Sari la conținut

Recomandata de oameni...(whasapp nr de anglia)


Postări Recomandate

Daca va plac tipele mai plinute cu sani mari vo recomand 100% .Tipa e super ok...am fost prima data doar la o cafea si am lasat 100 roni dar ma atras f mult ....e deschisa si ii place ce face ...aceasi zi am revenit si a fost cea mai buna seara din ultimi 2 ani .Asta tinand cont ca am divortat de 2 ani si de atunci cred ca am cunoscut sute de fete. Am stat mai multe ore si mai mult am râs si neam distrat dupa care am facut sex la greu.....si ea ar mai fi dorit dar eu eram deja varza dupa 2 pahare de Jack si atata extaz.Este o fata super si o sa revin 100% chiar diseara ,apartapentul e nou ,muzica e buna dar ea e super .Are si pagina de promovare cu o gramada de poze si toate reale.Pacat ca nu face si anal ....dar poate o convingeti daca o aveti la dimensiuni normale.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Draga mea,nu te supăra, dacă știam că ești chiar tu care iți faci singura reclamă ( cont înființat ieri) nu comentam nimic. Dar, totuși,ne crezi pe toți duși cu capul?! Parcă era vorba 100 de Ron finalizarea, nu 100 de Ron cafeaua... Acuma, dacă tu îți prinzi fraieri la cafea, ce sa zic?! Bravo! Și la mai mare! Ia-le banii la fraieri! Încă odată îmi cer scuze! Dar cred că totuși nu ar trebui sa compari Alba Iulia cu Londra.

Link spre comentariu
Vizitator didu_tzu
Reputație: 0

Nu stiu a cui este contul ala, da fata este super ok. Eu am fost de câteva ori la ea la cafea...., pe lângă ca am fost si pt altceva la ea si ne-am simțit super ok amândoi de fiecare data când am fost. :o asta depinde foarte mult si de oamenii care merg la ea.... :* :P

Link spre comentariu
  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia

Pentru 100 ron, primiti mult mai mult decat cafea. O conversatie relaxata, fara stress, oral excelent, intre sani, si np. E activa, receptiva si chiar ii place. Asa cum zicea cineva mai sus, chiar ar merita sa fie pusa top escort pe Alba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...