Sari la conținut

a fost cineva la blonda Aniela?


Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Ba labarilor , sunteți ca doua pizde proaste. Omul a făcut o întrebare... Dacă erați bărbați, nu niște labe triste ii raspundeati cu subiect și predicat. Am sa răspund eu. Nu am fost, doar am sunat... Locație zona kaufland. Mi-a răspuns o voce suta la suta cioară... 100fin/200h... Hai că-ți face mama tot ce vrei... Am renunțat. Mulți băgători de seama aici... Asta e ultima postare. Dau la muie tuturor celor care postează numai sa se bage în seama. Tristilor!

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci
  • Oras:p'aci

o poti incerca pe domnisoara: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Ceva-de-vis-/7b006371706c6750.html

am fost la ea, are locatie foarte proasta in blocul vis-a-vis de penny in ampoi dar fata arata chiar bine si-i place ceea ce face. un minus ar fi ca are pretul destul de piperat, dar eu zic ca merita 150 fin respectiv 300 ora. bft

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am fost la blonda Aniela însă nu am rămas. Atât ea cât și apartamentul sunt mizerabile! Cearșaful era groaznic și mi-a spus ca îl schimba la 3 zile. Avea o pereche de pantaloni pe ea care erau rupți, o pereche de teniși albi în picioare care erau deja negri și miros de toate cele în casa... Se uita crucis cu un ochi și se vede ca nu e nici măcar de nota 5 la curățenie!

Pozele cred ca sunt fff vechi, deoarece e mai grasa în realitate și mica de statura! Disperata după bani, cel mai probabil pentru ca nu prea are clienți. A fost de acord cu anal inclus la 100 numărul sau 150 ora.

Nu recomand și nu am rămas!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...