Sari la conținut

❤❤ bruneta senzuala ❤❤


Postări Recomandate

  • Oras:United States of Transylvania
  • Oras:United States of Transylvania

STIE CINEVA ... "buna,ma numesc andreea si te astept in locatia mea pentru a petrece cele mai frumoase momente si a iti indeplini dorintele sexuale.

pozele imi apartin 100%.

astept sa ma contactezi.

pup dulce". https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/-bruneta-senzuala-/7b01647e7c6b6153.html

Link spre comentariu

  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Tocmai ce-am fost acolo, nu recomand, am plecat cu niste nervi de numa. Norocul ei ca nu-s violent, ca o bateam de se invata minte!

In apartament sunt 2 fete, ea si una blonda, frumusele amandoua, ea foarte tanara(20-22 la corp, 12 la minte). Mi-a prezentat 100 ron finalizarea, 200 ora. Am ramas pentru o finalizare, achitat 100 ron, dupa care toate s-au intors pe dos. A stat la povesti vreo 5 minute, apoi mi-a pus prezul pe penisul moale, apoi ca de ce nu e sculat(pai da treci si scoala-l, daca vrei sa se scoale mai repede hai facem 69 - nu pot, tre sa platesti in plus, adica sa platesc in plus sa iti fac eu tie sex oral? in fine, hai la treaba. Intinde in povesti si la un moment dat: o finalizare e 20 de minute. CE? pai nu mai pierde timpul vorbind atunci si hai la treaba. Pai ce treaba daca nu ti se scoala? Pai cum vrei sa mi se scoale pe caldura asta cand tu ma bati la cap cu intrebari aiurea gen "tu nu esti roman, nu? ba da! ba nu! esti ceva arab." si tot asa de vreo 5 ori. Fata are probleme la mansarda, mai ca mi-a parut rau de ea dar un pic mai aveam si o bateam. M-am imbracat si am plecat. Nu recomand nimanui! Mai bine dadeam 50 ron la strada pentru un oral protejat si tot ieseam mai bine.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...