bine ai venit pe aceasta sectiune blondi26 ......te ai si suparat din prima .......
te astept cu drag la mine.......sa mancam o tocanita .....daca varza cu carnati nu iti place kiss you
Postat 20 September 2017 - 02:51 PM
bine ai venit pe aceasta sectiune blondi26 ......te ai si suparat din prima .......
te astept cu drag la mine.......sa mancam o tocanita .....daca varza cu carnati nu iti place kiss you
Postat 20 September 2017 - 04:26 PM
te astept cu drag la mine.......sa mancam o tocanita
.....daca varza cu carnati nu iti place kiss you
daca accepti MAI mult decat varza cu caRNAT ATUNCI MA DUC LA TOCANA TA
Aceasta postare a fost editata de cererea: 20 September 2017 - 04:27 PM
Postat 20 September 2017 - 05:24 PM
mai copii, n-are sens sa insistati aici, majoritatea fetelor nu accepta FK si nu c-am fi noi nespalati sau mirositori, ci pur si simplu ca asa e deontologia profesionala, in speta se gandesc ele ca s-ar putea infiripa oaresice relatii ocazionale, care in domeniu oricum sunt prohibite.
deci, pentru a nu strica o posibila intrevedere placuta, mai bine nu insisti sa ceri ce stii ca nu poti primi ..
cat despre tocanita ... eu aia mancam cand am sunat-o la acel furtunos first-contact cand pana sa raspunda am apucat sa bag imbucatura, ce sa fac daca fetele raspund greu .... cred ca mai safe ar fi sa cer ceva picant
bun venit pe forum blondi26 si enjoy atmosfera, fara sa iti bati capul cu frustrarile care uneori plutesc in aer pe aici
Cu e surdu, orbu e taci, campa cen'tanni 'mpaci.
Postat 20 September 2017 - 06:47 PM
mai copii, n-are sens sa insistati aici, majoritatea fetelor nu accepta FK si nu c-am fi noi nespalati sau mirositori, ci pur si simplu ca asa e deontologia profesionala, in speta se gandesc ele ca s-ar putea infiripa oaresice relatii ocazionale, care in domeniu oricum sunt prohibite.
deci, pentru a nu strica o posibila intrevedere placuta, mai bine nu insisti sa ceri ce stii ca nu poti primi ..
cat despre tocanita ... eu aia mancam cand am sunat-o la acel furtunos first-contact cand pana sa raspunda am apucat sa bag imbucatura, ce sa fac daca fetele raspund greu .... cred ca mai safe ar fi sa cer ceva picant
bun venit pe forum blondi26 si enjoy atmosfera, fara sa iti bati capul cu frustrarile care uneori plutesc in aer pe aici
multumesc azareth ...de la mine si de la dia-diana
Postat 20 September 2017 - 08:32 PM
accepta si FK .....
Postat 20 September 2017 - 11:10 PM
servicii si tarife ca sa se stie exact, nu de alta dar plec imediat pe Bucuresti si as dori sa simt buzele domnisoarei...daca doreste banuti sa faca
Postat 20 September 2017 - 11:20 PM
multumesc azareth
...de la mine si de la dia-diana
bubulinu 1 zice ca accepti si FK...cred ca at fi bine sa detaliezi putin ce fel de servicii oferi si ce tarife deoarece este spre folosul tau. Eu am fost la dia-diana si chiar daca zicea ca nu ofera tot am avut parte
Postat 21 September 2017 - 04:32 AM
nu am vb de aceasta fata , nici nu am fost la ea ....cererea citeste mai atent postarile
Postat 21 September 2017 - 10:58 AM
bubulinu 1 zice ca accepti si FK...cred ca at fi bine sa detaliezi putin ce fel de servicii oferi si ce tarife deoarece este spre folosul tau. Eu am fost la dia-diana si chiar daca zicea ca nu ofera tot am avut parte
buna dragi mei.....pt mai multe detali ma puteti suna dasta am nr pe site ....kiss sa aveti o zi buna
Postat 21 September 2017 - 02:37 PM
buna dragi mei.....pt mai multe detali ma puteti suna dasta am nr pe site ....kiss sa aveti o zi buna
ai fost sunata de mine si ai zis ca nu accepti...multumesc!!!
Postat 21 September 2017 - 03:44 PM
Esti culmea, intai sa te vada, ca esti baiat finutz, te duci la ea cu un trandafir sau o cutie de bomboane pe langa onorariu si atunci altfel va analiza propunerea ta, ca doar n-o saruta orice necunoscut care ii cere la telefon
La mine e mai belea, nu-i place vocea mea, recunoc, telefonul pt. asemenea apeluri mi-i cam junghios, dar eu chiar n-am avut intentia sa te iau la misto sau mai stiu eu ce. Am zis sa cer detaliile nepublicate aici, dar acuma cred ca deja sunt trecut in agenda - never answer, never, ever
Cu e surdu, orbu e taci, campa cen'tanni 'mpaci.
Postat 24 September 2017 - 11:36 AM
esti dulce
Postat 10 October 2017 - 09:20 AM
Postat 10 October 2017 - 12:55 PM
Postat 10 October 2017 - 02:47 PM
Buna ce ai pe lista ce oferi clientului?
Tocanita ...))) nu vezi mai sus?
Postat 10 October 2017 - 05:24 PM
Tocanita ...))) nu vezi mai sus?
buna BUBULINA MEA ...miai gustat tocanita?.....sa spui c ofer tocanita sti tu mai bine ce servici fac ?hai atuci tu in locu meu BUBULINA MEA
Postat 10 October 2017 - 05:27 PM
buna BUBULINA MEA ...miai gustat tocanita?.....sa spui c ofer tocanita sti tu mai bine ce servici fac ?hai atuci tu in locu meu BUBULINA MEA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buna ce ai pe lista ce oferi clientului?
buna suna ma pt mai multe detali
Postat 16 October 2017 - 09:09 PM
Postat 17 October 2017 - 10:01 AM
Blondi,o intrebare scurta,lucrezi si noaptea?ai daca da zimi te rog intervalu orar.nu de alta dar te-as vizita.ms frumos
buna ziua....eu asta voi pleca si voi reveni la sfarsitu saptamani ...dupa 12 nopate eu nu mai lucrez...suna ma pt mai multe detali pupici o zi buna sa ai
Postat 17 October 2017 - 10:03 AM
buna ziua....eu astazi voi pleca si voi reveni la sfarsitu saptamani ...dupa 12 nopate eu nu mai lucrez...suna ma pt mai multe detali pupici o zi buna sa ai
![]()
![]()