Sari la conținut

0765875608-Jasmine


Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Indecis

Am cunoscut-o pe Andreea din întâmplare prima data si m-a cucerit cu zâmbetul ei si felul ei de a fi ce e in totala antiteza cu locatia de la Ciresica. Dacă prima data am crezut ca este mai timida, fiind prima zi in locație si nu ne cunoaștem , mi-am spus ca ar trebui sa mai încerc o data si sa văd cum este ea defapt.

Astfel, "e trecut de doua noaptea" si nu am somn. Ma gândeam unde as putea sa ma duc dar ma gândeam tot la ea si cum/cine este. Gândindu-mă ca păstrează programul de "schimbul 3" al locatiei sun si îmi raspunde după câteva secunde. Stabilim ca in 15 min sa ajung la ea in locație ceea ce am si făcut.

M-a întâmpinat intr-o rochița turcoaz sexy si foarte bine dispusă la un pahar de vodka. DOAMNEEEE ce-as fi gustat din sticla aia (păstrată la congelator - So, the girl knows how to drink) Dar cum eram cu mașina si in câteva ore aveam sa conduc mult, am zis pas. Am fumat o tigara după care ne-am dus in sufragerie care era total schimbată in sensul ca totul era aranjat, aerisit, televizorul pe muzica (si nu manele sau desene) ... o atmosfera plăcuta.

Domnișoara este o prezenta foarte plăcuta si formele total in acord cu preferințele mele. La aproape 1.65-1.70, cu (probabil) 45 de kg, sânii micuți si (pentru mine) absolut perfecti, funduletul Ok si atrăgător. Cred ca ceea ce m-a înnebunit la fata asta este zâmbetul ceea ce mi-a dat si ideea "nickname-ului" pentru ca este ca al unei prințese Disney (dacă nu îți place ii scrii lui Pisicuts sa îl schimbe). Ca sa citez un prieten co-forumist factorul de "gingășie" la fata asta devine imens când zâmbește si ii luminează toată fața. Ceea ce este si mai interesant este ca ai ce sa discuți cu ea si se vede ca a fost plecată in afara.

Ceea ce ma scoate din sărite este atenția ei pentru telefon. Tocmai de aceea, intrând in sufragerie, eu m-am dezbrăcat si gasind-o uitându-se in telefon am luat-o in brațe pe la spate si am sărutat-o pe gât. A răspuns imediat si m-a Așezat pe canapea sărutându-ne si coborând cu săruturi pe piept, pe burta, pe picior si oprindu-se pe junior. Cred ca nu exista o imagine mai sexy decât un zâmbet si un ochi închis cu juniorul in gurița. E minunat sa o privești când face oralul care este unul foarte soft si lent. Din când in când își ridica privirea si se uita in ochii mei apoi încerca un DT urmat de limbuțele pe moștenitori. N-as fi vrut sa o opresc si nici nu am făcut-o dar ea a ales ca este timpul sa trecem la normal... S-a suit peste mine si se mișcă încet mai mult pe capul juniorului. Am luat-o in brațe si m-am ridicat cu ea de pe canapea indreptandu-ma către un perete. Contactul spatelui ei cu peretele rece m-a făcut sa renunț la idee si m-am întors cu ea de gât așezând-o pe canapea si ridicându-i un picior. E foarte excitant sa o vezi cum își musca buza de jos si Închide ochii. Cu toată imaginea si încărcarea sexuală am dat tot ce-am putut in poziția asta si am finalizat.

Am fumat o tigara, am sunat la pizza si pana la urma am fost nevoit sa plec la fel de indecis dar la fel de intrigat pentru a ma mai întoarce la ea cel puțin de 10 ori.

Note:

Apartament: 10 - foarte curat :clapp

Igiena: 9 - problema e parul cam mult prea crescut. Posibil sa-l fi lăsat așa ca sa poată fi epilat cu ceara... totuși eu am o mare problema cu asta si nu pot sa spun ca nu ma deranjează :no2

Aspect: 10 - as fi in stare sa ii spun bancuri toată noaptea numai ca sa o văd zâmbind.

Oral: 10 nu e foarte deep dar e plăcut

Normal: 9

Anal : nu face

GFE: 10

De revenit oricând.

De recomandat!

 

A.... Bine ai venit pe forum. Așteptam cu nerăbdare sa îți faci cont ssi sa ne încânți cu prezenta si aici.

 

P.S.: si acum simt gustul de vodka si mi se face pofta ... de ea.

post-172236-0-70303700-1497323392_thumb.jpeg

  • Like 12
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Era 6 dimineața ... trebuia sa uit ceva :D

Totuși speram sa ma salveze ea din asta pentru ca nici acum nu stiu cât vrea fata asta (nu am discutat niciodată ). Prima data mi-a spus sa-i dau cât i-am dat Alexei.

Halatul tonei e 100/200 si eu așa am presupus.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

For everything else, mastercard

Am mai spus ca nu m-ar deranja sa existe POS la pizda... De exemplu acum puneam un extras de cont :)

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Făcui... dar îmi rupe copyright-ul dacă o fac publica...

Adevarul e ca si eu am căutat de mi-au sărit capacele poze cu dra...

Cine dorește se PMuieste. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...