Sari la conținut

BRUNETA&SEXI&FIERBINTE..... 0733352056 / 0743595509


buxcont

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Anuntul din publi24 il gasiti la urmatorul link:

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/bruneta-sexi-fierbinte/7b0b61707d6d6254.html

 

post-41891-0-23874000-1353932990_thumb.jpgpost-41891-0-07740800-1353932992_thumb.jpgpost-41891-0-32772000-1353932994_thumb.jpgpost-41891-0-47369100-1353932996_thumb.jpgpost-41891-0-24645100-1353933001_thumb.jpgpost-41891-0-07089500-1353933003_thumb.jpgpost-41891-0-78742600-1353933006_thumb.jpgpost-41891-0-96282800-1353933011_thumb.jpgpost-41891-0-20846800-1353933014_thumb.jpg

 

Ca locatie comunicata prin telefon tipa zice Torontalului pe langa crucea (adica str. Bucovina) dar locatia efectiva este pe Brandusei blocul scara si apartamentul o las pe ea sa il comunice. Apartamentul este modest dar curat.

Dupa ce am mai discutat o data ce si cum (in cazul meu 1 ora = 150 RON) am cerut prosop curat pe care l-am primit ... deci un dus scurt si revenit in camera. Imi atrage atentia legata de: "bani inaite" - ca si la ... nu mai zic. OK marc 150 leu greu si incepe sa se dezbrace - mai putin chilotei (nu am inteles dar ceva cred ca voia sa ascunda). Trecem la oral fara prez. si dupa ceva munca fac cu CIM reusit - ca de la primul numar mere repede.

 

Acum stam o idee ca nu mere asa repede .... mai ales ca tipa nu ma atrage cu nimic ... GFE-ul tinde spre zero barat. Incerc sa fac ceva conversatie ... tipa din pacate sta prost la capitolul asta (nu de alta dar am fost deja la destule deci pot sa imi fac o idee). Printre altele spune cu nu face de mult treba asta prin Timisoara. OK hai sa nu va plictisesc.

 

Solicit nr. 2 incepem prin oral fara prez. dar merge greu deoarece nu se concentreaza ... in acelasi timp functioneaza si televizorul pe nu stiu ce telenovela importanta. Ok ma enervez si zic hai la normal ca poate in timp ce vede TV-ul poate reusesc ... dar cand dai ca intr-o scandura cred ca la nr. 2 oricine ar avea probleme. Dupa un timp ma enervez si ii zic ca ajunge nu mai merge .... adica in traducere nu mai ma duc la ea ... nu merita bani aruncati. Ma imbrac si hai pa ...

 

Experienta cu tipa asta este printre cele mai slabe din cariera de futacios. Poate daca s-ar implica ar schimba cu ceva parerea mea.

 

Concluzii:

 

- rau nu arata dar nici nu am cazut pe spate

- face CIM - dar fara nici un fel de placere

- normalul - din pct meu de vedere - slab

 

Aspect - 6 - ma face sa dau nota asta si datorita faptului ca avea ceva de ascuns prin pastrarea chilotilor pana la normal (nu pot spune ca am simtit mirosuri dar nici nu am fost curios - in cazul ei

)

GFE - spre zero barat (posibil sa vin si cu note negative)

Oral - 7 - s-a straduit dar TV-ul strica totul ... face cumva mecanic si fara pic de placere

Normal - 5 cum sta ca scandura -- puteam sa iau o papusa gonflabila si era mai bine

Anal - nu cred ca face - oricum nu eram curios in cazul ei

Igiena - ??? nici nu stiu sigur ce sa zic (deci nu mirosea dar nici nu cred ca facuse dus inaite)

 

Servicii: 150 RON ora (oral si normal combinate) si cred ca 100 RON un 1 buc nr.

