Sari la conținut

Lucky Masaj


morrowind

Postări Recomandate

Daca topicul mai exista, sa-mi fie rusine, eu nu l-am gasit...

 

MASAJ si striptease, senzualitate, rafinament, pasiune, intimitate si placere. Acestea sunt indiciile celui mai bun masaj erotic din Bucuresti; 0763.644.409/ 0754.035.723/ 0722.110.003 ; [email protected] ; www.luckymasaj.ro

 

Asa suna minunatia de anunt pe AT. Subliniez masaj erotic si o sa vedeti mai incolo de ce.

 

Manat de anunt si cu dorinta de relaxare si ganduri erotice in cap, pun mana pe telefon, sun, ma programez, ajung la locul faptei (Stirbey Voda aproape de Conservator) - care este un salon, imi deschide o fata dragutza, satena, cam 30 de ani, pe la 160, nu stiu sa apreciez greutatea dar nu era nici grasa nici slaba, exact cum trebuie sa fie o femeie ca sa ai pe ce pune mana, toate cele la locul lor. Multumit ca am gasit-o din prima ii spun ca nu vreau sa-i mai vad colegele si ca vreau sa ma maseze ea, imi prezinta optiunile - 100 lei ora, 130 lei o ora jumate, aleg o ora jumate, platesc, merg la dus, ma intind pe pat si incepe sa ma maseze. Era semidezbracata - topless - dar nu m-a deranjat, m-am gandit ca isi da jos chiloteii cand ajunge la partea erotica a masajului. Masaj de relaxare bine executat, apoi ma intorc si incepe un soi de body-senzual, dar fara sa imi atinga "cel mai bun prieten" :) in timp ce ma masa, incercam sa o ating, cam reticenta la atingeri, "nu pe sani, intre", "nu acolo", etc explicand-mi totodata ca pot sa ma simt bine si altfel, sa ma relaxez, etc. Intre timp apreciez ca se apropie timpul de sfarsit, ea tot cu chilotii pe ea si eu nu finalizasem, pentru ca nu pusese mana pe "prieten" deja iritat o intreb cand are de gand sa treaca la treaba si imi raspunde ca ea nu face asta si ca masajul nu implica mai mult decat facuse pana atunci... Dupa cateva replici de lamurire, ma ridic bosumflat si cu coaiele umflate, ma spal si plec.

 

Eu prin masaj erotic inteleg masaj cu finalizare, se pare ca la minunatul salon nu-i asa... Daca vroiam doar masaj de relaxare cu 50 lei primeam un super masaj (bineinteles in alta parte) iar la 150 lei pentru masaj erotic pe bune aveam mult mai bune optiuni (Eva, Ramona, Raisa, Camelia, etc.)

 

Concluzie - nu cred ca e cazul sa dau note, dar un sfat pentru voi - intrebati la telefon toate detaliile pe care vreti sa le stiti, ca odata ajunsi acolo s-ar putea sa aveti surprize. Chiar daca dati de o interlocutoare mai plictisita, faptul ca stiti toate detaliile va scuteste de un drum inutil sau de experiente neplacute.

 

Bafta!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: Gi4444
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: Gi4444
  • Oras:Bucuresti

Am fost mai demult la lucky love ( 2010 parca). E un fel de club de striptease, cu vreo 2 separeuri la etaj si o camera de masaj. E cel mai legal stabiliment pe care l-am vazut sau despre care am auzit. Adresa exacta nu o stiu, dar e corect spus langa conservator.

Am ajuns acolo pe la 11-12 noaptea, am intrat, ne-am asezat la o masa (eram 3 prieteni). Local curatel, cam kitchos. 3-4 fete se batzaiau pe rand la bara, dansau un pic si pe la mese, prilej sa le bagi ceva la chiloti... Bani, nu altceva. Dupa care veneau sa stea cu noi la masa, intrebau daca pot sa-si comande ceva de baut. Fete rezonabile, curate, dragutzele.

Din interogatoriul efectuat pe parcursul unui cocktail, aflam detaliile: la separeu se plateste separat, acolo are loc un striptease privat. Adica madmoisela renunta si la ultima textila, chilotii. Atat. Si un pic de lapdance. Am experimentat si asta, ca nu eram pe banii mei. 10-15 minute de stat cu fatuca sus, maxim de contact a fost un deget pe un sfarc(eu ei) si 2 min de frecat cu curu de pantaloni (ea mie). Unul dintre noi a intrat si la masaj. Nu stiu multe detalii, doar ca "juniorul" este evitat cu sfintenie (nu era post, da poate sunt fetele foarte evlavioase). La iesire de la masaj, omul ne-a intrebat: gasim si noi ceva de futut?

