Sari la conținut

Andreea- Piata Muncii-0754275354


Postări Recomandate

Locatie 8

GFE 10

Aspect 6-eu unul nu am ramas(la fata e comuna insa celulita e “de exceptie”...pacat)Acum fiecare face ce vrea cu banii lui!Daca vrei sa stai la gargara este super ok insa consider ca notele unor confutaciosi nu reflecta realitatea!La corp este de 6 si punct restul e can can...spor la lovit burtile.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut !

 

   Am ajuns din nou la micuta veverita Andreea, sincer m-a cam castigat cu GFE-ul super studiat pe care il presteaza, ca doar nu s-o fi indragostit de mine dupa doua intalniri... :blushing2

  Acelasi zambet dulce , aceeasi voce de ti se scoala din mers , acum basca am luat-o si in brate cu o mana si am dansat cateva secunde, ea simtindu-mi dorinta ferma din pantaloni si frecandu-se mai abitir de ea in ritmul muzicii...Respiratie sacadata(a mea...), saruturi fara bariere, am asezat-o pe marginea patului si ne-am excitat imbracati pana am finalizat....HO HO HO, renii mosului...p-asta s-o credeti voi , am cerut permisiunea sa racoresc putin locomotiva si sa ma pregatesc pentru corida, ca presimteam lupte aprige...

  Am revenit pregatit de show, s-a dus si ea sa se pregateasca si apoi a aparut goala si dornica de pu..tina conversatie...Eu fiind in picioare, ea m-a imbratisat de iar mi s-au umflat Millidge&Doig , dar pana sa ma dezmeticesc, ea era in genunchi in pat alintandu-l pe rebel...Daaa, senzatii de vis, cu oral soft, cu alternari, cu priviri fierbinti, mangaieri usoare pe sub afet, pur si simplu tremuram de placere (eram si dupa o perioada destul de lunga de abstinenta :innocent ) ,dar am oprit-o si am intins-o pe spate, sa imi revin putin , cum altfel , decat prin alintul piersicutei, si se misca de parca ea a fost la abstinenta, mangaindu-ma pe cap si tragandu-ma spre ea progresiv.

  Invidios fiind ca se simte asa bine, m-am oprit si am cerut protectia securitatii, care nu s-a lasat asteptata...si da-i si lupta si lupta si da-i, misionar pana am cazut epuizati , fara sa ies din ea, simtind cum ma strange in ea destul de tare, asa placut... :crazylove.

  Ne-am spalat pe rand,apoi am stat intinsi pe pat discutand ceva politica (sic!) si nu stiu cum a pus un genunchi fix pe gogaie, masandu-l usor cateva secunde, adica doua, ca a reactionat ca un arc, nu stiu de unde atata aplomb... :slap2. De puturos ce sunt am tras-o peste mine sa ne jucam putin , dar cand a inceput sa se miste senzual ,presandu-l din ce in ce mai tare pe nervos, am cerut iar protectia armatei(de data asta), crezand ca e mai sigura decat secu...Iaca pula, ca in cateva secunde imi montase cu guritza balonul si era iar pe mine, dar si eu in ea...Asta a fost executie in stil mafiot, cu atacuri din toate partile, gura mea ocupata cu gura ei, miscari suave, apoi rapide, sfarcurile ei ma intepau, pur si simplu m-am simtit molestat, nici nu stiu unde sa reclam, ce pula mea, eu dau bani ca sa se simta ea bineee??? :refoz Las' ca vede ea la reconstituire, ca nu raman lucrurile asa... :fuck

  M-a facut sa ma simt extrem de bine, am uitat ca m-am dus sa fac sex si am facut dragoste .Cele doua ore nu au fost pierdute, ci au fost castigate. Note nu mai dau, le-am mai dat o data, oricum perceptiile sunt diferite in mintea fiecaruia, pe mine a stiut sa ma deschida asta mica si o vad in felul meu, poa' sa aiba si ciunga-'n par... :X." La vita e bella " , dragii mei !!!

   Sa avem un an mai bun si pasarica pentru tun !!!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Mai lucrează?

Suna si vei afla,daca ai facut-o si are tel inchis înseamnă ca nu lucreaza,de obicei ea incepea prog dupa 10-11 dimineata,mai asteapta si tu putin ,te-ai trezit in 3 picioare😂 si mai ai rabdare?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...