Sari la conținut

0765129556 dristor


Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

singura vulgaritate a fost cand ma incaltam, oricum plecam si nu ma interesa. tocmai ce am spus, intr-o zi si intr-un alt context, o sa-si joace rolul cu cine nu trebuie si o sa ajunga o statistica, pentru asta n-am niciun dubiu ca asa o sa fie. 

nu sunt apologetic de vreme ce am spus, in pururea veci nu mai revin la ea. ce face ea sau ce o sa faci tu pentru mine nu are nicio miza.

s n-am mintit cu nimic, nu e grasa si nu degaja mirosuri, acum vrei sa incep sa mint lumea ??? 

 

Da, jongleaza si ea acolo, vedem cum si cat merge si cu cine. Nu interpreta gresit ce zic eu aici....

 

Eu oricum am vorbit la modul general, fiindca foarte multi citesc ceva, iar dupa aceea pornesc intr-o cruciada. Se apara destule interese si pe forum, ti-o zic la modul cel mai serios. A doua la mana: unii isi asuma ei insisi un rol. Este vorba despre cei care au uitat ca te duci la curve sa futi, nu sa te indragostesti si sa o iei acasa. Pai la cata drama am vazut pe aici, mai ales de la oameni in toata firea, nimic nu mai ma mira...

 

Ca sa rezum: Esti un tip cu bun simt si bine ai facut ca nu te-ai luat in gura cu nebuna. Foarte bine, ai fost, ai vazut, ai futut, aia e....

 

Multumim pentru recenzie.

 

P.s. nu s-a pus problema ca ai fi mintit cu ceva

  • Like 3
Link spre comentariu

La ce etaj sunt fetele? Le-am sunat azi dar era inchis telefonul. Intreb de etaj ca am fost pe Burebista de cateva ori si am fost multumit de prestatie desi vroiau sa stau la ghena pana iese clientul. Toata treaba s-a desfasurat cu prezervativ in camera desi langa se auzea alta tragere

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am nimerit din nou la "Bianca" fara sa imi dau seama, am vazut un anunt cu poze noi. Ajuns in dreptul blocului m-a pus sa astept vreo 15-20 min sa plece clientul cu care era deja... pana la urma m-a sunat si m-a chemat sus, unde m-a bagat in baie ca sa iasa celalalt. 

 

Am ramas cu gandul ca poate s-a schimbat ceva... si daca tot am batut drumul si am asteptat atat jos... sincer nu stiu ce cacat a fost in capul meu!

 

Intrat in camera de actiune... specificasem ca vreau sa stau 1h... am predat banii, a intrat colega peste mine cand ma dezbracam sa ma vada. Apoi a revenit Bianca si am trecut la actiune... nu a facut dus cu mine acolo, probabil nici inainte din moment ce clientul era inca acolo cand am intrat. Mai a avut si curajul sa ma intrebe daca vreau neprotejat... si nu se referea doar la oral!

 

Oral destul de bun, dar era setata pe fast-fuck... ma tot intreba daca ii las si ei ceva in plus daca sunt multumit. I-am zis ca vedem cum presteaza...

Actiunea a durat cam 15 minute...un oral protejat...deep destul de bun si normal pe la spate unde am si finalizat rapid pentru ca nu mai aveam nici un chef.

 

As fi vrut sa o iau si anal, dar atitudinea ei m-a facut doar sa vreau sa plec cat mai repede de acolo... dupa actiunea de 15 minute m-am apucat sa ma imbrac si ea ma tot intreba daca m-am suparat, ca ii place de mine ca nu sunt ca altii care vor 2 numere intr-o ora si nu sunt in stare...si trag de ea. M-a intrebat daca ii dau si ei macar inca 100 pentru prestatie, i-am zis ca nu e nevoie, ca am platit o ora si am stat 15 min. S-a cam suparat si m-a lasat sa plec :) .

 

De revenit...in nici un caz! Sunt pe fast fuck, igiena 0, locatie urat mirositoare, vor bani in plus pentru nimic, vor sa faca economie la prezervative, probabil deaia vor total neprotejat :) ... Pacat de corpul ei...

