, dar inca o surpriza: are proteza dentara aceasta doamna! Un lucru dupa parerea mea, destul de scarbos! Bleahhhh! In timp ce imi facea O si-a luat proteza jos! Va sfatuiesc sa nu apelati la dansa, deoarece m-a lasat si cu surprize foarte neplacute in sensul ca e plina de boli! Si pe deasupra nu e deloc prezentabila si miroase foarte urat! Un sfat pentru cei care au trecut pe la ea: mergeti pe la un control sa nu aveti ceva surprize

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

danantonescu fi bun si detaliaza afirmatia ta ''ca e plina de boli''. ce ai vazut?sau ce ai patit? tu ai fost la un control?

scrie cu lux de amanunte fiindca acest aspect nu este deloc de ignorat.

haz de necaz...macar nu te-o zgriat cu dintii in timp ce te sugea daca si io pus pe noptiera :))

  • Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu

inca astept urmatoarea interventie a domnului danantonescu ... nu ma intereseaza deloc acuzatiile facute, cat veridicitatea acestora. de aceea, te-as ruga la urmatoarea vizita pe site, sa te loghezi si sa ne dai mai multe detalii: simptome, perioada aparitiei in raport cu vizita ta, rezultatul analizelor, tratamentul, etc. spre binele nostru, al colegilor tai de suferinta. iti multumesc anticipat pentru respectul acordat, dand curs doleantei mele !

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Confirm cele spuse de danantonescu, caci am vizitat-o si eu pe Mihaela 

Oral n-am facut cu ea in nici o directie dar la normal doggy mirosul emanat e insuportabil. Incepusem cu un lady on top asa ca n-am simtit la inceput. Nu mai e nevoie sa spun ca primul lucru cand am ajuns acasa a fost sa ma spal si sa urmez un tratament cu Lomexin/Flucovim cu slabe rezultate apoi unul cu Clotrimazol/Nizoral cu rezultate bune pana acum.

  • Locatia Str. Muncii vis-a-vis de Sinterom, intr-un bloc de garsoniere, cu baie cu dus de 1m patrat dar curata.
  • Modalitatea de contact 0755389020
  • Am fost primit de dupa usa, apoi servit cu un suc, apoi am discutat aiurea pana sa subliniez motivul vizitei. Mi-a repetat serviciile, am platit 100 si am trecut amandoi in pat. Incepe discret cu mangaieri fine, nu poate fi vorba de masaj. Daca ai vreo nemultumire, propune ea ceva ca sa te satisfaca sau termine.
  • Aspectul fizic al escortei - Aici mi-ar place in mare, matura, supla, cu niste picioare superbe, dar putina grasime pe abdomen nu tocmai frumoasa. Sani mici, fund aproape inexistent, ca te impunge cu oasele daca dai tare. Atitudinea e pro, zambitoare.
  • Face O+N dar accepta si A  100fin 150 ora
  • Note locatie whatever 4, atitudine 10, oral n-am beneficiat, normal 7 accepta imediat orice pozitie, GFE 9
  • Concluzia finala Radioactive, daca nu aveti un costum de-ala full body nu recomand. Ar trebui mutata la escorte de evitat pana se trateaza
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

buna dimineata Danix.

fi tu mai activ decat danantonescu care a lasat niste vorbe in vant si descrie-ne daca tu ai avut cv simptome? sa stie si  cei care au vizitat-o si cei care nu i-au trecut pragul...informatia poate fi utila si in alte cazuri. din tratamentul urmat de tine eu trag concluzia ca madam are candida(candidoza).

daca avem printre noi un cadru medical poate binevoieste sa ne spuna mai multe...cum depistam unele probleme? cum le tratam pe altele ?

eu nu am fost la ea dar ma preocupa subiectul pt ca se poate aplica si in alte situatii.

o sa deschid in discutii generale un topic nou si discutam mai multe acolo pe aceasta tema.

ps. sustin si eu ideea mutarii la escorte de evitat insa spre deosebire de colegul care zice ca ''pana se trateaza'' eu zic sa ramana acolo pe veci pt inconstienta si nepasarea cu care isi bate joc de clienti.

Link spre comentariu

@DANIX deja dupa 15 minute ai inceput tratamentul. Sa inteleg ca ai inceput tratamentul inainte sa inceapa simptomele nu? Ne poti spune daca vrei, diagnosticul ? Sa stim in felul acesta si cat de contagioasa este problema, pentru a se trata din timp si altii care au fost la ea.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0
Ce sa ma cac pe voi de labagii tot vorbiti aici mai fraierilor?

Sa va fut site-ul de rahat, va dau la muie!!!

Exemplu de postare care atrage dupa sine banare permanenta!!

Link spre comentariu
Vizitator alexaschiuta
Reputație: 0

am gasit anuntul in piata online ieri, era aceeasi adresa de email dar ca alt numar de telefon. 

 
masaj de neuitat0 EUR
 
Contact 0720641799 http://www.piata-az.ro/emails/fab65a1c358dfbb2b32e9bb777371078.png
doamna serioasa 41ani satena 175 60 kg ofer orice tip de masaj cer si ofer discretie totala,, daca te ai saturat de vorbe in vint,,

08.01.1316:15

Cluj-Napoca

Cluj

vizualizari: 71

Link spre comentariu

Pe domnita Mihaela am vizitat-o anul trecut ,prin octombrie,gasindu-i anuntul in Piata online.

Am sunat-o,mi-am facut programare. La telefon m-a intammpinat o voce foarte calda,amabila,placuta.De-abia asteptam sa ajung la dansa. Am gasit destul de usor apartamentul,nu e cine stie ce,DAR....vorba aia,omul cinstetste locul.Ajuns la ea,mi-a facut o primire calduroasa.M-a imbiat cu un pahar de bere,am stat la povesti pret de cateva minute bune.Ne-am inteles la 100 de lei o finalizare ON+NP.

Trecand la actiune,a iceput cu niste dulci mangaieri,daca bine-mi amintesc a fost si FK de cateva ori,apoi a inceput O, executat destul de bine,intorcandu-i si eu serviciul.Pruna curata,fara mirosuri urate,mi-a facut o adevarata placere sa o ling,ei si mai mare,terminandu-se destul de repede.Icitat si excitat de o companie asa placuta am trecut la N, cu ea deasupra. Simteam pe ea ca-i face placere,lucru care-mi atata hormonii la maxim. A mai terminat o data,apoi a fost randul meu. Per ansamblu o experienta foarte frumoasa pentru mine(asta,ca si comparatie cu alte trairi de-ale mele). Pentru mine a fost o prezenta agreabila, si daca nu prea se evidentiaza prin aspectul fizic,compensand gingasia,implicarea,simplitatea si comportamentul ei.Alte "escorte" ar putea invata de la dansa cate ceva,cu siguranta.Daca ar fi dupa mine,as recomanda-o. Dar nu stiu ce sa zic,nu am mai fost de-atunci pe la ea,nici macar la telefon nu am mai vorbit.Asta vis a vis de multele posturi negative pe care le vad in topic. Am stat in jur de 1ora si jumatate la ea,mai bine de 1 ora fiind actiunea.poate ajuta si pe altii postarea mea.

 

Multumesc pentru atentie

 

 

 

SANGE-N PULA SA AVETI!

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...