Sari la conținut

A fost careva?


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Buna colegul, am fost eu la ea, acum 2 zile, o cheamă Adelina, ce poți să îți zic de ea, e frumoasa, pozele sunt reale doar că nu a vrut sa își de-a jos sutienul zicând că a avut silicoane și le-a scos și acum nu arata fain, eu am luat o finalizare la ea cu 150 de lei dar e cam nesimțită pentru că după 15 minute de actiune, s-a oprit și mă lăsat așa neterminat, motivând că dacă mă termin greu sa mai prelungesc la o ora..

  • Like 1
Link spre comentariu

:)) Unii chiar va meritati soarta , mergeti cu coaiele umflate si tot asa plecati cu ele :)), am si scris despre ele o rubrica unde am cuprins mai multe nesimtite , si centuristele se comporta mai frumos ca ele.Am o curiozitate ferisabin89 oralul cum a fost Op sau On ?ca eu cand am sunat la ele mi-au spus ca in functie de igiena , cand am ajuns sus au zis ca neprotejat ,dar daca ramaneam pe pariu ca se schimba situatia si aveam parte de ce ai avut si tu .Macar ai bagat soldatu in vizuina , ofera si tu o recenzie mai complexa sa nu mai le calce si altii pragul si sa plece ca si tine.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Oralul a fost protejat, dar nimic spectaculos, destul de slab, după care am trecut la normal unde am schimbat câteva poziții lady on top, misionar și doggystyle, până când ia venit ei sa de opreasca, ce pot sa zic este că nu o recomand..

Link spre comentariu
  • Oras:lugoj
  • Oras:lugoj

Buna colegul, am fost eu la ea, acum 2 zile, o cheamă Adelina, ce poți să îți zic de ea, e frumoasa, pozele sunt reale doar că nu a vrut sa își de-a jos sutienul zicând că a avut silicoane și le-a scos și acum nu arata fain, eu am luat o finalizare la ea cu 150 de lei dar e cam nesimțită pentru că după 15 minute de actiune, s-a oprit și mă lăsat așa neterminat, motivând că dacă mă termin greu sa mai prelungesc la o ora..

Merci

Link spre comentariu

  • Oras:Dinias
  • Oras:Dinias

Deoarece saptamana trecuta mi-am luat o teapa de zile mari pe Bv. Cetatii, m-am hotarat astazi sa plec de la lucru si sa fac o vizita domnisoarelor din anuntul ce l-ai postat mai sus. Ce voi povesti in continuare probabil multi dintre voi nu ma vor crede, am stat si m-am gandit ca probabil nu imi este dat sa merg la astfel de femei ieftine.

Sun la ele, oricum au 2 anunturi ''Porno in pat'' si ''Bruneta Adelina'', unul din anunturi are poze false, iar celalalt cu poze reale din locatia multi-colora a lor. Undeva langa Hotel Boavista, la etajul 5 al unui bloc destul de linistit, vreau sa spun si apartamentul, deoarece au fost nesimtite cu mine si la fel voi fi si eu, numarul 20.

Am ajuns la locul cu pricina, surpriza ! Nu raspundeau la telefon, oricum am mers pana la alimentara sa schimb niste bani si in 15 minute am dat de una din ele.

Urc sus, ma asteapta o domnisoara inalta, bruneta, sincer draguta nu am ce sa zic si ma invita inauntru. Ma descalt si am avut parte de prima surpriza neplacuta, din camera alaturata iese un barbat, aceasta repede motivandu-mi ca este clientul colegei sale care vrea sa plece.

Intru in camera de actiune, imi zice ca la caine sa ma pun pe pat, de parca ascultam eu comenzile ei, am venit pentru placere nu pentru dominare. Ma asez pe pat si vad ca desface prezervativul si da sa mi-l puna, moment in care I-am reamintit ca oralul este neprotejat, asa cum mi-a zis in telefon, ea incepand sa zica ca nu practica asa ceva, ok o las sa continue.

Dupa 1 minut de oral slab, ma satur si ii zic sa treaca capra, unde m-am dat doar de refuzuri din partea ei motivand ca o doare. Dupa 3-4 minute MAXIM de pompat imi spune ca timpul meu este pe terminate si sa incerc sa ma finalizez, iar nervos ii spun ''Cred ca glumesti, am platit 150 lei stau pana ma termin, maxim 20-30 minute''.

Auzind ca am tupeu si nu ma las la ea, se ridica si spune ''Hai gata, poti pleca ca ti-a ajuns, mai trebuie sa vina si altii'', moment in care am luat foc si sincer sunt genul de om care nu gandeste prea mult pe moment atunci cand sunt luat de fraier. Aceasta a inceput sa riposteze verbal insultandu-ma si injurandu-ma ca la usa cortului (saraca mama, ea nu are nici o vina) si sa dispar cat mai repede din casa lor ca altfel imi arata ea cine este.

Cugetand 10 secunde, ii spun, ''Hai ca vreau sa vad cine esti ma, da-mi o parte din bani inapoi pentru prestatia ta de tot rahatul si pastreaza cat consideri tu pentru deranjul de 5 minute''. Tare in gura fiind si ea, pune mana pe telefon si cere ajutor cuiva pe care cred ca il avea trecut in lista de telefon, acesta spunand ca vine incolo.

Sincer sa fiu, nu sunt o cantitate neglijabila si nici un fricos de propria umbra, asa ca ii spun ca astept sa vina cine are de venit si sa vedem care iese mai bine din toata schema. Auzind toata discutia, ii se alatura si colega de breasla, incepand si ea sa ma injure si sa ma bruscheze, sa traga de mine sa ies din apartament ca isi pierd toti clientii. Nu am cedat si m-am asezat jos in bucatarie, cerandu-mi banii inapoi, nu aveam de gand sa plec pana nu s-ar fi intamplat asta. Amuzant mi s-a parut ca desi fetele stateau disperate fumand tigara dupa tigara, Superman nu mai aparea, ele fiind tot mai ingrijorate. Deoarece nu sunt un om rau intentionat si chiar pot sa spun ca imi parea rau de prostia lor, am incercat sa le deschid ochii spunandu-le ca ele traiesc datorita noua, a barbatilor prosti care le trecem pragul usii.

Intr-un final vazand ca nu plec si clientii sunau in disperare la ele, una dintre ele mi-a aruncat 100 lei si o serie de injuraturi spunandu-mi sa dispar ca oricum o sa am o surpriza jos cand cobor.

Cobor jos, undeva la 10 metri distanta de scara, un Mercedes cu numere de Bulgaria era pozitionat in directia mea, cu doi baieti inauntru. Fiind pe strada si sincer sa fiu nici nu prea imi pasa de papagalii de genul, le fac semn batandu-le obrazul, acestia se uitau in gol si nu schitau vreun gest.

Va spun sincer, in toata povestea asta nu am exagerat deloc, chiar sunt un cinstit om care apreciaza valoarea banului muncit de mine si nu accept ca astfel de persoane sa isi bata joc de mine, iar daca va loviti de genul asta de personaje, nu cedati si niciodata sa nu va umiliti in fata lor.

Ca note nu am ce sa dau, puteti trage voi concluzia mai sus, sunt CLAR DE EVITAT !!! , daca nu cumva doriti sa aruncati 150/250 lei pe geam.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...