Sari la conținut

Eva 19 ani 0746898710


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

te astept la mine intr-un mediu placut si caldut , imi place preludiu , am 19 ani,sunt o bruneta frumoasa,creola . nu ezita ! suna-ma pentru mai multe detalii. pozele imi apartin ,confirm cu tatuajul. servicii : fantezii , masaj de relaxare , dragoste

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Bunasunt-EVAnoua-la-tine-in-oras-poze-100-reale/7b006d71706d6451.html#&gid=1&pid=1

 

Locație Uranus bloc nou. In locație sunt 2 fete eu văzând-o doar pe titulara topicului.

O copila bunisoara de pula, corp tineresc sânii mici, par aranjat, un piercing in buric. La data un pic ciudata dar nu urâta. Seamănă cu aia din familia Adams dar e mai plină la fata. :))) dinții sunt cam rari și strâmbi, fără îndoiala piesa de rezistența fiind curul care dacă ar face anal ar fi rând la USA.

 

Un oral mediu, neprotejat, fără limbi pe coaie ( m-am apucat degeaba....) cu ceva tente de Deep când o mai apucam de cap și băgăm toată pula. As nota cu un 7 pentru ca asculta și încearcă sa se conformeze.

 

Normal- când am văzut ca pune jumă de litru de gel pe pula și jumate își bagă in ea am intrat in panica. Am băgat și aluneca de zici ca eram pe pârtiile din Elveția. Ușor, usor pula dădea semne ca se stinge. O caldura in apartament curgeau apele de pe mine ca atunci când am dat bacul la sport și era sa chem salvarea. Am pus-o capra și cu imaginea aia am început sa pompez. Pula mea! Fata are pe coloana sus un tatuaj cu o cruce in așa fel ca atunci când futeam Căprița asta tânăra ma uitam la crucea aia și m-a simțeam la rând la Parascheva....

 

Părerea mea e ca are potențial deși spunea ca e cu prietenul și nu crede ca sta mai mult de o săptămâna in zona. As merge o data pe racoare sa fut fără transpirațiile de rigoare.

 

Igiena părea ok. M-a invitat la dus dar am refuzat. La final am intrat in baie sa m-a spăl pe mâini și am văzut 2 prosoape folosite cu care nu am avut curaj sa m-a spăl nici măcar pe mâini. Era și un gel de dus pe care nu l-am mai văzut in viața mea. Ea a zis ca merge la dus eu m-am evaporat.

 

In casa mai locuiește cu o păsărica tot așa tinerica ce era cu un futalau care a intrat înaintea mea. Se simțea un ușor miros de pizda nespălată in casa probabil de la cata sperma aduna fetele pe acolo.

 

De revenit nu știu dacă as reveni. De fapt dacă ar fi răspuns cineva de la fututul ăla de top nu ajungeam eu aici. Oricum merge încercată o data...

 

Futing ușor!

post-147697-0-38166600-1497988247_thumb.png

post-147697-0-76294200-1497988273_thumb.png

  • Like 9
Link spre comentariu

  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Daca e vorba de fosta strada Uranus ( actuala Prof. A. Sesan ) cred ca-si are cuibul ori in unul din cele doua blocuri noi din zona ori in Lazar Residence care a devenit hotelul fetitelor puse pe facut bani de la fraieri ( cu exceptia unei domnisoare recenzata aici pe forum care nu face parte din categoria "mulgatoarelor de bani de pe popandai " ).

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...