Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Pai ori are 18 primaveri, ori 19? Sunt putin confuz, in titlu apare o informatie, iar in topic alta. Care-i gresita?

Mamaa ce platforme cu tinte are! :D

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Meniul cu preturi cu tot este acelasi ca si al meu. :D 100 lei finalizarea (+50 lei CIM) sau 200 lei pentru o ora. Normal protejat, oral neprotejat, CIM, COB, OWO, FK, GFE... Daca am mai uitat ceva, va stau la dispozitie :D Apropo, numele ei este Catalina. Va :hug1

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tocmai m-am intors de la domnisoara Catalina si pot confirma ca pozele si locatia unde au fost facute corespund realitatii. Tinuta copilei (daca-mi este permis insa asa-mi pare) cu care m-a intampinat este cea care apare si-n poze. Deci, sunt sigur ca pozele-i apartin pentru ca asa arata si-n realitate. Adica total pe gustul meu: tanara, frumoasa, slabuta, cu niste sanisori tari si frumosi si curulet bombat, de adolescenta, carne tare si toate celelalte caracteristici care insotesc fetele ce au aceasta varsta frageda.

Mi-am facut rezervarea la nr. de telefon al fetitei (0735661991) cu circa 45 de minute inainte de prezentarea la locul cu pricina, situat in piata Alba Iulia. La telefon mi-a raspuns cea in cauza care, in paranteza spus, avea o voce putin cam timida. Poate ca explicabil, avand in vedere ca se mutase acolo doar cu o zi in urma si probabil ca eu am fost primul care a spart gheata. Cand am ajuns prin preajma, conform conventiei, am mai sunat inca o data si mi-a raspuns de aceasta data Karina, care, din cele spuse de ea si dat fiind ca ii spusesem unde ma aflam, m-a indrumat (telefonic si vizual, de la fereastra locatiei respective) pana unde trebuie sa ajung, comunicandu-mi nr. la interfon, etajul si apartamentul in cauza. Mentionez ca o bila mare alba ca totul s-a desfasurat snur, adica fara apeluri telefonice repetate ori inutile la telefon sau alte neintelegeri care din lecturarea altor posturi s-au mai intalnit. Pe parcursul deplasarii mele de prin piata Alba Iulia si cu telefonul la ureche, am mai primit inca odata confirmarea serviciilor si a tarifelor ce fusesera deja comunicate initial de catre pustoaica si postate de catre Karina in postul anterior, adica "100 lei finalizarea (+50 lei CIM) sau 200 lei pentru o ora. Normal protejat, oral neprotejat, CIM, COB, OWO, FK, GFE".

Ajuns la locatie pot spune ca apartamentul este foarte OK, notat cu nota 10, curatel si cu bun gust mobilat. N-am folosit baia, deci n-am vazut-o, intrucat veneam direct de acasa, proaspat indusat si "parfumat", cu nici o ora inainte.

Vreau sa specific ca am ales varianta cu 100 de lei si sa mai vedem pe urma. Ne-am retras in camera de langa baie. Aproape tot timpul cat au decurs "ostilitatile" Karina facandu-si un dus si se pare avand si ceva treaba pe la baie - se cam auzea apa curgand, insa nederanjant de altfel. Dincoace, intre mine si Catalina s-a dezghetat atmosfera care, in paranteza pot s-o spun, fusese doar o idee amortita. Fatuca si-a dat toata silinta si, contrar parerii mele de la inceput (usoara timiditate de pe parcursul convorbirii telefonice initiale) a inceput cu un oral destul de bine executat si cu presarat cu usoare actiuni "deep throat". Recunosc insa ca din cauza mea (eram cam agitat si stresat, datorita unor probleme personale ce ma marcheaza actualmente) si cu o consecinta directa si asupra celui mic, cu toate eforturile copilei, am constientizat ca mai bine n-o mai chinuiesc inutil si mai bine stam de vorba restul de timp. Trebuie sa recunosc insa ca, chiar daca nu am finalizat, si asta mai mult ca sigur 100% din cauza mea, fetita a executat un oral foarte bun pe care-l notez cu 9+ (o nota foarte buna dupa standardele mele).

