Sari la conținut

Maria 38 ani, 0762354253


Postări Recomandate

  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

Pisicuts,sterge te rog aceasta postare. Daca se doveste a fi adevarata,poate aduce prejudicii vietii personale a femeii.

Domnule Moist,oare tie ti-ar placea sa se dea detalii personale sau locul unde muncesti pe acest site? Ma indoiesc. Consider ca fiecare avem dreptul la discretie. Si noi escortele,nu doar voi.

Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Salutare confrati,

Pentru cei care asteptau ceva nou in Bistrita, am gasit-o pe Maria. Anuntul l-am gasit pe net, la bistritaservicii.ro, si suna cam asa:

 

Doamna draguta ,38 de ani ,caut barbat sensibil,serios,pentru a petrece momente frumoase impreuna de preferabil la domiciliul lui.rog seriozitate si discretie.Suna ma dupa ora 14.

 

Am sunat-o, pe la 13:30, mi-a raspuns, dar m-a rugat sa revin dupa 14. Sunat din nou, stabilit intalnire, am gasit un hotel in bistrita.

La telefon mi-a zis ca ea face doar normal, iar pretul cerut este de 100 de lei/h. Am luat-o la 17:00, si am mers spre locatie. Pe drum am intrebat-o de prezervative, si mi-a zis ca ea face normal neprotejat!!! Am zis ca nu prea sunt deacord, asa ca am oprit sa cumpar eu, asa ca aveti grija, ca doamna nu are la ea. Acolo, la hotel am stat la o cafea inainte, si am mai povestit inainte. Ce sa zic despre ea? Nu arata rau, cei 38 de ani se vad din plin, dar e draguta. E pe la 1,57 inaltime si vreo 55-60 de kg, bruneta tunsa scurt, ochii verzi, si zambeste mult. De vorbit, ai ce sa vorbesti cu ea, nu e proasta, si se adapteaza, incearca sa se faca placuta. dar totusi are dealectul specific de bistrita si naivitatea unei femei simple.

Ajunsi in camera, m-a intrebat pentru confirmare daca e ok, si vreau sa mergem mai departe. Am zis da, am rugat-o sa fac un dus.

A inceput cu un oral neprotejat, facut incet fara graba, ajutandu-se cu mana, dar pe mine nu m-a deranjat. Are sanii medii, dar totusi lasati, cu sfarcurile erictile, cur nu foarte mare, in general as zice ca e mai slabuta. un punct minus pentru ea, este ca nu era epilata! Asta e am zis.

Dupa vreo 10 minute de oral, am incercat sa trecem la oral, si m-am gandit s-o intreb daca accepta CIM, a zis ca da, si ca sa stau linistit ca mai facem inca un numar, asa ca am zis sa ma termin oral, ea s-a confirmat total. A supt-o pana la ultima picatura, decartand sperma pe cearsaf. A mers la baie, sa improspatat si a revenit in camera, venind langa mine in pat. Am mai povestit linistiti vreo 15 minute despre una alta, despre viata ei, si surpriza s-a apucat recent de meserie( 1 luna).

La numarul 2 am facut normal, am schimbat mai multe pozitii, se conformeaza cum ii ceri si face tot ca sa te simti bine. A gemut tot timpul, chiar daca mi s-a parut fals, ea sustinand ca, chiar ii face placere. La normal, m-am terminat cam greu, insa ea nu a schitat ca ar fi deranjata, dar s-a bucurat mult cand m-am terminat.

La sfarsit, am achitat cei 100 ron, si m-am oferit s-o duc unde vrea.

Acum ca si concluzie, de recomandat, o recomand, in special pentru cei care sunt atrasi MILF-uri. Incearca sa te simti bine, nu te grabeste, si nici o clipa nu s-a uitat la ceas, eu am stat cu ea in total o ora si jumate, pentru mine conteaza mult sa nu fiu grabit. Mi-a zis ca si ea se implica si in functie de client, cu mine a zis ca i-a placut, si ca ar astepta sa o mai caut cand vin prin zona.

Dar tine-ti cont si de faptul ca ea nu are la ea prezervative, pe principiul ca apreciaza dupa client daca e risc sau nu!

Ca si note:

Locatie: hotel

ON-8, pentru CIM

NP-7,

Anal nu face

Aspect: 7, tinand cont si de varsta.

Pret: 100 ron/ ora, dar te poti intinde cred si mai mult.

Poze din pacate nu am.

cum  adica   are specificu  ala de bistrita?

Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Maria activează într-un cerc foarte restrâns.Am reuşit sa fac rost de un număr dar nu am vorbit cu ea.Am sunat-o şi nu mi-a răspuns.I-am trimis un mesaj şi mi-a răspuns până la urmă tot printr-un mesaj .M-a rugat sa revin ssăptămâna viitoare după ora 17 .Afisez nr.Poate reuşiţi sa vorbiţi cu ea.0747847900.

Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Stimate Scormo cu altitudinea asta nu vei reuși să o cunoști pe Maria.Mai întâi o faci mincinoasă si apoi strigi in gura mare că ai nevoie de ea de sărbători.Cine are nevoie de ea stie cum să dea de ea.Tu cred că esti cu bulină neagra.Soarta!

Link spre comentariu
Vizitator seanjohnn
Reputație: 0

Nu va mai bateți pe maria....eu am cunoscut-o si zic ca prin experiența prin care am trecut nu merita....de prestat prestează bine.....isi cam alege clientela ....dar daca esti bolnava Tratează-te si apoi prestează ...

 

Niste detalii mai exact? Ai luat ceva de la ea? De cand sti ca e bolnava?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...