Sari la conținut

0752958880 \ 0752958890 \ 0752854167 \ 0741461634 \ 0741461615 \ 0741461641 acestea sunt fetele de la MC Donalds


tudor21

Postări Recomandate

  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Sunt o bruneta atragatoare,senzuala,finuta si sexy ofer companie intima domnilor generosi si manierati .Daca iti place cea ce vezi iti pot garanta ca nu vei regreta...Rog seriozitate ,la mine sau hotel. Non Stop. 0752 958 890

 

Nr de telefon asemanator cu al.. poate sunt colege, sau poate e vb de 1-na si aceiasi persoana. (0752958890--0752958880)

Sunat de cateva ori insa fara succes.

 

http://anunturi.gds.ro/uploads/photo/2012-11-21/50ad44666f138.jpghttp://anunturi.gds.ro/uploads/photo/2012-11-21/50ad447c0c66d.jpghttp://anunturi.gds.ro/uploads/photo/2012-11-21/50ad44956f8e3.jpg

 

 

VOIE BUNA!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu

Am vorbit cu ea de cand a aparut anuntul, dar nu m-am dus din doua motive:

1. te cheama vizavi de McDonalds, intr-o zona in care, din cate stiu eu, cativa pesti pusi pe capatuiala au apartamente inchiriate si daca am ajuns accidental la escorte din zona am fost dezamagit. 

2. program non-stop, adica sex industrial, la tona, nici macar la kilogram. 

Astea sunt motivele pt care nu m-am dus, doar atat am spus!

TARIFE 80 O/N, 100 COMBI..., zice ca are 20 de anisori.

Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Aceeasi locatie si aceleasi tarife ca 0752958890, chiar daca pe site ne zapaceste cu 100 de euro ora. Garanteaza ca pozele sunt reale si vorbeste articulat, chiar frumos. Probabil sunt doua colege.

Sunt 3 colege :)) locatia vis-a-vis de mcd si tarifele le-ai trecut tu deja in celalalt post.

Link spre comentariu
Vizitator unnumedeafisat
Reputație: 0

Salut uite datorita faptului caci voi sunteti cat de cat mai deschisi am sa adaug ceva la acest topic.

mai stiti fetele care erau visavi de caminele de la institut bianca parca si inca 2?
ei se mutasera la foto unirea in spate la rds ele sunt acum la mc donalds am sunat si le-am intrebat la inceput a negat dar apoi a recunoscut zic ca sunt 1 sau 2 noi dar nsutu ce sa cred eu nu am fost deloc satisfacut cand am fost la ele si am o reticenta sa incerc iar.

paote sunt aceleasi s etse timpul pierdut.

bafta 

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator unnumedeafisat
Reputație: 0

Salut 

in gazeta apar pe pag de net a anunturilor multe poze false iar numerele de mai sus le sunt atasate,acum sunt la MC inainte au fost la foto victoria in spate la RDS la pasarela dar defapt toata lumea le stie ca fiind fetele de la institut de pe petre ispirescu.

nu am nimic cu ele s ase inteleaga clar.

Aseara pe la 1 noaptea am sunat am vb 80-o 80-n 100-combo totul protejat.

au zis ca sunt si cateva fete noi dar defapt sunt aceleas

eu am ajuns acolo am sunat mi-s azis sa astept ca erau 2 baiti acolo.

manat de curiozitate ca ziceau ca sunt si 1-2 fete noi am asteptat am sunat dupa 10 min mi-s azis sa urc si am urcat, apare blonda aceea la 1,60 potrivita sani potriviti dar lasati si ma ia repede repede si ma trage in baie ceva gen 007 sau bourn sau etc filme de actiune-suspans :P

am zis ia la ea ma si suge acuma la cum targe ade mine ziceai ca gata eu eram miezu :P

defapt era un client in camera unu la bucatarie si eu la baie :))

ok am zis va cunosc stiu ce oferiti nu stau pa la care ea cam dezamagita uff asa deci da asa

am deschis usa am plecat si  never come back.

deci 2 blonde 2 brunete sau 1 blonda 2 brunete se schimba nustu dar sunt aceleas de pe petre ispirescu "cuibu bianca"

acum ceva off topic multe excorte care cand nu era asa criza prestau pe 50 acuma toate au minim 80 100 una dintre ele nu combinatul baieti ce darcu chiar asa voi nu sunteti in crizaaa???

de ce dracu pt niste servicii rudimentare ca deai anu am ramas la fetele astea pt ca totul este mecanic parca futi perna sau nsutu fiecare ce vrea. nu se implica deloc te grabesc etc 

eu v-am mai zis nu mai dati cu banii in populatie fiti mai exigenti si selectivi reprosati ce nu va convine la fata locului si invatati sa spuneti NU!