Program de lucru: Sunatii si voi cei care sunt curiosi

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salut ! am fost si eu la domnisoara dar nu am ramas deoarece este "colorata" , nu sunt rasist dar felul de a vorbi si de a se comporta nu ma atras sa raman incontinuare...am intrebat-o daca e tiganca iar ea mi-a raspus ca da ...ma intrebat de ce iar eu i-am raspus ca nu imi plac ca sunt vulgare ...Acum e faza tare...mi-a zis ca nici ea nu suporta romani prosti ca mine ! WTF ...cui in place tiganeala o recomand , cui ii plac fetele ok recomand sa nu va duceti :)

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

  Va salut, prieteni forumisti. Nu am mai scris pe forum, asa ca rog adminul sa-mi ierte eventualele greseli de forma sau fond.

  Am fost si eu la aceasta escorta; am sunat, mi-a dat adresa..undeva prin Torontalului, pe o straduta...in fine nu e greu de gasit; am ajuns la locatie, mi-a deschis usa o fatuca micuta, cam 1.60, cu pigmentul mai inchis la culoare, deci o tiganca, ce s-o mai lalai...ok,am intrat, calcand cu grija pt ca pe jos rula cu viteza un patruped alb,acesta fiind si motivul de cearta intre cele doua fete (ca tiganca are si o colega, foarte alba si grasa care face si anal) si anume ca animalutul facuse pisu in patul in care fetele muncesc.

   Am fost informat cu privire la pret si servicii, si am ales o finalizare la la aia mai slabuta asa mai cu strangere de inima, insa daca tot ajunsesem pana acolo am zis sa raman sa vad care-i treaba.

   Fata nu se implica deloc, dar absolut deloc; a inceput cu un oral neprotejat mecanic, timp in care imi vibra ceva sub cur...era telefonul ei...a lasat pula din gura si a inceput sa vorbeasca la telefon.Aici intervine partea interesanta;eu am crezut ca vorbeste cu un client, insa nu era asa,o sunase o prietena sa-i spuna sa dea repede pe national ca era o telenovela indiana si murise nus ce personaj din film; asta mica a inceput sa butoneze telecomanda suparata ca nu a vazut faza,timp in care eu stateam ca boul cu pula in aer si uitandu-ma pe national tv frate.In timp ce cauta postul si injurand ca nu-l gaseste neagra statea capra cu curul spre mine,de altfel una bucata cur fain.Mi-am pus eu prezervativul si am zis ca daca tot sta intr-o pozitie favorabila sa i-o trag pe la spate in timp ce ea varsa lacrimi pentru tiganul mort din film....asa, in timp ce ma ridicam sa i-o bag, ap trecut cu nasul la 20 cm de curul ei, si m-am edificat ca ii dadusem banii degeaba si plec clar neterminat; am simtit un miros de ziceai ca i-a murit tiganul din film in pizda de o luna.

   Am scos prezervativul, i l-am pus pe telecomanda si am inceput sa ma imbrac scarbit.Nu stiu daca ma credeti dar pana m-am ridicat si am inceput sa ma imbrac, vaca asta a si uitat ca sunt acolo si ea de fapt executa actiunea de sugere a pulii.Abea atunci a intors capul si oarecum surprinsa ca ma imbrac ma intrebat ca ce fac? ca nu e gata, dupa care si-a bagat ocii in televizor din nou.Intre timp apare si grasa cu patrupedul in brate in fata televizorului vadit deranjata de faptul ca nu a vazut memorabila faza, timp in care eu eram consternat in pula goala cu doua vite mirositoare in camera.

   Am luat banii ce-i pusesem tot eu pe masuta, aducandu-le la cunostinta acest lucru, fapt care le-a activat pe amandoua, au uitat de cadavrul din film si au inceput sa ma certe ca nu e posibil, ca nu se poate asa ceva, ca nu pot lua banii.Putin iritat de situatie le-am spus ca ma pis pe ele si le dau cap in cap pana invie prostul din film dupa care am deschis usa cu piciorul si am plecat.

