Sari la conținut

Milena 0726444008


Postări Recomandate

       Milena a fost pe receptie. Programare intr-o ora jumate, cu confirmare 20 minute inainte de ora fixata. Locatie pe bd.Decebal, pe langa langa Raiffeisen. Destul de dificil cu parcarea, in bulevard e imposibil, am gasit pe stradutele din spatele blocului. Oricum, e destul de aproape de metrou, statia Muncii, cam 7-8 minute.

       E portar in hol. Milena mi-a zis sa-i spun ca merg la ap.nr...., la asigurari. Da, da, la asigurari, asa se stie in bloc, fata incheie asigurari. Apartament frumos, 3 camere, fata singura in locatie.

       Note

Locatie 9. Lipsa AC.

Aspect  8. Genul slim, frumusica la fatza, bruneta, par lung, maxim 1,65 m, nu cred ca are 50 kg. Corp frumos, trup de viespe, picioare drepte, frumoase, sani nr.2-3, nu foarte tari insa drepti, placuti, gustosi. Nici urma de burtica, nici urma de colacei, vergeturi sau celulita. Pielea fina, catifelata, carnea tare fara a fi insa foarte tonifiata. Varsta - in anunt zice 28, fata a recunoscut ca are mai mult, 30 clar. Nu arata, eu i-am dat vreo 26. Fata arata chiar bine.

Oral 10, soft, senzual, umed, DT, foloseste limba foarte bine, nu omite nici boasele, chiar foarte placut. Neprotejat, desigur.

FK maxim, incitant si excitant, frumos, cu limbuta in actiune, super.

Normal 10, lady on top si revers cowgirl, restul n-am mai apucat.

Anal face, da', la fel, n-am mai apucat.

CIM, COF da. Finalizare CIM, cu decartare la baitza.

GFE 10.

Halat 300/h.

De revenit - Da.

 

           Notele sunt mari insa m-am ferit de superlative. Nici nu stii cum s-o mai dai, vine altu' ulterior cu recenzie contrara, cum s-a mai intamplat, altul sare ca esti guvide sau ai cine stie ce interese, cum s-a mai intamplat. Prin urmare, este o recenzie pozitiva, recomand fata, bineinteles, si fiecare isi va exprima propria apreciere dupa experienta avuta cu Milena. Spun doar atat: fata este SEN-ZA-TI-O-NA-LA. Mai scriu o data ca s-a dus pe randul urmator si poate nu e clar: SEN-ZA-TI-O-NA-LA.

  • Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Confirm entuziasmul fratelui Ultravox. Tocmai ce am plecat de la Milena. Senzationala fata !

Multumiri Adelle pentru ce ne-ai adus. Mai rar asa ceva.

Revin maine cu recenzia completa . O seara la fel de buna ca a mea va doresc !

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut.

Revin cu recenzia completa.

Ieri pe la pranz am sunat si m-am programat pentru orele dupa-amiezii.

Vocea frumoasa si calda de la telefon , mi-a dat speranta unei intalniri de calitate ( care ulterior s-a dovedit a fi memorabila pentru mine ).

La ora indicata , m-am prezentat punctual la intalnire.

Locația - bdul Decebal , aproape de p-ta Muncii , punct de reper Reiffeisen Bank.

Primesc ultimele indicatii de la Milena ( inclusiv faza cu portarul) si ajung in apartament.

Apartament spatios , curat , baie dotata cu tot ce trebuie , prosop imecabil de curat - nota 9.

Milena , mi-a placut din prima : vesela , joviala , foarte prietenoasa.

Dupa discuțiile de acomodare , am fugit la dus pentru improspatare.

Revenit in camera , actiunea a inceput ca la carte , cu un FK adevarat , transformat ulterior in DFK . In fine in plm am gasit si eu dupa ceva timp , o fata cu care sa pot face FK ca lumea.

Ne-am incins repede amandoi , am inceput s-o sarut pe sani , abdomen , apoi un cunni prelung ( pizda cu labii carnoase impecabil de curata ) , gemete adevarate de placere din partea ei , zvarcoliri de placere , traieste din plin momentul.

