Sari la conținut

🧜Ilaria 💜 Anal 💜 Incall/Outcall 💜0748531799


Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Aditza! Adutza! Imaginatia imediat a facut conexiunea 😈😈😈 Atat de pervers esti?????👹

Doua brunete frumoasa, buze senzuale, patru sani dumnezeiesti, corpuri bine conturate.....

Cum naiba sa nu fiu pervers si imaginatia sa nu o ia razna.:))))

  • Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Mi s-a făcut dor de țâțele Ilariei :D, a trecut ceva timp de la ultima vizită, așa că am pus mâna pe telefon și m-am programat frumos, la ora stabilită + 15 minute întârziere din cauza unei dubite de la Moldovan, până am umblat să îl caut să-și mute mașina x( aveam trebuiri serioase) și el mă blochează fără să lase un număr de telefon, am sunat-o pe Ilaria să îi spun că întârziu puțin :), nu a fost problemă.

 

Locația: 10, deși am umblat puțin cu țurțuri la fund, și din cauza gerului dar și din alte cauze =))), am intrat într-un apartament foarte frumos din Bună ziua, curat, două camere, bucătărie, baia dotată cu de toate, geluri de duș, apa de gură, primit papuci de casă și prosop curat, ca boierii :). La duș cu mine pentru acțiune :)

 

Aspect : 9,5, foarte drăguță la față, brunetă cu ochi verzi, înaltă, sânii sunt piesa de rezistență, nu am întâlnit sânii naturali mai frumoși ca al Ilariei, fundul de asemenea poți prinde de el, e ce trebuie, după ce am ieșit de la ea m-am gândit, oare de ce nu am vizitat-o mai des?

 

ON - 10, a evoluat foarte mult în bine de la ultima mea vizită, îl face exact cum îmi place, așa mai soft, presărat sex între sânii, tot așa finuț, cu DT, umed, cu mângâieri ușoare ale OO-lor, mi-a plăcut! Să nu uit FK cu piersicuta o bijuterie :)

 

NP: 10, aici am demarat două poziții lungi și bune, misionar, unde te strânge, geme, sărută, urmat de doggystyle unde poți prinde de fund să faci ce vrei cu el :D, și finalizat în căciulita

 

GFE: 10, păi mi-a făcut o cafea fff bună, am stat de povești, e o adevărată lady să spun așa, poți discuta multe cu ea, e foarte funny, friendly, la ultima vizită parcă era prea profi, acum a fost altceva. M-a recunoscut după cadoul pe care i l-am înmânat :))), de asemenea l-am sunat pe un prieten să îi amintesc cum am băut cu el cafeaua la Marty, când avea programare la Ilaria și nu a mai ajuns la ea din cauza unor situații apărute pe nepregătite, așa sunt prietenii, ne consolam între noi :)))).

După actul în sine am rămas în pat unde am mai povestit una alta, nu m-am simțit grăbit deloc, din contră am stat și ca nesimțitul aproape o oră, parcă timpul a zburat.

 

Ilaria te pup :*

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...