Sari la conținut

Noua in orasul tau :* poze 100% real :* 0740375788


Postări Recomandate

Vizitator jolt
Reputație: 0

Fatuca s-a perindat printre altele si pe la Satu Mare sub numele de scena Roxy. Pozele sunt reale, e micuta de etnie, tinerica sub 20 de ani. Meserie nu prea stie si e cam pierduta prin viata asta. Poti discuta cu ea, si daca o aburesti un pic devine maleabila. Recomand doar amatorilor genului. Cand am vizitat-o nu avea peste.

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Dupa cateva incercari de apelare , raspunde la un moment dat dupa ce vad un apel pierdut de la ea. Deci mare atentie daca o sunati poate primiti un bip sau va suna inapoi. O voce dulce blanda si somnoroasa. Incerc sa vb cu ea sa ma vad maine , dar cu greu la cat era de obosita. Zice ok sunama maine cand vrei i zic ca vreau de azi sa stabilim caci nu sunt din zona, sa ne vedem maine dimineata la prima ora sa stabilim tot de azi....si pac inchide telefonu si nu mai raspunde :))))

 

Succes altora!

Link spre comentariu

  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

Am vizitat eu aceasta domnisoara. Asadar am sunat sa vad daca e disponibila la nr din titlu si cand colo mi-a raspuns o voce de barbat, se pare a fi :fish12 i-am zis ca am sunat pentru anuntul de pe publi, la care mi-a zis ca ami trimite el nr ei actual deoarece au facut schimb de numere (0773379122) acum apare si pe anunt. Sunat la acest nr ami raspunde intreb de preturi si locatie, locatia fiind in zona ursus probabil uni ati mai fost pe acolo deoarece au mai fost si alte fete. Iau undita cu mine in caz ca apare vreun rapitor si ma indrept spre locatie,ajung in zona cu pricina sun si zice sa astept ca vine la scara sa deschida.

Si in final apare fata din poze intru in locatie si ami prezinta alte 2 colege toate 3 fiind gipsy la care aleg sa negociez cu ea deoarece ea arata cv mai bine fata de colegele ei

Intru in camera intreb de pret servicii

150 nr

200 juma de ora

300 ora

50 plus oral daca vrei protejat si iar 50 daca vrei dragoste cum o mai fi si aia nu am intrebat  :ewpu  :slap2 Aleg totusi sa raman la o finalizare daca tot nu am prins-o doar pe ea disponibila.

Incepe cu un oral protejat mai mult laba, zic hai trecem la normal se pune capra are fundul mic iar pe spate semne de la ceva operatie de-a lungul coloanei.Nu apuc poate nici un minut sa pompez la care m-a intreaba daca dureaza mult gen fast iar dupa un timp finalizez imbracat si plecat dus am zis ca nu mai fac.

Asadar locatie curata servicii gen fast fuk nu stiu pentru ce se cer astfel de preturi sau daca cineva plateste astfel de preturi pentru o ora sau juma de ora :slap2 intr-un final bani aruncati pe degeaba daca gandesti cu pula.

Eu nu recomand

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...