Apoi a inceput ea un oral excelent , pe gustul meu total : in ciuda faptului ca are gura micuta , a reusit un DT complet, pana la baza pulii , efectuat cu ravna , cu limbi la baza pulii cu ea in gura -cotor ( minunata senzatie ) , cu lins pe o parte , cu limbi pe coaie , tot ce trebuie.

A trebuit sa ma opresc ca terminam rapid si am montat un prez pe pula. Am inceput sa ne futem frenetic in pozitia misionar, cu FK din plin , s-a incolacit cu picioarele pe mine si am patruns-o adanc . Ne-am futut cateva minute si am finalizat exploziv , umpland cauciucul.

Pauza , discutii , o plăcere.

Pe nesimtite a debutat si nr 2 cu saruturi patimase , apoi un oral la fel de excepție din partea Milenei , care a avut efectul scontat , astfel incat extrem de rapid soldatul era lemn.

Am propus sa incercam si funduletul si cum m-am calificat pentru acest serviciu , Milena a acceptat bucuroasa. S-a dat cu gel si am patruns-o incet ( stramta , superba senzatia ) , apoi usor-usor am bagat toata pula in curisorul ei micut . Milena gemea de placere, contre ușoare la inceput , apoi mai intense. M-am excitat puternic si ne-am futut alternativ cur-pizda-cur , in mai multe pozitii , tot ce mi-a trecut prin cap , finalizand in cele din urma in pizda.

Am mers la dus pentru igienizare si improspatare fiind ud leoarca , ne-am sarutat si am plecat cu promisiunea unei grabnice revederi.

A fost o intalnire inca odata memorabila din punctul meu de vedere cu o fata care face dragoste cu o pasiune incredibila . Cel puțin eu asa am si m-am simtit in compania ei.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect Milena - miniona , bruneta , par lung , ochi frumoși, frumusica la fata , sani naturali , cam moi , dar buni de supt, lins , slim , picioare frumoase, curisor micut si bombat , carnea ar mai trebui un pic tonifiata - overall nota 9

Oral - 10 , nepro , impecabil, DT corect și complet executat , lent , artificii , limbi pe coaie , o incantare a simțurilor

Normal - 10 , se fute cu pasiune , ii place , participa , geme incitant , pozitii schimbate , inițiativă

Igiena - 10 , curata din toate punctele de vedere

Anal -10 ,stramta rau , nu face nazuri + curatenie impecabila la extragerea pulii din curul fetei

GFE - 10+++++ , cum am descris mai sus , + FK impecabil si intretinut ca la carte + fut cu pasiune si dedicatie ( o fi fost si click-ul acela intre noi , habar n-am )

In final un gand bun si confratelui Ultravox a cărui recenzie m-a convins sa vizitez fata ( trebuie sa recunosc) .

Iti multumesc mult Milena pentru clipele superbe petrecute împreună si abia astept sa ne revedem.

Am uitat , cadoul a fost 300 RON ( achitati la început ) , fara graba, 2 finalizari incluse in aproximativ 70 minute.

O zi buna va doresc!

  • Like 15
Link spre comentariu

  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Spre finalul săptămânii trecute am revenit la Milena . Aveam sa constat ca prima întâlnire cu ea nu a fost o intamplare ( in sensul implicarii si calitatii maxime a futului cu ea ) , iar ce a urmat a fost o confirmare a celor intamplate.

Nu are rost sa mai recenzez , deoarece in linii mari ar fi doar un copy-paste la cele scrise in precedenta vizita.

Ca noutati totusi daca se poate spune asa, primul numar l-am finalizat oral cu CIM , dar ce CIM , supt tot pana la ultima picatura de sperma , apoi decartat incarcatura la baie , iar la numarul 2 de data asta nu am mai testat curisorul ei micut , ci m-am limitat la a o fute numai in pizda .

Notele le mentin conform primei recenzii.

O zi buna va doresc!

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...