NU dau atata pt "o nimica", NU meriti atata, NU este ok ce prestezi,cum te comporti  

eu cam asta am avut de zis 

acuma parca si vad cati i-mi vor sarii in cap cate ameniz i-mi voi lua si critici dar nu ma interesaza 

scuze daca m-am grabit am scris gresit sau am mancat vre-o litera sunteti baieti cerebrali si intelegeti ce am vrut sa zic acolo.

nu ca altii care cica bai esti incult ai mancat o litera =)) sa mori tu noi vb de futut curve pe bani lumea ar cam rade de noi daca s-ar stii ce si cum iar noi o ardem academic vezi doamne :))

asta este sper sa reusim sa schimbam ceva ,mentalitate preturi etc ca daca nu vai si amar de noi 

atat am avut de zis si ce sa va urez decat sa aveti paret de o fata buna exact cum si-o doreste fiecare pt ca nu toti avem gusturi asemanatoare.

 

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

pe acolo din cate am vazut din comentarii nu se merita sa te duci...ce-i drept daca o fi la apt.27 imi dau seama ( sa nu ma sanctioneze nimeni pentru apartamaent dar  daca tot dezbatem si recenzam...sa zicem si lucrurilor pe nume ).. pe curand..!

Link spre comentariu
Vizitator unnumedeafisat
Reputație: 0

nu nu ap27 ci undeva la et 2 parca si baieti va rog nu mai cedati asa usor si nu mai acceptati preturile astea mari la niste fete care nu-si merita banii. fiti mai selectivi si mai exigenti si oate se va schimba ceva in bine.

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator dobrestar
Reputație: 0

Am fost si eu la ele ... te grabesc , lucreaza urat si mai erau unii pe la bucatarie cu colegele de vorbeau cu voce tare si radeau . Nota -100 !!! Nu recomand.

 

recenzii fara detalii = reclama = banare permanenta

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:slatina
  • Oras:slatina

salut am fost la aceasta locatie si intadevar este de evitat. sunt mai multe akolo eu am sunat la use si mia raspuns o bruneta frumusika nu zik nu dar mi a cerut un milion si sa nu stau mai mult de 15 minute si binenteles ca am refuzat o  si am plekat

Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Nu  fac reviewuri  negative.Consider  ca  fetele traiesc din banii astia si  mi-e  nus cum  sa   le  fac reclama negativa cand stiu ca ele poate depind  de banii astia.Voi incerca sa   fac reviweul pentru cei ce  nu cunosc zona vizavi de McDonalds.Reviewul iese  oarecum din tipar  pentru ca exact asa  este si zona ,te astepti la orice acolo!o sa incerc sa detailiez in post pentru cei ce nu stiu zona.De mentionat ca asta era cam in urma cu 2 luni

Incepe  reviewul:este  vorba despre un threesome.Voi incerca sa ma incadrez in scheletul forumului  dar este mai  greu fiind  vorba de un threesome si de  turnura de evenimete  de acolo.

Nume -Carmen -poti sa o vezi in al doilea post al lui tudor21  (trebuiei sa spun ca ea nu arata chiar asa,locatia este pentru ca recunosc mobila,ea cam nu,este si nu este,adica  tot bruneta tot cam acelasi corp dar parul il  are ondulat,cret de la mama  natura .Este posibil sa  fie ea dar ma indoiesc serios)

                         -dau link cu anuntu si pozele ei(daca sunt pozele ei?) din  gazeta http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/sunt-o-bruneta-atragatoaresenzualafinuta-si/1503130

Halatul-o-500 n500 ,Isalnita  1mil,ora 2 mil (asta spune  la tel )

Locatia- vizavi de Mc,langa Suma 3-apartament(aici poti sa gasesti  orice pentru ca  fetele de acolo au mai multe apartamente in zona in care sunt cazate .Deci poti sa le gasesti ca stau de la singure in apartament pana la 3-4,astazi o gasesti la etajul 2  maine la 7 samd.)

 

Prima impresie; Serviciile pe care le presteaza-imi deschide usa  o brunetica,20 ani ,par lung,160 cm ,supla,vergeturi  pe corp,imbaracata in chilot  si sutien.Este foarte  prietenoasa,genul de adresare este al unei functionare de la ghiseul de la banca.Aici  intervine "asteptatul la orice .cand intru  scandal mare.in alta camera pestele  facea instructie  cu o "locatara" si  "instructia" lui se auzea tocmai in hol la usa.Ma  pofteste   precizand ca trebe sa intru repede in o camera unde era liber.Acolo  inchide usa si mi explica ca pentru ea un numar inseamna maxim 20 min.Eu  in 20 de min fac incalzirea,ii spun ca plec,si atunci  vine dupa mine  si se pune  in fata usii  si  incepe sa turuie ca   poate sa faca si alte oferte,aleg o ora 2 mil.Incepe  actiunea si mi  dau seama  ca dupa 10 minute  fata nu mai rezista  fizic.o tot  vedeam ca  da semne  ca nu mai poate dar credeam ca totusi e o gluma,atunci  ii zic in gluma  "vrei sa mai aducem un  ajutor?",ea incepe sa mi explice din capra ca  ea nu mai rezista mult si ca ori mai aducem  pe cineva ori ma termin.ii zic sa  aduca pe cine  vrea ea ca   pe mine nu ma deranjeaza  si ca platesc in plus  pentru cealalata fata,si tot din capra  incepe sa  strige  dupa celalte fete.Situatia era  de "coma".eram  masca chiar  daca  stiam ca zona  este de asa natura incat  se  poate intampla orice.Auzind  tipetele de ajutor  baga capu o blonda,nus  daca este  blonda din  primu post porbabil ca da.Se scuza  si spune ca i  trebuieste trusa de machiaj care era in camera  pentru ca ea pleaca sa presteze la hotel.O poftesc inauntru  sa ia ce i trebuie,continuand  actiunea  la care  Carmen  se  vedea   pe fata  ei ca era super jenata de situatie.In timp ce era capra "sare de  pe barne " si o ia la fuga din camera.Raman  din nou masca,si  incep  sa discut cu blonda  de una de alta  cu "interesul in erectie inspre ea ".Blonda era  pe jos de ras.Foarte comunicativa  si politicoasa in cele 2-3 minute cat am disctutat.Intra  Carmen  cu o colega  care se prezinta  Roxana,si ma intreaba "iti place de ea?"...da,...ramane! atmosfera de piata!actiune la Kg  sau tona  ca sa folosesc  expresiile  din postul de mai sus.Halatul 3,5 mil  pentru threesome.