 

 

  Asadar baieti nu e de mers la curvele astea doua, sau cel putin eu nu o sa mai merg

 

 

 Locatie: 3

 curatenie: 0  pisat de caine in pat frate

 aspect: neagra nu arata rau, sa zic de 6-7, iar grasa 5

 

 

 

  

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

Citind reviewul asta funny, dar si cele de mai sus, mi-am dat seama ca am fost si eu p-acolo. Adica locatia e prima strada paralela cu torontalului, una dintre cele care ajung la parcul bucovina. Eu am discutat la 0733378267 (intamplarea nefiind chiar de zilele trecute) si d-aia nu am gasit aici thread (pozele pe anunt fiind acum altele).

Poate cineva se sesizeaza si adauga si pozele noi.

 

Tipa corespunde cu cele descrise mai sus, micuta si colorata, tanara. Ea zicea 19, eu aveam dubii ca e majora. Cica o cheama Corina si e de la estul carpatilor. practic, am ramas doar pentru CIM ca altfel nu-i deloc ce-mi trebe mie. La fata nu e cine stie ce, dar nu te sperii de ea - gipsy all the way. Prin casa am mai vazut ceva articole stridente sau aurite ca pentru pitzi...

tot prin casa era si companionul micutz, insa lipsea cel grasutz :))) In general, cam dezordine, la baie la limita si fara prosop curat. Ea pe fb cu leptocul in fata. Cand sa incepem, ii zic sa mute laptopul ca n-avem loc. Ea il da doar putin mai incolo pe motiv ca daca il pune jos, pufosul alb isi face de cap cu el. in fine..se pune ca mi-am tras-o pe fb?!

Actiunea cu cele 2 parti caracteristice: oral, executat mecanic ca si cum ar croseta, dar totusi a ridicat-o. La normal am lasat-o putin deasupra si a obosit repede. Am mai pus-o si capra si la un moment dat a ajuns cu fata la televizor =))) Dupa un timp de totala neimplicare, am fost chestionat daca termin (???), dar i-am zis sa aiba rabdare si o avut. Eram mai inspirat daca ii ziceam ca nu-i gata telenovela =)))

Cum-necum, am terminat si eu punand-o la CIM. La sfarsit s-a sters la pasarica cu ceva servetel in fata mea si cred ca asta a fost tot pentru ea. Au urmat ceva povesti de telenovele la telefon cat timp eu eram la baie sau ma imbracam sa o tai. Scor 100, platit inainte.

 

Cred ca nu e nevoie de note sau concluzie. Ca plusuri tanara/carnea tare si ascultatoare. Minusuri..garla..implicare ca o gonflabila, igiena, micuta, locatie...doamne ajuta ca m-am terminat =))) de revenit, nici gand!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

  Am punctat la tigancusa asta intr-o seara, cred k era trecut de 12. Sunat, stabilit ca ne vedem in jum de ora, 150 ron ora onp si np. Suna cu 5 min inainte sa ajung si nu raspunde, zic asta e nu mai merg...dar imed dupa ma suna ea inapoi si confirma k pot venii. Intru in apartament si sare pe mn un catelus atat de dragut, mic alb ceva gen pudel sau nush k nu ma pricep...despre tipa nu-i cine stie ce dar merge. Ce m-a enervat era faptul k statea pe facebook si dak nu ziceam nimik cred k stateam toata noaptea langa ea fara s-o fut. Intr-un final am trecut la treaba, la oral nu-i rea, pune scuipat face DEEP iar la normal varza, nu se misca statea cu ochii pe laptop s.a.m.d...am terminat primu nr, i-am dat 100 lei si am plecat, nu mai revin.

 Nu am nimic cu tiganciile, dimpotriva imi plac k sunt mai 'bronzate', dar de cate ori am fost la o asemenea escorta atitudinea lasa de dorit..:(

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

'Acum.fierbinte,pasionala,dezinhibata in pat,vino sa ma descoperi,ofer sex oral de vis cu finalizare orala..si sex normal protejat!!!Ofer si cer seriozitate si igiena , Nr meu de tel 0743595509 Nu raspund la nr privat si sms.'

