Sari la conținut

NEW Sonia_love=NEW Iuliana...Reteaua di zdrente di pisti Prut...ku Pesti lor di aci


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Hai sa dizvoltam o leaka subiectu. ;)

 

Nu ku mult an urma...an Bucuresti...o aparut o retea antriaga di zdrente (vro 3-4) basarabence, cari cam anseamna nispalate...ku o iechipa antriaga di sprijin din partia asa zisilor "recenzori". Dak analizati...ie un sistem antrieg si pescareala si bagabonteala ordinara.

 

Una din zdrentele astea isi zisea la Bucuresti "Sonia_love". Cind o vinit la mare sa jepcariasca turistii sio spus "Iuliana"...ku "NEW" an fatza...da nui nimica nou an regia lor...ie aceiasi vrajeala ka pisti tot ie "new"...da ia ie o zdreanta veche !!!

 

Urmeaza iexplicatii dispri cuiburili astea pestite...si vrajeala cari o arunca an ochi prostilor !!!

 

;)

  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Coliegu Castellano...so prins din prima di vrajeala di pisti Prut. O ziso iel foarti bini acilea:

 

Lipsesc și eu 2 zile ”după” forum și deja avem o noutate de peste Prut:

 

Acum mă adresez ”Soniei” adusă de peste Prut: Bine ai venit printre curvarii din București! Sper sa oferi numai clipe plăcute vizitatorilor tăi și să ai puterea să devii independentă!

 

”Echipa de manageri”/pește/peștoaica sau cei care scriu aici pe forum și in sms-uri: Felicitări! Ați descoperit o nișă cu fetele de peste Prut care funcționează foarte bine, atât de bine că vă permiteți să veniți cu tarif mărit de la 100 lei/fin la 150 lei/fin și 250/ora.

 

Voi credeți că toți avem ciungă-n păr să credem că fata face programările exclusiv prin sms doar ca să nu se încurce? NU! Voi tineți o evidență foarte clară a vizitatorilor și nu doriți ca fata să vorbească la telefon pentru a nu îndeparta clienții sau pentru că nu știe să explice adresa sau serviciile.

Vă rog să nu vă obosiți să-mi dați replica sub userul Soniei, sau al altei fete promovate de voi, pentru că nu are sens.

 

Exact, in afară de aceeași prezentare, au și aceleași sms-uri, gen: ”dămi sms și te programez imediat”, ”Adresa mea este...” (și o detaliază ca pentru proști pt a nu mai fi nevoie să revii cu alte telefoane sau sms-uri), iar înainte cu 15-20 min de programare te intreabă ”mai ajungi?” (cu toate că am dat sms de confirmare cu 30 min inainte), nu răspunde la tel nici măcar când ești in fața scării s-o anunți că vei suna la interfon, pentru că nu este în posesia acelui număr de telefon.

 

Și eu care credeam că ți-ai făcut singură pozele, ca și colega ta de suferință Aliss_miss.

 

Da, același apartament, aceeași rută, aceeași ”echipă de manageri”!

 

Și dacă cei răvășiți vor fi cuminți, vor primi cadou incă o mărire, pentru că, nu-i așa, cerința de moldovence e mare și se vinde bine, ca drept dovadă avalanșa de recenzii. Pozitive! Nu zic că n-o fi bună, dar mai ușor băieți, că nu se termină. Din această cauză tot nu va ține cont să ia pauze mai mari între clienți și va ajunge în scurt timp să clacheze. Pentru că foamea-i mare!

 

Incă n-am ajuns s-o vizitez....dar nu înseamnă că va fi o recenzie negativă. Cineștie, poate o voi propune pentru TOP?

 

P.S. pentru cârcotași, am vizitat toate cele 3 fete aduse din R.Moldova: Aliss, Ruby și Natyblack, deci vorbesc în cunoștință de cauză legat de organizare.

  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Io vam zis dija di tehnica ku sms cind nu raspunde ka sa se efisientizeze veniturili. Aceiasi tactica iera si la Bucuresti.

 

Acuma....

 

Asta cari tasteaza acilea...cari o deschis topingu dila Constanta...cari da sms'uri cind zdreanta ie ku gura plina si nu poa sa vorbieasca...asta ku useru "Iuliaa"...ie bibanu lor. Tat di pisti Prut ie si zdrenturosu asta ku foamean git ka pin la 20 di ani no mincat dicit hrisca fearta.

 

Dara "Iuliaa" asta ie unu si acielasi ku "theitalianbull"...adica ricenzia falsa di aci:

 

Bag salut futacilor!

Aseara tarziu dupa o zi de stat in soare am hotarat sa ma relaxez putin si neavand rabdare am ales cam ce mi-a venit la ochi din prima!Totusi alegerea a fost una inspirata..chiar daca am vazut ca nu are nici o recenzie si ii inscrisa de doua zile doar in taxi cand am ajuns deja la ea :))))).