Nume -Roxana,20 ani,160 cm,par negru  lung,TATE  FENOMENALE!(nu am vazut  asemenea tate niciodata ,am intrebat-o  daca are silicoane  atat sunt de ireale,dupa ce  am verificato de cicatrici si ea mi a confirmat ca sunt naturale am stat  5 min doar sa ma minunez de ele),

Anuntul ei in gazeta  CRED  ca este asta http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/daca-iti-doresti-cateva-clipe/1503112   .Eu nu am venit la ea initial dar singur  fata din poze este ea.

 Acum   este de precizat cum  se comporta escortele.Sunt total  novice  in threesome.nu stiau  care cum sa  stea,unde sa se aseze pe pat in timp ce  era cealalata "la trambulina",ce sa faca in timp ce una facea oral,fetele pareau cazute din luna,total deorientate, faceau totul cu randul,in timp ce  cealalata  se aseza in pozitia  "yoghina"  si era   jenata sa se uite "la actiune".Mi- am dat  seama ca fetele chiar nu mai facusera  in viata lor threesome  cand le am pus capra  si  era de inregistrat  fata fiecareia  cand vedeau cum intra "o  pula".Adevaru e ca daca  toata viata ai fost numai  capra  cum sa  vezi de cealalata  parte a  mesei?

Concluzia

Trebuie sa stii unde vii .Aici  este o China a  escortelor.Nu degeba este vizavi  de  MC'D. Cred ca este predestinat.Mai  fast "food  "de atat  nu se poate.O locatie unde totul se poate intampla.

Ca sa  intelegeti cum gandesc fetele o sa va dau un link pe IUTUBULESCU  care il consider o lectie de viata  si sunt convins ca EXACT ACCEASI DISCTIE A AVUT-O PESTELE CU TOATE   "ANGAJATELE".Sper ca  stiti engleza,pentru ca  alfel o sa ratati o lectie despre realitatile vietii.

 

 

 

Numai  peste acesti Butchi si Marsllelusi  ve ti da acolo.

NOta -nota  este 8(POFTIM ?NU INTELEG?)da este o nota mare pentru ca stiam ca acolo  este industrie in fast food,nota fiind 8 din maximul de 10  puncte  in baremul acordat numai fast foodului..Cand vezi  fast food stii exact la ce te astepti.experienta cu aceste 2 domnisoare are gust de "SUPA LA PLIC".POFTA BUNA!ARE YOU  MY NIGGA?

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH
Nu  fac reviewuri  negative.....Numai  peste acesti Butchi si Marsllelusi  ve ti da acolo.

NOta -nota  este 8(POFTIM ?NU INTELEG?)da este o nota mare pentru ca stiam ca acolo  este industrie in fast food,nota fiind 8 din maximul de 10  puncte  in baremul acordat numai fast foodului..Cand vezi  fast food stii exact la ce te astepti.experienta cu aceste 2 domnisoare are gust de "SUPA LA PLIC".POFTA BUNA!ARE YOU  MY NIGGA? .....

+1 & Felicitari pt recinzie!

Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Se poate insera in titlu si acest nr de telefon 0734576975.

La telefon mi-a confirmat locatia/tarifele expuse de voi mai sus..

 

La intrebarea mea, daca sunt reale pozele, raspunsul a fost ca fata ale carei poze sunt puse pe site este in CO, si a lasat telefonul acasa.

 

TO BAD!!!! Cine crede asa ceva. Deci dpmdv pozele sunt false.

 

Este vb de pozele de aici

 

https://nimfomane.com/forum/topic/9917-0734576975-0752646475/

 

Topicul respectiv se poate muta de acolo (Nu-l stergeti, caci pozele cu siguranta ne pot fii de folos pe viitor)

 

 

Voie buna!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...