 

Salutare , am tot vazut anuntul de mai sus in publi si dupa multe ezitari am zis ca ma risc .Sun si imi raspunde o voce plictitisita,stabilesc intalnirea (undeva in zona Torontalului) imi zice pretul 100 /nr ,150/ora ,oral np. Desi nu am fost prea inspirat nici de poze unde se vede un pic etnia roma ,nici de vocea care mi-a raspuns la telefon m-am dus pana acolo.

 

Am ajuns, imi deschide fetita usa ,si mi se pare ca totul este mai rau decat am crezut initial.Mai precis locatie mica ,neingrijita ,mobilier vechi, fata negricioasa .Totusi nu am mai avu chef sa mai caut in alta parte si m-am hotarat sa raman pt. o ora .

 

Ajung in pat ,tipa se desbraca si de aici  turning point 180 de grade . Fata are un corp frumos,fundulet bombat ,sani fermi ,Igiena in ciuda tuturor asteptarilor super ok . fara mirosuri ,parfumata,dantura ok .

 

Oralul:  neprotejat ,nu foloseste mana, nu se plictiseste (fara figuri de alea hai sa trecem la normal) si se poate si CIM.

 

Normalul: destul de ok schimba pozitii ,face in principiu ce-i spui.Nu stiu daca accepta GFE ,eu nu am fost interesat.

 

Atitudinea :Iarasi neasteptat de buna ,nu te grabeste ,nu se uita la ceas , nu raspunde la alte telefoane.

 

Per total raport calitate- pret ok.

 

 

post-63214-0-31850200-1364114404.jpg

post-63214-0-98941200-1364114404_thumb.jpg

post-63214-0-72469000-1364114405_thumb.jpg

post-63214-0-47033200-1364114406_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

Asta eu zic ca e moldoveanca aia din torontalului cu caine alb pufos. Si eventual ceva colega grasa. Mai are thread ca am postat si eu, dar il gasesc mai greu de pe 'mobile'. Poate se ofera cineva intre timp...

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Impresia mea e ca domnisoara de aici e de fapt cea care are un thred deschis aici " BRUNETA&SEXI&FIERBINTE..... 0733352056" si cu care clauxx30 a avut o intalnire de pomina (cea cu telenovela). Poate a fi scapat de colega grasa.

Link spre comentariu
  • Oras:vest
  • Oras:vest

Mai asta si trecem la Champions league cum spunea cineva

Sunat fata ,dat punct de reper crucea de pe toronta ,facut pe o str la stanga ,a spus nr de interfon ,am urcat la et 1,iar cand sa desch usa ,un catel alb a tulito pe usa ,se gudura pe la picioarele mele ,mai sa il calc ,hai cutu, cutu am intr in apartament

Locatia un apart cu o camera ,mizerie ,patul ravasit ,probabil de la cel dinainta mea,iar fata ,nepoata lui Bobocel,pirce in nas si buza ,bruneta ,zic ca raman ,imi cere bani inainte ,dupa care ii spun sa faca patul un pic si sa fac un dus Baia spre mirarea mea foarte curata ,am primit un prosop nou cu eticheta, mam sters si mam dus in camera trantinduma in pat ,iar Dorina parca ,fuma o tigara si se uita la un serial O las sa termine tigara dar de mine nici gand sa se apuce,se uita tot la tele la care eu ii spun ca sta pe bani mei si nu este okt

A inceput sa o ia in gura asa in flegma ,imbracata intr o rochita roz cu volanase,ochii tot la tele, iam spus sa se dezbrace,iar se oprea mai scuipa in servetel ,dar ca asa, mai tam nesam am ejaculat in gurita

