Sari la conținut

Transexuala reala o vizita prin Sibiu ??


Postări Recomandate

Pentru ca nu am avut somn ,chiar acum vin de la duduia de mai sus.Sa trecem la fapte de altfel,ca de aia m-am inregistrat aici sa facem recenzii nu? :atm

E talent fata ...

 

Am ajuns de 3 zile  inapoi in Sibiu si dupa ce am condus ca un erou 270 de km,vreo 3 ore si 30 min  mi-am zis ca merit ceva frumos :)) .. asa ca am ajuns la tipa din poze, undeva in centrul orasului, apartament curat, toate conditiile.

 

M-a asteptat intr-o lenjerie neagra, in tandem cu parul si tenul mai inchis, super frumusica, am vrut sa o sarut direct, dar mi-a dat-o pe aia cu "nu fac french kiss", am contrat cu "..macar romanian kiss", dar n-am avut sorti de izbanda..ciudate unele transexuale.

 

 Dupa "igienizare" m-a asezat pe "partea mea a patului", a inceput sa ma linga frumos pe oua si a trecut la oral protejat,(am asa un ghionion,ufff) se misca bine, alterneaza ritmul, te priveste in ochi si vrea sa interpreteze cum te simti, apoi mai adauga un nivel de intensitate ..

 

La sex isi doreste sa stea ea deasupra si daca se poate cu spatele, gen reverse cowgirl, sa isi dea ea placerea .. am mai trecut-o si pe ea pe spate, am transpirat amandoi, dar nu am reusit sa ma termin, asa ca m-a dat cu lubrifiant si m-a masat frumos pana cand s-a mutat inapoi pe pozitia de rever cowgirl si s-a stropit pe abdomen .. 

 

E de caterinca, mai crazy si are simtul umorului dezvoltat, daca stiam ca e asa, mai bine luam o sticla de sampanie si stateam la show peste noapte.

 

Bine bine, la plecare m-a pupat pe buze, dar tot nu asa cum mi-am dorit eu :))  

 

Note bune dar nu  la toate capitolele, stiti ca eu dau note de 8 pentru oral si anal protejat,dar de recomandat,insa!

acum scrii recenzii edy....dar vezi sa nu le combini cu orase diferite....pana acum ai fost la vreo 3 in aceiasi zi dar in orase diferite

Link spre comentariu

invata sa citesti inainte sa latrii,eu macar am fost undeva in schimb tu,doar la tastatura de la parciu tau de calculator :laugh2

Vezi ca iti raspund doar acolo la noul topic, daca esti curioasa te uiti!Acolo poti latra in liniste

astept in liniste,daca continui tot asa iarasi vei fi banat

Link spre comentariu

Bai lasati-l ma. Omul are bunul simt și vine și ne dă recenzii iar restul se comportă că la mahala. Multumim frumos eqquilibrium! :) Fata arata bestial la capitolul picioare. De curiozitate, avea părul lung sau scurt când ai vizitat-o și a avut vreo problema sa și-o ridice? Thanks.

Link spre comentariu
  • Oras:albastru
  • Oras:albastru

Profilele astea cu inimioare si stelute sunt vrajeala,incercati sa cautati profilele ok si reale sunt aici tot felul de fete pe care nu le bagati in seama ca deh au preturi naspa nu pt orice buzunar.Dar daca tot esti in zona dc intrebi sa te ajute altu?du-te si vezi si fa o recenzie,ca aici intervine imediat petre stiristul si pupincuristul site-ului si comenteaza ampulea :laugh2  :blushing2  :pope  :jerko

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...