Probabil ca trebuie sa notez si latura privitoare la curatenia domnisoarei, cat si despre aspectul, ingrijit sau nu (proaspat epilata in locurile de interes), de cum se prezinta in fata musafirilor. Remarc ca n-am ce-i reprosa, in mod deosebit, din acest punct de vedere si daca va tine cont tot timpul de cat de important este acest lucru, adica al curateniei desavarsite si al ingrijirii personale permanente, va avea tot timpul numai si numai de castigat. Asa ca si pentru acest aspect ii acord un 9+.

Discutia pe care am purtat-o ulterior m-a facut sa descopar in aceasta pustoaica o fiinta sensibila, calda si inteligenta si cu care chiar poti petrece clipe placute si nu numai pe taramul ostilitatilor specifice acestei "meserii", impusa, in majoritatea covarsitoare a cazurilor, de situatia conjuncturala a fiecareia.

Prestatia finala, si accentuez ca poate si datorita felului meu de-a fi, implicit si puternic subiectiv (accentuat de tineretea, inocenta si frumusetea domnisoarelor), o notez cu 9+. Mentionez ca pentru mine nu conteaza atat de mult acea descarcare si finalizare (uneori sau in multe cazuri, aproape animalica), de care de altfel n-am avut parte dar nici n-o regret in mod deosebit, ci mai degraba un cumul de trairi si sentimente ce insotesc experientele de acest gen.

La aceasta fata m-am bucurat atat de fragezimea trupului ei, si-n special de frumusetea sanilor rotunjori si a feselor de adolescenta, cat si de intrevederea unei sensibilitati aparte a sufletului ei.

Personal ma voi mai intoarce pentru ca imi place ce am descoperit.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Am vizitat-o si eu, locatia e cea bine cunoscuta a Karinei, m-a primit in acelasi costumatie ca si pe poze, numai ca avea si niste ciorapi de plasa. In afara pozelor vreau sa atrag atentia aspura faptului ca la fata nu exceleaza fata ca si frumusete, insa are niste sini si cur foarte tari, bine de smotocit. Am declara 200 de roni, 2 finalizari cu CIM. FK n-am incercat, a inceput direct un oral, la inceput era foarte fricoasa, parea far experienta, dar a ascultat tot ce ziceam, si pana la urma chiar se stia de oral, insa fara DT sau anilingus. La un moment dat am si ridicat-o cu capul jos si a inceput sa rade, la stimularea pusilicai se reactioneaza cu mare placere, la normal se putea orice pozitie, ii place sa se uita la oglinda, am facut in pat, pe picior, in fata oglinzii, la geam, deci cam tot ce se putea, am ridicat-o am pusa cu capul jos, din fata din spate, era foarte colaboratoare. Prima finalizare mi-a facut destul de interesant, cu picioarele inca peste mine dupa partida de calare cu fata spre mine si ea stand intre picioarele mele, aplecand pana la cel mic... Al doilea am facut cu ea asezand pe genunchi in fata oglinzii de nu stiam unde sa ma uit, in oglinda sau la ea, ca tot se uita foarte porno in ochii mei.

 

Acum punctele:

Locatie 9

Aspect 8

GFE 7

Oral 8

Normal 9

CIM 10

 

Recomand...

  • Like 6
  • Minus 1

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna @kristi2222. Daca te uiti si la recenziile mele pe alte forumuri, sunt identice cu cele de aici dar postate de aceiasi useri. Asta nu inseamna ca sunt guvizi ce incearca sa-si ridice in slavi damezele. Cred ca ar trebuii sa te informezi putin inainte de a face o afirmatie. Suntem 3 fete in locatie. Lorena http://nimfomane.com/forum/topic/8690-lorena-colega-karinei-pta-alba-iulia-0737540747/ , poseasoarea acestui thread Catalina si eu http://nimfomane.com/forum/topic/6446-karina-0728497663-alba-iulia/ . Uita-te te rog daca avem posturi de la aceiasi useri sau fa ce fel de cercetari vrei tu dar nu mai face acuzatii aiurea te rog.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sunt dezamagit de parerea, prematur deja formata, insa fara nici-o analiza minima a veridicitatii ei, reiesita din postarea anterioara a unui user.