Fetele nu au voie sa dea date de contact ( tel, mail, id). Nu am vazut clar, dar sunt aproape sigur ca sunt camere video peste tot.

Acum vine partea cu adevarat misto: halatul a fost vreo 4000 de ron. Da, nu am gresit, patruj'damilioane d'aia vechi. 3 faptasi cu macheala (subtire), cate un lapdance la separeu si un singur masaj, pana pe dimineata.

Concluzie: e un loc pentru activitati preponderent intelectuale si spirituale, se exclude preacurvia. De fapt se exclude si curvia, nu numai prea...

  • Like 4
Link spre comentariu

Am fost si eu la acest saln prin septembrie.Lucrurile au stat in felul urmator:

 

Detalii la telefon, pret 100 lei /ora masaj erotic, ajuns pe la 10 seara mi se explica faptul ca de la lasarea intunericului preturile sunt duble.Intr-adevar esti primit intr-un fel de mini bar de striptease unde dansau la bara pe rand vreo 4 fete.Am remarcat pe una dintre ele foarte frumoasa de altfel si am intrat cu ea.Achitat 200 de lei,primit bon, urcat in camera, dus si trecut la fapte.

Greseala a fost ca nu am intrat in detalii de la inceput.Asteptarile au fost mari si ce am primit a fost un masaj topless mai degraba senzual decat de relaxare sau erotic.Mi-am exprimat ferm dorinta de a finaliza.Mi s-a spus ca nu se poate.Deja ma enervasem si am intrebat daca e ok sa ma masturbez eu.Mi-a zis ca daca fac asta iese din camera si a iesit. Toata treaba s-a facut cu lumina aprinsa si cand ma mai uitam si eu la fata ma intreba de ce ma uit ca am venit acolo sa simt nu stiu ce senzatii. Sa mori tu! Si senzatiile nu au legatura cu ce vezi?

 

Nota 8,5 pt locatie, camera de masaj misto

Nota 9,5 pentru fata (look+corp)

Nota 2 pentru masaj

 

Eu nu mai revin, nu vad sensul nici macar masaj de relaxare nu am primit in adevaratul sens al cuvantului.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

problema cu Lucky love masaj este ca maj fetelor sunt membre MISA...am incercat trei dintre ele, in speranta ca voi gasi pe cineva care sa ma faca sa si finalizez,dar nu am reusit sa dau de niciuna..Atmosfera este placuta...masajul este bun...si odata una dintre fete a reusit sa ma faca sa am orgasm fara ejaculare..a fost foarte mandra...eu foarte blocat...si cand am ajuns acasa...a trebuit sa ma joc cu prietenul meu cel mai bun..ca ma durea capul de atata transfigurare a energiei sexuale...asta s-a intamplat inainte sa descopar forumul ..daca este sa ma mai duc odata...imi voi aranja dupa masaj o intalnire cu o escorta ca Adina sau altcineva din top..ca macar sa am si eu un zambet pe fata...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

confirm si eu ca TOATE fetele care lucreaza la barul si salonul de masaj Lucky Love sunt yoghine de la secta Misa. Una dintre maseuze imi este buna prietena si mi-a vorbit despre atmosfera din salon. Clientul nu este ''ajutat'' deloc sa ejaculeze, ca cica nu e conform cu principiile MISA.

asa ca daca vreti sa finalizati, mai bine alegeti alt salon de masaj.

ca sa numai spun ce scoruri au la bauturi, iti piere cheful sa comanzi ceva...trebuie sa ai portofelul gros de tot sa uzi gatlejul cu ceva de la bar.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala


Salutare!

 

Am mers la acest salon de catvea ori in ultimele luni.

Cand am sunat prima data, am simtit ca este ceva in neregula (imi tot spunea ca este un masaj special - sa vin sa vad, etc) si am insistat sa imi dea detalii despre tehnica si daca se face finalizare.

Dupa o pauza si cu un glas sfarsit mi-a zis ca nu este cu finalizare pt. ca este ei promoveaza continenta sexuala, bla, bla...

Intre servicii mi-au enumerat si un numar de striptease privat - interesting, am zis!!

Fiind intr-un mood mai special am zis hai sa vad despre ce este vorba...

