Sari la conținut

Amalia


Postări Recomandate

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

 

Amalia,escorta noua in orasul tau!🔞

Braila,

 

Repostat automat Descrieredisponibila intre orele 12:00-05:00

sunt o bruneta cu forme atragatoare si ochi albastri,daca vrei sa iti potolesti hormoni trebuie doar sa ma suni iar fanteziile tale prind viata si placere.

serviciile mele sunt: o.r.a.l( **********)si normal (in diferite pozitii ) protejat + a.n.a.l ( extra 100 de lei)nu raspund la numere private si sms,nu accept persoane in stare ebrietatete astept pentru clipe de neuitat si relaxare!

 

Telefon0757 397 213

Am fost la fata asta, am sunat cu 10 min inainte si a fost ok, m a primit la timp. Sunt doua in locatie, garsoniera pe langa Lidl, Bariera, locatie cunoscuta, ok locatia. Pe scurt o tipa pusa pe fast fuck, extracosturi pt CIM, COF. Analul cica 200 extra. In anunt scrie 100. Nu voiam neaparat anal asa ca am ramas. Am rugat o sa nu fumeze in camera, nu a vrut. O tipa cu tupeu, cam vulgara. oral slab, mai mult cu mana, deranjata ca m am abtinut si nu mi am dat drumul la oral. Mi s a luat cand am auzit, am incercat si un normal scurt, apoi am finalizat COF, mai mult pe buze. Iarasi cam nemultumita ca am avut incarcatura mare.

Fata e micuta si plinuta, cam de nota 7. Servicii de 5.

Nu recomand.

In schimb parca as reveni la colega, care arata mai bine, si parca are si alta atitudine.Are anunt cu Rebeca. Apropo a fost cineva la ea?

Am zis ca poate sa stea sa asiste sa nu se inchida in bucatarioara, e adevarat am un fetis cu chestia asta, imi place, mai ales ca arata mai bine.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...