 

Asa ca sunt nevoit sa lamuresc cateva aspecte, cu scuzele de rigoare ca poate devin pe alocuri off-topic. Logic si corect este sa am si un drept la replica. Cu regret constat ca se pare ca n-a fost de bun augur, transpunerea reala si cu maxima sinceritate, a experientei avuta la domnisoara, transpusa in ceea ce am scris, si ca in final, pe alocuri, aceasta a fost interpretata cel putin eronat.

1) Pe Karina si implicit pe domnisoara Catalina le-am cunoscut in acea zi, in acele momente. Cred ca reiese si din felul cum am istorisit experienta avuta.

2) Avand un cont cu acelasi nume si pe alt forum de profil (concurent) era firesc sa scriu aceleasi lucruri si pe acolo. Ca o paranteza, curios a fost ca cei de acolo, tare vigilenti si dand dovada de maxima inteligenta, invocand o aiureala aberanta referitoare la drepturile de autor (???!!!) asupra celor postate de mine pe acolo, in final mi-au blocat contul. Va dati seama ca m-au atins exact in ceea ce ma doare mai putin si mi-au aratat cata minte (sau lipsa) pot sa aiba unii. In fine, fiecare isi conduce forumul dupa cum il taie cerebelul si fortandu-si la maxim neuronul solitar ce-l populeaza.

3) Pentru @Top Gun si pentru cei interesati, Catalina, daca nu ma insel, are ochii caprui sau negri. Poate sa precizeze Karina. Ce mi-a mai placut si n-am precizat (cred!), a fost ca banii i-am dat la sfarsit si ca era surprinsa cand eu intentionasem initial sa-i dau la inceput. Pentru mine si acest aspect a reprezentat o bila alba. Oralul s-a desfasurat neprotejat.

4) Din ce a postat anterior si @palosulgros, care este un membru mai credibil decat mine, cred ca reiese ca n-am batut campii umfland postarea cu niste aprecieri nemeritate. Evident ca difera mult experientele fiecaruia prin prisma unicitatii trairilor personale.

 

In final doresc sa-mi exprim regretul fata de fete pentru ca, evident involuntar, am atras unele suspiciuni asupra corectitudinii si realitatii a ceea ce presteaza ele. Asa ca, in primul rand imi cer scuze publice fata de ele, daca le-am produs neajunsuri prin ceea ce am postat.

 

O zi buna tuturor!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Zilele trecute eram prin zona si am trecut pe la d-soara Catalina dupa o programare la tel 0735661991.Locatia este in rond la Piata Alba Iulia la una dintre intrarile in blocurile unde este CEC BANK.

Am urcat la etajul X, si am sunat la apartamentul indicat telefonic.Mi-a deschis Catalina, am intrat, am cunoscut-o pe Karina ( una mica si indopata care mi-a spus ca ,,eu nu prestez,,) inca o tipa cu o mare strungareata in gura si inca o pizda care era pe acolo....

Impresii despre Catalina;

- intradevar tanara 18-19 ani, slaba, sani mici, cur mic, plina de fard care ascundeau urmele de acnee, nu foarte inalta, limbaj de cartier.

Am intrat in camera de langa baie, pat cu lenjerie rosie ( patata ), cam multa deranj in acea camera.M-a intrebat ce vreau si i-am spus ca ma grabesc si am ales varianta de 100 ron, oral neprotejat. normal protejat.

Am facut un dus rapid si m-am intors in camera.A luat-o in gura si mi-a facut un oral de pustoaica, pot sa spun de nota 6, fara sa acorde atentie si altor aspecte...Am luat-o la maciuca pe la spate, am obosit si s-a urcat pe mine.Sex normal protejat de nota 5.Mi-a povestit ca a fost prin Germania si ca s-a intors, ca a facut 11 clase. De altfel se vedea ca este de la tara.....In sfarsit dupa o jumatate de ora de calarie am scos prezervativul si mi-a frecat-o pana mi-am dat drumul pe corpul ei; sani, corp, par, etc.