Fata fuga la baie ,a aruncat continutul ,a venit inapoi ,iar o tigara si la film tinta Ii spun sa imi adua un servetel sa ma sterg ,simi spune ,ia si tu de acolo ,la care mau luat toti dracii ,am dato in pula mea ,iam cerut inapoi 50 ron ,la care ea ,hai ce teai suparat ca na il sting Am dato iar in pula mea iam cerut banii si am plecat tot un car de nervi, bolborosind pe scari

locatie5

aspect fata 7

igiena nu am simtit nimic ,nici nu am incercat neavand cum si cand

oral nep 3

am lasat 100 ron ,cu toate ca am convenit 150 ora

atitudine de rahat 2

nu mai revin

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:in curs de schimbare :)
  • Oras:in curs de schimbare :)

Sa vedeti ce patesc eu cu elementul asta !  Intr-o noapte pe la sfarsitul lui aprilie plec de la carciuma luat bine si evident cu o pofta acerba de mers la futut. Bun , ma uit la ceas sa vad cat e ora si stupoare era trecut de 1.30 noaptea, pe la ora asta greu mai dai de cate una dar :) cu eu sunt un norocos si la ora aia nu conta decat o gaura fierbinte de trecut in palmares din cele 10-15 numere apelate stupoare asta imi raspunde. Eu eram undeva prin Aradului , ma directioneaza pe straduta paralelacu Torontalului , Aradului si bum ajung .  Imi deschide un mica , neagra cu o javra alba care m-a si zgariat in timp ce incerca sa imi futa gamba , jale nu alta. Ce facea duduia?! Era cu una pe net , pe mess mai exact. Aia semi-goala tastand in engleza si asta bata :laugh2  se uita ca la televizor. Imi zboara mintea imediat la tampenii si o I-au pe aia la intrebari astfel si in 3 secunde era goala si imi dadea deja comenzi ce sa ii fac la duduia unde tocmai aterizasem :slap2 . nu stiu cum dar in 2 secunde eram in pula goala , aranjam camera si ma masturbam la comanda :slap2 Asta a ramas tablou si ma tot bazaia ca ce ii scriu si ce imi raspunde :laugh2  interlocutoarea de pe mess . Printre randuri ii dau 100 de lei si trec cu ea la treaba ( m-am inteles la o finalizare) . Si imi spune tipa de pe mess ce sa ii fac la asta , eu pervers o tot puneam sa isi bage degetelel in funduletz si asta imi spunea sa ma suga cealalta si tot felul de joculete pana imi da comanda sa I-o bag la asta in funduletz in timp ce cealalta isi bagasse deja un vibra dublu si imi arata tot ce stia ea :atm

waaaaaaaaaaaa, ii zic la asta ca o pun capra si I-o bag in funduletz. Reactia : Nu fara crema si usor ca ma doare :slap2  Nu stiu cu ce am dat pe scula , pardon pe preze insa a intrat imediat . Boys a fost de vis insa revenind cu picioarele pe pamant baia era infecta , veche , asta era o impertinenta insa o excita intamplarea si a ascultat tot ce I-am dat comanda. Catelul sa il I-a dracu!!!  Per total cred ca am stat 1 ora si dus am fost . Din amintiri recenziile sunt urmatoarele:

Locatie: 6

Aspect: 8 ( eram beat si mi-o aduc aminte frumusica)

Gfe: 6 ( FK nu , nici nu m-a tentat)

Reprezentare artistica: 10 ( m-am terminat la ea in funduletz)

Atitudine: 6 ( impertinenta )

Oral: nu mai stiu asa bine , un 7 zic eu ( eram oricum cu gandul la aia de pe mess)

Normal: 7

Anal: 9 (  a stat si m-a suportat)

Igiena: 9 ( nu am simtit nimic neplacute , iarasi aici e de discutat fiind putin troznit)

Per ansamblu nu mai revin :slap2 decat daca repetam figura cu messu' :D

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...