Locatia: pe Stirbei Voda, vis a vis de Conservator. Se poate intra prin Clubul de Striptease sau se poate intra pe usa blocului - dar trebuie sa vina cineva sa va deschida pentru ca nu merge interfonul.


Modalitatea de contact: unul din telefoanele din primul post

Detalii intalnire: dupa ce am intrat prin scara de bloc am fost intampinat de o fata blonda cu parul cret, ce s-a recomandat Gloria, si care m-a bagat intr-o camera intunecata unde era o canapea si o bara de striptease :) Dupa cateva minute a revenit cu inca doua fete si a trebuit sa aleg pe una din ele trei: am ales-o tot pe Gloria deoarece mi s-a parut cea mai volubila si am simtit un oarecare "click" intre noi.

Aspectul fetei: blonda natural, cam 1,60 inaltime, varsta aprox. 27-28 ani, draguta la fata, dantura ok, sani medii naturali, fermi, forte placuti la atingere; usor plinuta - genul rubensian - dar cu carnea tare  :), pasarica epilata, parfumata si curata.

Detalii locatie: Camera de striptease este chiar prima in dreapta dupa ce intri si are o canapea, o masuta si o mica scena dlimitata in spate de oglinzi iar in mijloc troneaza bara de striptease. Camera de masaj, in care am fost ulterior, este chiar cea de langa baie si are mobila alba, o masa cu un buda (sau ceva gen), destul de mare, pe ea, pat si dulap. Curatenia este exemplara si exista papuci si prosop curat. Baia este mare si foarte curata - wc-ul este in baie dar intr-un separeu cu usa - stilul frantuzesc. 

Detalii despre serviciile prestate: am avut parte de 15 minute de striptease - din care 10 min ea la bara si 5 min un lap dans - cu mine imbracat si cu erectie maxima :) Am avut voie sa o ating dar nu in zona intima. A cam transpirat dupa cele 15 min - era fleasca chiar - asta mi-a cam taiat elanul si a mai scazut presiunea din instalatie!

 

Dupa acest episod ne-am mutat in camera de masaj erotic - unde am primit 30 minute de masaj erotico-relaxant pe spate facut cu mainile, parul, sanii etc, apoi am fost intors pe fata unde am primit acelasi tip de masaj si cu treceri din cand in cand pe la cock. La insistentele mele si dupa ce i-am spus ca nu am probleme de ejaculare precoce, chiar din contra - a insistat mai mult in zona intima - dar dupa ce am promis ca nu ejaculez ?!!? bizar :) Cu totul masajul a durat cam 1 ora.

Nu permite atingeri in zona intima.
GFE (considerand situatia de acolo) a fost foarte mare: am vb despre vrute si nevrute, m-a pupacit, m-a luat in brate, etc

La final am facut dus si mi-a mai vorbit despre continenta, afrodisiace, cum sa faci dragoste zeci de ore fara sa ejaculezi si alte minuni de genul asta !??!! :))

Tarifare: 150 RON masaj nud + 50 ron striptease (in mod normal era 80 de ron)

Note:
locatie: 9,5 - central, acces usor, locuri de parcare suficiente la ora la care am ajuns eu (20:00), camera si baie foarte curate
aspect fizic: 8,5
masaj erotic (sau ce a fost): 7,5
masaj relxare: 8
 

Per total pot spune ca merita de mers pentru masaj topless si fara striptease - cam la 100 RON (nu mai tin minte exact) - ceea ce am mai facut - inca o data la Gloria pe care o si recomand.

Am mai fost inca o data la o tipa Andra cu care nu am facut click si cu care experienta a fost usor ciudata - aproape ca nu vroia sa ma atinga in zona intima, insista sa-mi tina discursuri despre continenta, etc - asa ca nu o recomand!! 

 

Mai recomand aceasta experienta daca aveti "program artistic" acasa, in seara respectiva, sau daca aveti dupa o programare la o escorta care nu face masaj :)

Respect!

  • Like 5
Link spre comentariu
Reputație: -118
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am trecut si eu pragul acestui salon cu dorinta de a experimenta celebrul orgasm fara finalizare.

 

Locatia este frumos amenajata, curata, lumina discreta, arome placute in aer.

Fetele sunt destul de placute la infatisare, existand o destul de mare diversitate, astfel incat sa satisfaca gusturile cele mai diverse.

 

Toate a ceste premize m-au facut sa ma gandesc ca va urma o avalansa de senzatii placute, chiar daca stabilisem de la inceput ca sexul nu este permis.

