Sari la conținut

D'AYR Masaj erotic Timisoara


Vizitator mmy

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Chiar ca e prost cine da... Experienta total neplacuta recent, cu un tip la receptie (probabil patronul?) cat se poate de scarbos, care dupa ce ii arati ca ora platita s-a terminat cu 20 de minute mai repede, iti spune agresiv "Auzi... te-a scos fata afara??" Ca la usa cortului... nicidecum salon care se respecta.

 

Iar fata (o blondina care arata destul de ok) s-a dovedit a fi cat se poate de scarboasa si de rece, o laba seaca facuta aiurea la finalul catorva mangaieri care n-au prea semanat a masaj. 1 melodie pe cd player - 1 membru... cam asa e politica (si fata a recunoscut). Chiar asa - oare se fac undeva cd-urile astea? Masterminds-urile care le gandesc stiu clar ca sunt hotzomani, si ca vor sa fure clientul de la bun inceput. (noroc ca mai sunt si fete care nu tin seama de CD-ul hotzoman).

 

Intrat la ora fix, la final dupa dush uitat la ceas - era si 35... Le-am spus la amandoi ca sunt niste hotzi - ar merita batuti, sau macar pusi la plata...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

salut,

 

satul de  poze cu escorte false am zis sa incerc si un salo, fiind aproape de mine in Giroc am zis sa merg . Cand am ajuns  erau 3 fete disponibile ,aratau bine toata, mie mia atras atentia un cu parul prins in coc Roxana parca  o chema, imi placea ca afea funduletul obraznic.

 

am mers sus cu fata , am facut dusul de rigoare , prosoape din dulap la intrare si am trecut la actiune

masajul a durat cam 40-45 minute ,am platit 200 jos plus 100 la fata era prea buna sa nu ma bucur de ea, nu ma lasat sa ii pun mana la ....in rest ok

 

acum note;

 

masajul ok de  8

masj erotic am avut o conexiune cu tipa si pota spune sa merita 9 , are  niste tate mici si mie imi place asa

per total o experienta ok, as mai repeta o cand  am bani

 

spor

Link spre comentariu

Revenit la ei... că mi-am îmbunătățit părerea după ultima vizită.

 

Programarea ok telefonic... nimic de reproșat.

 

Ajuns la fața locului 3 fete disponibile. Ales una (aspect 8) și trecut la treabă. Sus bagi un duș ca tot omul dar baia se vede că are nevoie de întreținere (mici lucruri care nu funcționează), aștepți după apa caldă un pic și mirosul apei era sulfuros.

 

Fata a compensat prin atitudine: 9

 

Masaj: 8

 

Finalizare: 7

 

Timp: mi s-a părut corect dar nu am verificat.

 

Experiență per total: 8

 

Colegi de forum au menționat 100 ron pentru atingeri, mie mi s-a propus 50 ron dar am refuzat...hmmmm?... dacă nu pari hotărât îți cer mai puțin să facă un ban extra ??

 

Raportul preț/calitate decent... la Iulia masajul similar 150 ron, în plus la sfârșit face fata duș cu tine, sunt mult mai multe fete, etc. 

 

de revenit? da, dar pe Timișoara e locul 2 după Iulia

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost aseară la acest salon impreuna cu un prieten.Nu neapărat ma încânta zona unde este salonul dar casa arata bine,în interior părea totul proaspăt și cu un miros placut.Respect pt baie și camere.

Am ales din 5 fete frumusele dar am înțeles ca erau 7 la munca.Într-adevăr după masaj la plecare am văzut o blonda care nu era la prezentare initial(neapărat data viitoare nu o ratez).Pretul platit 200ron/ora.

Am ales o bruneta înaltă, uscațiva nu îmi mai amintesc numele ei.Dupa dus,pt ca eram nerăbdător,m-am așezat pe spate în ciuda nemulțumirii fetei.A început un frecus cu ulei de pe piept pana spre genunchi evitând intenționat cocoselul.Am plusat extra cu 50lei pt atins si m-am incintat tare cand mi-a masat perineul si dupa cateva miscari lascive intre sani,am terminat exploziv.Eram in prima parte din ora asa ca domnisoara a continuat cu masajul de relaxare.Probabil totul a durat undeva la 50min.pt mine a fost o experienta tare placuta.Ii dau domnisoarei nota 10 pt erotic si aspect,un 8,9 pt relaxare si un 8 pt atitudine(nu era tare vorbareata).Amicul meu a fost tare multumit de alegerea facuta desi a ales o fata de nota 6 zic eu.Per total a meritat si recomand acest loc

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

   Am fost la sfarsitul lui Februarie la salon, doar fiindca eram prin zona, neavand asteptari prea mari. Si rezultatul a fost neasteptat de bun (antecedentele  mele cu saloanele de masaj sunt J'Adore-3 ori, Bianco si Jessabelle cate o data).  Am ales o fata cu forme (a  se intelege sani mari si fund bombat, nicidecum supraponderala), cum imi place mie,  dintre cele 5 prezente. Masaj progresiv, de la relaxare la incitare maxima, cu sanii mari foarte mult implicati, corpul ei perfect asejat peste al meu, cu miscari simulatoare de sex. Foarte profesionist executat si cu foarte mare  atentie la nivelul de stimulare: edging perfect pentru o lunga perioada de timp. Am terminat exploziv si am fost "certat" ca m-am grabit un pic...m-am uitat pe ceas si mai erau doar 10 minute ramase din ora rezervata  :bow2 . Am fost atent la ceas, din cauza experientelor anterioare.

    Locatia este placuta, baia foarte cuarata, cartierul cam ciudat, dar m-am simtit in siguranta. 

    200ron plus cotizatia mea la sfarsit pentru domnisoara....a fost atat de sublim incat nu m-as fi iertat daca nu plusam.

De revenit cu siguranta si sigur de recomandat , doar ca nu mai tin minte numele domnisoarei (Adelina?)

Link spre comentariu

Vizitator unicool
Reputație: 0

am fost eu acum vreo 2 saptamani...locatia putin dubioasa noaptea. Nu am avut din ce alege deoarece inaintea mea a intrat un grup de 5 si asa ca m-am multumit oarecum cu una dintre tipele de la receptie....o blonda frumusica foc, nu retin numele. mi-a povestit ca ea presteaza rar, dar nefiind fete disponibile si eu avand programare a acceptat. pret 200 ron masajul (era 2 noaptea) plus 50 pentru fata, desi pentru a o atinge a zis ca nu e o suma fixa ci cat doresc eu. Baia mare si ok cu gel de dus si tot ce trebuie. prosop curat, actiune destul de buna, masaj erotic bun de nota 9 (neffind cu sex nu dau 10) si cel de relaxare nici nu mai stiu....actiunea a durat undeva la vreo 50 de minute plus dusul de dupa si schimbat cateva vorbe. timp total petrecut in salon cam o ora jumatate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...