Cateva note;

Acum punctele:

- Locatie 6

- Aspect 6

- oral 6

- normal 5

 

Din punctul meu de vedere;-- nu recomand profesionistilor......

 

Pentru Karina,....la cum arati nu ai altceva de facut decat sa postezi pe aici....ca in rest dezastru.....

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara! Rog frumos un moderator sa editeze postul. Mister @blackhorse a scris aici niste detalii ce nu trebuiau scrise. Nu cred ca e ok sa fie trecut orasul de bastina al escortei. Mister @blackhorse, tin sa precizez ca nu e treaba ta ce fac eu in timpul meu liber si pe unde postez. Ma priveste fix pe mine. Daca inaltimea ta este exagerata, nu inseamna ca suntem noi "piticii albei ca zapada". Cred totusi ca ar trebuii sa fim politicosi, macar in public. Nu am jignit pe nimeni pe aici asa ca domnule @blackhorse abtine-te in ceea ce ma priveste.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutare tuturor,

 

Am vizitat-o pe domnisoara din poze acum vreo 3 zile.Nu m-am grabit cu postarea pentru ca din pacate nu a fost una dintre cele mai reusite experiente.

 

M-a primit imbracata sexy si incaltata cu platformele din poze.Genul minion si slim motiv pentru care am ramas.Aveam sa observ la scurt timp ca pe obraji are o acnee destul de adanca, dar bine mascata.Pentru corp un 8 daca va place genul pentru fata nota 5.Acneea strica tot.

 

De asemenea cand am intrat m-a izbit un miros puternic de ceapa prajita si mancare gatita.Mirosea atat de tare incat dupa aceea m-am intalnit cu cineva si mi-a zis ca miros a mancare.Mentionez ca am fost doar in tranzit prin openspace-ul bucatarie-sufragerie, unde se gatea.Locul faptei un drmitor mic cu un pat mic, destul de inghesuita treaba, nota 5 pentru locatie.

 

Oral slab nota 6, fk ok usor pervers cu limba pe afara, amabila si deschisa la cerinte, pentru GFE dau un 8 pentru ca la nivelul ei se straduieste sa te multumeasca, dar nivelul e foarte jos.Daca esti un baiat de la tara sau gipsan poti sa iti inchipui ca e printesa ta.Apropos nu e ariana fata.

 

La normal a fost ok, am schimbat pozitii si m-am jucat un pic cu ea.Eu +100kg, ea -45kg a iesit ceva interesant, dar mai degraba pentru ca imi satisfaceam niste fantezii decat pentru ca presta ea bine.Notez cu 7,5.

 

Nu a fost o experienta ratata, dar nici buna.Eu unul nu mai revin la ea si nici in cuib.Le-am vazut si pe celelalte fete inclusiv Karina despre care am citit lucruri bune si pe care planuiam sa o vizitez, dar din pacate e sub standardele mele.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara!!! Imi cer scuze ca intervin iarasi. Acesta este Patul mic la care se refera domnul @giorge69 :) :rax2 Daca am gresit undeva, rog un moderator sa stearga postul. Am reactionat iarasi pentru ca mi se par absurde comentariile de genul. Pentru mirosul de mancare nu comentez, e posibil dar asta-i pat mic? Sa fi venit domnul in vizita cand era doar o canapea micuta... :)) :slap2 :rax2

post-37856-0-62224400-1353788414_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare futaciosilor,

Din ciclul cat dai atata face va prezint si eu cateva notiuni despre aceasta domnisoara care promite...Vizitat cu vreo 4 zile in urma manat de curiozitate si de ce nu de faptul ca o prospatura nu strica..Locatie la rond la Alba Iuila mai erau doua domnisoare acolo la vedere cum intri in apartament, curat, pat de futai acceptabil, nota 8.