 

Am ales o fata, care parea sa aiba mai multa experienta, si dupa igienizare am trecut la actiune sau cel putin am crezut asta.

A inceput cu masaj de relaxare, care a fost facut destul de slab, din punct de vedere tehnic, dar a stimulat putin punctele reflexogene ale activitatii sexuale.

 

Problemele au inceput atunci cand am vrut sa o ating, chiar daca evitam orice zona cu potential erogen. Am fost refuzat extrem de categoric, incat am renuntat sa ma misc si am lasat-o sa-si faca numarul.

Speram ca macar in acest fel sa reusesc sa ma simt bine.

N-a fost sa fie nici macar asa. A inceput sa-mi explice conceptiile ei despre lume in timp ce durerea mea de cap crestea continuu.

Intr-un final ora s-a terminat si am trecut la indepartarea uleiului.

 

A fost cel mai prost masaj erotic pe care l-am incercat vreodata. Parca am fost intr-un film prost cu o calugarita nud care vroia sa ma converteasca

 

Recomand cu incredere acest salon celor care vor sa renunte pe veci la masajul erotic.

  • Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu

     Salut la toata lumea interesata de masaje ...Vreau sa va povestesc si eu experienta mea ...Pana de curand am fost si eu la tot felul de saloane ,unde am putut face mai de toate... Saptamana trecuta, am nimerit la salonul de masaj lucky love.La telefon mi-a raspuns o voce vesela si calda . Desi mi s-a spus foarte clar ca nu se face sex, m-am simtit atras si astfel am ajuns langa conservator, in fata salonului..M-au intampinat 3 fete superbe, aranjate ,joviale si  sexyyyyy...Am ales-o pe Gloria, blonda, apetisanta,cu parut cret...Mi -a spus de la inceput ca masajul este fara finalizare, ceea ce m-a socat in prima faza..,insa am hotarat sa am si o astfel de experienta ...Am simtit ca ma relaxez foarte usor sub atingerea mainilor ei ...Masajul primit era o combinatie de masaj erotic si masaj de relaxare , excitatia crestea gradat si placerea era transmisa in tot corpul, ceea ce era nou si diferit de  excitatia brusca si haotica provocata de masturbarea directa primita in celelalte saloane...Eu am fost foarte multumit si chiar impresionat de aceasta experienta ,in  care mi-am dat seama cum sa-mi imbunatatesc performantele sexuale. Am aplicat acasa cu sotia si fratilor .....chiar functioneazaaaa!!!!!! 

Link spre comentariu
Vizitator Batranul George
Reputație: 0

     Salut la toata lumea interesata de masaje ...Vreau sa va povestesc si eu experienta mea ...Pana de curand am fost si eu la tot felul de saloane ,unde am putut face mai de toate... Saptamana trecuta, am nimerit la salonul de masaj lucky love.La telefon mi-a raspuns o voce vesela si calda . Desi mi s-a spus foarte clar ca nu se face sex, m-am simtit atras si astfel am ajuns langa conservator, in fata salonului..M-au intampinat 3 fete superbe, aranjate ,joviale si  sexyyyyy...Am ales-o pe Gloria, blonda, apetisanta,cu parut cret...Mi -a spus de la inceput ca masajul este fara finalizare, ceea ce m-a socat in prima faza..,insa am hotarat sa am si o astfel de experienta ...Am simtit ca ma relaxez foarte usor sub atingerea mainilor ei ...Masajul primit era o combinatie de masaj erotic si masaj de relaxare , excitatia crestea gradat si placerea era transmisa in tot corpul, ceea ce era nou si diferit de  excitatia brusca si haotica provocata de masturbarea directa primita in celelalte saloane...Eu am fost foarte multumit si chiar impresionat de aceasta experienta ,in  care mi-am dat seama cum sa-mi imbunatatesc performantele sexuale. Am aplicat acasa cu sotia si fratilor .....chiar functioneazaaaa!!!!!! 

Cum ar fi zis Moromete "mananci cacat"

Link spre comentariu

Cum ar fi zis Moromete "mananci cacat"

 

Am trecut si eu pragul acestui salon cu dorinta de a experimenta celebrul orgasm fara finalizare.

 

Locatia este frumos amenajata, curata, lumina discreta, arome placute in aer.

Fetele sunt destul de placute la infatisare, existand o destul de mare diversitate, astfel incat sa satisfaca gusturile cele mai diverse.

