Sari la conținut

Loredana


Postări Recomandate

  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Loredana/7b006c747e6c6656.html

Ajung la ea intr-o seara, adevarul este ca era putin cam tarziu, nu mai stiu ora dar tin minte ca  se inchidea carciuma The Box. O sun, imi raspunde, imi zice unde trebuie sa ajung, ma duc bucuros la ea.

Deschide usa, ma asteapta in lenjerie intima, ma descalt ma duc direct in camera. Acolo un catelus pe pat, ea incepuse sa intinda o patura pe jos, imi zice sa ma dezbrac si sa ma intid pe jos ca patul face prea mult zgomot. Un oral obosit cu prezervativ, cca 2 minute. Dupa care dau cu ura in ea vreo 10 minute timp in care am schimbat 2 pozitii....Ea ofta la fiecare schimbare si la fiecare minut trecut parca devenea din ce in ce mai deranjata ... dupa inca 5 minute imi zice ca a trecut timpul si ca trebuie sa plec. Un oral obosit si 15 minute de futai fara finalizare 150 ron. Nu aveam voie sa pun mana pe nimic, una dintre cele mai sensibile femei cu care am fost. 

Nu recomand

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Vezi frate daca mergi in The Box... Poate daca mergeai in River o prindeai pe gagica si ii faceai o invitatie la baie...pt 50,o muie in baie,eu zic ca merge... Si apoi altfel merge berea... ;)

Uite asta nu stiam, nici nu stiu sigur unde este River. Am uitat sa spun de locatie ca era putin mizera, cainele care se uita la noi din pat :slap2  si ea si-a facut igiena in fata mea cu servetele umede (cam aiurea zic eu). Daca o vedeti prin River cum zice "Pulanebuna" merita un 50 in baie, macar acolo aveti putina intimitate :))

Link spre comentariu

Intrebati in plm inainte sa dati banii ce face de ei. Stabiliti clar: 30 min sau 60 min sau cat e, pe ce poti pune mana, ce pozitii, cat oral face etc.

Mai bine iti pierzi 2 min inainte sa dai banu din mana decat sa regreti la sfarsit. Simplul fapt ca stabiliti astea cu cateva minute inainte sa incepeti le face mai constiente de ce trebuie sa ofere de banii aia.

In plus ii poti da linistit una peste bot daca ti-a spus 30 min la un pret, dar apoi te da dupa 15 min afara.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...