Aspect: domnisoara bruneta cocotata pe botine uriase cu mijloc slab si sani mici, corp subtirel, la fata neinteresanta, in mod sigur vorba unui coleg de pe aici brazilianca..nota 6

Actiunea; gazela de 18 ani timida si fara pic de imaginatie incepe cu o laba scurta si apoi arunca caciulita (la cererea mea) trage din acadea si din cand in cand mai arunca cate un surs strengaresc parca intreaba e bine?!! wtf zone adiacente ce sa mai vorbim praf..FK never; GFE : buna, hai, e bine, banii nota 4

dat drumu in protectie, plecat rapid din zona !! de normal nu ma intrebati ca nu mi-a ars abia am terminat oralul ..

Acum curiozitatea mea a fost satisfacuta clar nu am sa mai revin, dameza mica mai are multe de invatat, acum fiecare cu gusturile si pretentiile sale!

 

100 lei/o fin orala protejata

Stima

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara!!! Imi cer scuze ca intervin iarasi. Acesta este Patul mic la care se refera domnul @giorge69 :) :rax2 Daca am gresit undeva, rog un moderator sa stearga postul. Am reactionat iarasi pentru ca mi se par absurde comentariile de genul. Pentru mirosul de mancare nu comentez, e posibil dar asta-i pat mic? Sa fi venit domnul in vizita cand era doar o canapea micuta... :)) :slap2 :rax2

 

cine dracu crezi ca mai viziteaza cuibul vostru la felul in care va prezentati ,,,,,Dezastru !!Mizerie peste tot; cearceafuri patate, mirosuri multiple, haine pe jos, frimituri, baia uda pe jos de-ti rupi gatul, etc numai minusuri ......Karina esti total depasita de situatie....la fel si fetele pe care le coordonezi....nu stiu cum dracu mai vin pularaii pe la voi.....eu unul nu mai calc in viata mea ( mult sub standardul meu ).....

 

multumim pentru recenzie, sunt sigur ca membrii apreciaza, restul e offtopic. ms

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ne cam intelegem gresit. In primul rand, eu nu coordonez pe nimeni. Felul cum ne prezentam???? Scuza-ma, eu ma prezint doar cand vine in casa un client pentru mine, deci nu m-am prezentat pentru tine sweety. In ceea ce priveste locatia, parerile sunt impartite. Poate citesti si recenziile mele si vezi notele pentru locatie. Nu plange nimeni ca nu mai vrei tu sa revi... Cred ca s-a facut suficient offtopic pe aici asa ca eu ma retrag. Fiecare sa-si spuna parerea, nu ma mai agit aiurea ca oricum nu are rost. Totusi repet EU NU COORDONEZ PE NIMENI.

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Observand cateva recenzii parca trase de par ma gandesc sa ii fac o vizita si eu. Sunat, programat, ajuns. E ok locatia, nu pot sa spun ca e super ok dar deranjanta nu e in nici un caz. Populata de colege logic. Pat mare, nicidecum mic. Asa, sa revenim, ajuns la tinta, stau de vb cu fata, parca simteam eu ca nu prea are chef de chat dar poate si eu o bruscam verbal prea direct asa ca ma duc rapid la un dush scurt si revin in pasi de soldat. Am inceput cu niste sarutari pe gat, un oral bunicel neprotejat si descarcat in gurita. Deci acum trecemoe normql, are o putza fata mama mama, foarte apetisanta asa ca am gustat-0 putin. Dar stati, totul s-a schimbat cand am montat domnisoara pe junior protejatlogic, foarte buna domle!! Stramta, privirea ei si pasarica exact ma simteam putin **spam editat** :) schimbat pozitii, gemete, implicare, umezire, mi-a placut per total.

Locatie 7-8

Curatenie, baie 8

Aspect domnisoara 9

Oral 8.50

Normal 9.50

Gfe 8

 

Halatul domle? :200 lei, stat fara sa ma simt ca trebuie sa plec

Locatia si nr de tel sunt cunoscute.

 

Concluzie?: de revenit, e o tipa foarte ok...

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...