Sari la conținut

Doar pt cei ce prefera femeile cu sanii mari !!!


Postări Recomandate

  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Doar-pt-cei-ce-prefera-femeile-cu-sanii-mari-/7b006d71706a6450.html

 

Nu prea fac eu dinastea,dar mie mi.a cazut bine madam.

Locatie Milea langa Carpatica,poze false dar nu e o uraciune, ca prestatie merita incercat ptr cei carora le plac femeile mai plinute.apartament curat,mai are o colega.ON 8-9 (face si deep),normal 8-9,are initiativa,fara gesturi,cum vrei tu asa si ea de fapt,am inceput dupa un oral frumos cu un sex in picioare in fata oglinzii dupa care tavaleala pe pat ,tatele alea cat china faceau valuri.sani mari,frumosi...nu stiu marimea 😂 cat capul meu bucata,scunda 1,60,60-65 kg...ai in ce da.100 fin,avea tendinte fk dar nu practic eu,fin pe corp intre munti,eu mai revin.distractie faina cu doamna.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Salutare,

 

Impulsionat de recenzia confratelui Warning am vizitat donșoara. Pozele nu sunt ale ei insa asa aprecia ca arata mai bine. Are cam 1,60, poate ceva mai mult ( nu am avut ruleta...), plinuta, cu sani de zile mari. Locația pe Milea, apartament curat, cu colega- nu am vazut-o. Zana se prezinta bine, carne tare, ON executat cu deep inclus, insurubari, priviri pofticioase. Executat un NP pe comoda cu oglindă, priveliste super cu sanii umpland mobilierul. Finalizat glorios pe sani ( unde altundeva ?) !

Note: Fata 8, Oral 9, normal 9, atitudine 10.

Scor: 100 lei / tragere.

Merită !

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...