Sari la conținut

Dana - 0728757810


Postări Recomandate

  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

Pregătiți-vă curând va ajunge la top ... dacă un bătrân ca mine a simțit ... veți vedea ;)

  • Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Saptamana trecuta am reusit sa ajung la Dana, influentat atat de pozele si atitudinea online a acesteia, cat si de recenziile favorabile.

 

Modalitate de contact:  am luat legatura telefonic cu Dana cu cateva ore inainte si am stabilit intalnirea pentru mai pe seara, urmand sa confirm intalnirea cu 30 min inainte, la propunerea mea – aparent nu parea foarte interesata de confirmare la telefon (probabil paream hotarat :)). Cu 30 min inainte am dat telefonul de confirmare, dar cum nu am primit niciun raspuns, am confirmat prin SMS si am plecat spre locatie. Ajuns in zona am sunat pentru ultimele detalii, si, surpriza, am fost rugat sa mai astept 5 min. jos. Dupa vre-o 10 min a revenit Dana cu un telefon si am primit ultimele indicatii ref. interfon, etaj si apartament.

 

 

Locatie:  pe str. George Enescu, langa UNITER, intr-un bloc care a vazut minim un razboi mondial – strada circulata intens atat de masini cat si pietonal (mai ales cand stai si astepti in fata intrarii :)). In timpul saptamanii nici nu vreau sa ma gandesc cum este cu locurile de parcare, eu am ajuns mai pe seara si am gasit relativ aproape un loc de parcare disponibil. Garsoniera este amenajata dragut, curata, exact ce trebuie pentru asemenea activitati. Baia micuta, mai trebuie utilata (bine, ca sa fim corecti Dana de abia se mutase de o saptamana) – mai trebuie un covoras de baie ca sa nu-ti rupi gatul si mai multe geluri de dus, de preferat barbatesti – eu am plecat mirosind minunat a trandafiri :) (aviz celor cu radare cu simt olfactiv dezvoltat). Singurul aspect cu adevarat negativ in tot acest peisaj este patul, care scartaie ca alte alea.

 

 

Aspect: Dana este o fata cu trasaturi frumoase, niste ochi verzi absolut superbi – in timp ce discutam m-am constatat de cateva ori ca ma pierdusem in ei (deh varsta) :), buze foarte bine conturate, dantura alba si perfecta, zambet foarte frumos. In rest piele catifelata, ca de 23 de ani (declarati), sani nr. 3 ok (un pic atrasi de gravitatie, dar nu ceva grav), picioare frumos conturate, fund ok (se vede frumos din doggy) – singurul aspect negativ este legat de existenta unei burtici care se vede doar in anumite pozitii. Pentru mine, personal, acesta este un inconvenient **spam editat**, care este surclasat de o fata frumoasa si un zambet larg.

 

IgienaNimic de reprosat, chiar daca nu a facut dus de fata cu mine inainte de primul numar - nu am simtit nimic in timpul actiunii sau la cunni. Epilata corespunzator, mani/pedi facute. Parfumata discret, exact cat trebuie.

 

Actiunea: Dupa ce am urcat am luat loc la masa din camera de lucru, unde am stat cateva minute la discutii, ca sa ne imprietenim un pic. Am discutat diverse chestii si am trecut succint serviciile in revista, dupa care am primit un prosop curat si am trecut la dus – in ceea ce priveste partea de socializare, Dana este o persoana draguta, se implica in discutii, zambeste foarte placut, dar nu initializeaza conversatiile – aviz celor mai emotivi sau care au probleme de socializare/relationare, deoarece se poate sta de asemenea si intr-o tacere stanjenitoare la masa. Din modul cum discuta pe forum (frumos dealtfel) si din modul in care conduce discutia, mi se pare ca are o abordare retinuta si relativ circumspecta fata de partea de socializare, lasand mai mult partenerul sa dea din gura. Revenind, am primit prosopul si am plecat la dus – am apreciat ca Dana pare dornica sa ofere toate conditiile – m-a intrebat daca prosopul este prea mic si doresc unul mai mare (nu a fost cazul), precum si mi-a atras atentia sa fiu atent la dus, deoarece vine apa foarte fierbinte.