 

Toate a ceste premize m-au facut sa ma gandesc ca va urma o avalansa de senzatii placute, chiar daca stabilisem de la inceput ca sexul nu este permis.

 

Am ales o fata, care parea sa aiba mai multa experienta, si dupa igienizare am trecut la actiune sau cel putin am crezut asta.

A inceput cu masaj de relaxare, care a fost facut destul de slab, din punct de vedere tehnic, dar a stimulat putin punctele reflexogene ale activitatii sexuale.

 

Problemele au inceput atunci cand am vrut sa o ating, chiar daca evitam orice zona cu potential erogen. Am fost refuzat extrem de categoric, incat am renuntat sa ma misc si am lasat-o sa-si faca numarul.

Speram ca macar in acest fel sa reusesc sa ma simt bine.

N-a fost sa fie nici macar asa. A inceput sa-mi explice conceptiile ei despre lume in timp ce durerea mea de cap crestea continuu.

Intr-un final ora s-a terminat si am trecut la indepartarea uleiului.

 

A fost cel mai prost masaj erotic pe care l-am incercat vreodata. Parca am fost intr-un film prost cu o calugarita nud care vroia sa ma converteasca

 

Recomand cu incredere acest salon celor care vor sa renunte pe veci la masajul erotic.

Ar trebuii ciufulte...cel puti pt pierderea de timp ...

Link spre comentariu

Daca topicul mai exista, sa-mi fie rusine, eu nu l-am gasit...

 

MASAJ si striptease, senzualitate, rafinament, pasiune, intimitate si placere. Acestea sunt indiciile celui mai bun masaj erotic din Bucuresti; 0763.644.409/ 0754.035.723/ 0722.110.003 ; [email protected] ; www.luckymasaj.ro

 

Asa suna minunatia de anunt pe AT. Subliniez masaj erotic si o sa vedeti mai incolo de ce.

 

Manat de anunt si cu dorinta de relaxare si ganduri erotice in cap, pun mana pe telefon, sun, ma programez, ajung la locul faptei (Stirbey Voda aproape de Conservator) - care este un salon, imi deschide o fata dragutza, satena, cam 30 de ani, pe la 160, nu stiu sa apreciez greutatea dar nu era nici grasa nici slaba, exact cum trebuie sa fie o femeie ca sa ai pe ce pune mana, toate cele la locul lor. Multumit ca am gasit-o din prima ii spun ca nu vreau sa-i mai vad colegele si ca vreau sa ma maseze ea, imi prezinta optiunile - 100 lei ora, 130 lei o ora jumate, aleg o ora jumate, platesc, merg la dus, ma intind pe pat si incepe sa ma maseze. Era semidezbracata - topless - dar nu m-a deranjat, m-am gandit ca isi da jos chiloteii cand ajunge la partea erotica a masajului. Masaj de relaxare bine executat, apoi ma intorc si incepe un soi de body-senzual, dar fara sa imi atinga "cel mai bun prieten" :) in timp ce ma masa, incercam sa o ating, cam reticenta la atingeri, "nu pe sani, intre", "nu acolo", etc explicand-mi totodata ca pot sa ma simt bine si altfel, sa ma relaxez, etc. Intre timp apreciez ca se apropie timpul de sfarsit, ea tot cu chilotii pe ea si eu nu finalizasem, pentru ca nu pusese mana pe "prieten" deja iritat o intreb cand are de gand sa treaca la treaba si imi raspunde ca ea nu face asta si ca masajul nu implica mai mult decat facuse pana atunci... Dupa cateva replici de lamurire, ma ridic bosumflat si cu coaiele umflate, ma spal si plec.

 

Eu prin masaj erotic inteleg masaj cu finalizare, se pare ca la minunatul salon nu-i asa... Daca vroiam doar masaj de relaxare cu 50 lei primeam un super masaj (bineinteles in alta parte) iar la 150 lei pentru masaj erotic pe bune aveam mult mai bune optiuni (Eva, Ramona, Raisa, Camelia, etc.)

 

Concluzie - nu cred ca e cazul sa dau note, dar un sfat pentru voi - intrebati la telefon toate detaliile pe care vreti sa le stiti, ca odata ajunsi acolo s-ar putea sa aveti surprize. Chiar daca dati de o interlocutoare mai plictisita, faptul ca stiti toate detaliile va scuteste de un drum inutil sau de experiente neplacute.

 

Bafta!

Sa dea banii inapoi panarama drakului de excroaca .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...