Programarea facuta pe whatsapp,respectata de ea dar eu am intarziat putin, nu parea suparata se pare ca nu are clienti unul dupa celalalt la foc automat ca majoritatea :)) dar asta conteaza mai putin!

Ajuns la usa ma intampinat in lenjeria din poze sau ceva asemanator,apartament frumos (nu stiu daca au mai fost escorte in el ca nu sunt din Constanta sunt doar turist).

Dupa ce m-am improspatat am inceput actiunea in living pe canapea cu un oral bun cu multe limbute la oo umed dar nu foarte adanc,cel mai frumos ii ca se uita doar la tine cand ti-o suge iar asta mi-a zdruncinat serios hormonii :))).

Dupa o tigara si o scurta poveste in care a vorbit doar ea ca eu eram prea relaxat :))) a inceput si actiunea doua in care am schimbat cam toate pozitiile.. fata stie ce face si o face bine nu ii monotona deloc.

Ca si note:

Locatie:9

Oral:8

Normal:9 (stramta si umeda natural)

Aspect:9 constitutia corpului si ochii care ii are sunt exact genul care imi place mie :*

GFE: cred ca pot da 10 pentru ca sa comportat ca si cum ne stim de ceva timp si ii placea sa se lipeasca de mine :)

Cadou 300

De revenit as reveni sigur daca nu m-as intoarce acasa ! Personal o recomand celor cu pretentii :)

Daca analizati o leaca linbaju, interventiile si vrajeala tosita...vieti videa clar ka triaba ku proxeneala puti dila o posta:

 

http://nimfomane.com/forum/topic/84299-new-sonia-love-0726959695/page-3

  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Dieci....

 

http://nimfomane.com/forum/topic/91712-•new-iuliana-0738041533/page-3

 

Zdreanta asta noua di acilea...ie o veche zdreanta...dintrun cuib di zdrente...ku nisti pesti/proxeneti cari kipurili sint ricenzori aci...cari li lauda, cari li da mesaje, cari li maximalizeaza potentialu di rupere di pizda pientru ancassare.

 

Acuma...io ma cac an pizda lor dak se rupe sau nu...daaaar...io cre ka voi nu vreti sa fasiti curu mari la nisti pesti ninorociti...cari vin sa va fak prosti pi aci...sa anjure...si sa li umfli pi zdrentele astea artifisial.

 

Sa iti raspund implu, telefonul mi-l face: măta . Iar la telefon nu raspund pentru ca exista prea multi care vorbesc mult,degeaba si prost ca si tine :)

Daca ai pune tu mana pe cati bani pun eu, nu ai mai sta sa urli de foame pe nimfomane.

O adunatura de prosti :)) ...

Din spatele unui calculator, singurul mod in care esti si tu lasat sa vorbesti in societate :)))), traiesti degeaba.

  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Flacau asta Tino o spuso foarti bini:

 

cititi-i topicul asteia de pe Bucuresti si va lamuriti cum sta treaba... telefonul nici macar nu e la ea, ci la "manager", el da sms-urile cu locatia si programarile... de fapt, tot el posteaza si aici, in numele "iulianei"... iar, daca simtiti o apasare in ceafa atunci cand ajungeti la locatia ei, o fi probabil de la privirea "managerului" ce va scaneaza din masina parcata nu departe de intrarea blocului...

Asa ka dak voi vreti sa li fasiti curu mari la pesti lu nespalatili astea di Basarabence...naveti dicit...da sa nu va suparati cind va fak prosti ka iei numara bani multi pi seama voastra di fraeri !!!

 

DAk decidizi ka nu trebe zdrente suplimentare di pisti Prut la Constanta...ka sint iele sufisiente zdrente di Romania noastra la mare...atunsea va rog sa fiti alerti si sa postati acilea orice alt numar di telefon pi cari zdreanta asta il va schimba...ciel moi probabil.

 

Also, vizitati aceasta pajina des, ca ia sa apara prima la cautri pi Google pi numaru lu NEW Iulia...zdreata di pisti Prut...adusa la produs la mare di proxenetu iei !!!

 

:))))))

  • Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Nervi de seara :)

Niervi poati pientru ia si pesti iei !!! :))))

 

Io la ora asta is pi terasa...la aer curat...la un pahar di roze spliendid...ku floci liberi an briza mari...si ma doari fix an pizda sin lindic di zdreata asta jegoasa di Basarabia...si ninorocitu cari o pesteste la mare.

 

Dila mini no sa vaza un ban...kum no sami vaza nisi macar un floc...da fac si io din datorii civica pentru futaci...pientru coleji miei di aci...ci pot io moi bini...scandal...shto...caterica...si iexpunerea zdrentelor !!!

 

;)

  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...