Dupa dusul de rigoare am revenit in camera, unde Dana ma astepta dezbracata in pat, si am inceput cu un FK sustinut care s-a transformat in DFK (like) – ar fi fost chiar pacat la ce buze senzuale are :) Dupa aceea Dana a coborat usor spre soldatul care oricum era bat, a intrebat discret daca doresc ON sau OP, dupa care a inceput un oral exceptional – soft alternat cu hard, deep, lins, supt, DT sustinut unde baga organul pana in gat si il tine acolo (are un mic reflex, dar bine, nici eu nu sunt un Terente :P), priviri porno, intr-un cuvant un oral de exceptie - imaginea buzelor ei mulate pe organ face toti banii, si chiar in plus. Am trecut in 69 unde mi-am exersat si talentul – geme frumos, fara a parea artificial si pare ca ii place si se umezeste natural. Cum senzatia era prea placuta nu am mai trecut si la normal, asa ca am lasat-o pe Dana sa se joace cu soldatul, pana am finalizat CIM – nu s-a oprit imediat si a supt tot, rabdatoare, fara sa o ia la fuga spre baie.

Dupa primul numar pauza de tigare, continuat conversatiile dupa care am plecat la dus pentru o scurta igienizare. Revenit in camera am trecut la numarul 2 in mod similar cu primul – FK/DFK la greu, ON, 69 dupa care am montat cauciucul si am trecut la LOT – se misca ok, un pic mecanic, fara mari artificii / ca plus nu comenteaza si nu se opreste din actiune. Cum patul scartaia ca toti dracii si parea ca se ridica sa participe si el la actiune, plus ca Dana dadea si semne de oboseala, am trecut la doggy, pe marginea patului, unde am continuat actiunea in acompaniament de scartaituri metalice. Cum galagia era prea mult pentru soldat si imi era teama ca il pierd, am decis sa continuam in ON, unde am finalizat din nou CIM. Cu privire la actiune, nu ca vreau sa iau apararea Danei, dar se prea poate ca aceasta sa fi fost influentata de masa mancata inainte de vizita (acesta fiind motivul declarat al celor 10 min de intarziere) – am de gand sa revin, ocazie cu care ma voi lamuri de acest aspect.

Dupa ce am terminat ostilitatile am trecut la igienizare, discutii scurte la o tigara si dupa aceea fiecare si-a vazut de treburi.

.

 

GFE: bun, FK/DFK foarte bun, atitudine pro-client, glumeata, se adapteaza clientului. Cu toate acestea, dupa cum am mentionat, este reactiva la atitudinea clientului, nu incepe din proprie initiativa conversatiile si se simte ca este totusi retinuta. Ca atitudine generala, nu este genul pisicos pe feeling, ci mai degraba este pusa pe caterinca.

 

Acum notele:

 

Contact: 9 – relativ ok, mici impedimente pana am reusit sa stabilitm ultimele detalii (respectiv au fost cateva telefoane in care ba sunam eu, ba suna ea, si nu apucam sa ne auzim);

Locatie: 8 – se ajunge usor, apartament in general ok, depunctez totusi un pic pentru aspectele mentionate mai sus in recenzie;

Aspect: fata 10 fara niciun fel de discutii, corp de 8 cu plusurile si minusurile metionate;

Igiena:  - 10

Oral: 9,5– extraordinar (daca as fi facut recenzia cu cateva zile mai devreme as fi dat lejer 10, insa intre timp am constatat ca intotdeauna este loc de mai bine :)).

Normal: 8 – actiune ok – se poate sa fi fost influentat in mod negativ si de dracovenia aia de pat;

Anal: nu este in meniu;

GFE: 8,5 – creaza o atmosfera placuta, FK/DFK, destul de lipicioasa, dar este retinuta si se vede acest lucru, plus ca mai poate fi lucrat un pic la atmosfera erotica a momentului;

 

Nota de plata:

150 RON lasati din proprie initiativa la inceputul actiunii – Dana a fost contrariata ca i-am lasat de la inceput banii. Timpul petrecut dtd – 1 h – 1h10min, fara ca Dana sa stea cu ochii pe ceas.

 

Concluzie

Impresia mea generala in urma acestei prime intalniri este foarte placuta – Dana este o persoana foarte ok, atat la relationare cat si la servicii. Cu plusurile si cu minusurile de rigoare mie mi se pare ca arata mai mult decat ok iar oralul este de senzatie. In ceea ce priveste actiunea la normal, sunt momente si momente, in care persoanele pot fi influentate de diversi factori, inclusiv de partener, asa ca las deschis acest aspect pentru urmatoarele vizite.

De asemenea, mai trebuie luat in considerare si aspectul pretului in ceea ce priveste notele si modul de recenzare, iar in cazul de fata, mi se pare ca toate serviciile oferite de Dana sunt superioare tarifului perceput.

 

Mie mi-a placut si voi reveni, in functie de timpul disponibil.

 

Bafta

  • Like 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...