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am zis eu cu cateva postari in urma ca o sa ma duc sa vad ce dracu avea colega de ridica ea tonul pe acolo.

 

Stai ca uitasem sa bag postarea, cu poveste cu tot.

 

 

Deci asta mai mare si mai trecuta, care se fute pe 50, incearca sa pescuiasca ea clientul. Intelegeri d-ale lor, dar cel mai probabil asta mica, Bianca, e forjata la greu, chiar daca se fute pe 80.

 

Principiul e simplu: te preia hotoaica, si deja se grabeste sa-si dea jos hainutele, sa ti le dai tu.

 

Eu cand am vazut ca nu-i Bianca, i-am zis:

 

Vezi ca eu la Bianca am sunat.

Ah, da? Eh, lasa-o pe Bianca, ca poti sa intri si cu mine, iar la mine-i 50 numarul.

Nu, multumesc.

 

Asta mai mare, care are si un oarecare rol de antreprenor se fute in bucatarie. Are o dracovenie de usa din ala glisanta pe care o trage si o canapea acolo. Biencuta, se fute intr-o camera mai ok.

 

Aia mare e haosata si nebuna, e data dracu' Si daca ai vrea sa ai un dialog cu ea, are niste fixatii de te apuca si durerea de cap, si tonul vocii ei e dat dracu. Treaba asta se resfrange si asupra Biancai, pt ca deh, ce sa faci cand stai cu asta in locatie si tot ce vezi si auzi e femeia asta fara pic de astampar.

 

I-am si zis, fara nici un fel de retinere, ca daca eu vreau sa vb cu Bianca si sa fac programare la ea, sa nu se mai supere la telefon si sa injure, ca dupa ma supar eu. I-am dat eu de inteles ca ar fi cazul ca ea sa-si vada de treaba ei si sa o lase pe asta mica in pace. A inganat ea ceva acolo, plm...

 

Asa, hai sa trecem la Bianca... Dupa cum am zis mai sus, faptul ca e in pl 24/7 si ca mai sta si cu nebuna asta, pai a bagat-o si pe ea in draci. Saraca oscileaza foarte multe, e inconsistenta in comportament. 

 

Cum a zis si colegul de mai sus, ba ca de ce sa futi a 2-a oara, ca oricum nu termini, ca de ce o chinui, ca si asa intra pula-n ea non-stop si ca pe zi ce trece i se usuca pizda, ba ca ar trebui sa ne grabim. Evident, dupa un timp ti se ia si-i zici: " Ce dracu ai fa, eu am venit sa am simt bine, dau banul si tu faci talente!", ei bine atunci o da in cealalta extrema. "imi pare rau, nu te supara pe mine..." cacaturi...

 

Fata e instabila psihic, emotional. Am mai vazut eu nebune, dar ca astea doua, nu prea taticule.

 

In fine, pus prezervativ, facut putin oral + normal. Pana si in pat fata e ciudata. Daca esti mai tandru, se fereste, se chirceste. Daca esti mai animal, pe stilul ala primal, atunci vrea ea sa fie mai tandra, sa te sarute, etc...

 

Ca sa intelgeti: fata asta raspunde cu totul invers la orice faci acolo. E tipul de om cu care tu trebuie sa fii mana de fier, altfel o sa te apuce toti dracii...

 

Sunt vai de ele, imi aduc aminte, pana cand si curvele aveau si ele liber, le mai scoteau baietii de Craciun, Paste, chair si acum de 1 Mai undeva, pai pe astea ciuciu.

 

Anuntul acolo, zi de zi, 24/7. Nu au frate o viata astea, si mai si baga substante. Se vede de la o posta. Pacat de asta mica... La cata pula si sloboz a luat in pizda si in cur de la fututul neprotejat, i s-a dus dracu si la capatana.

 

O sa sfarsesca rau de tot, nu-i dau mai mult de 2 ani. Droguri, anturaje, pai iti fura astea tineretea, asa... 10 ani, intr-unul. Ce e si mai trist e ca sub toata nebunia, se vede ca undeva acolo, intr-un coltisor al mintii, mai exista inca o farama din persoana care a fost candva. Ar fi putut fata sa faca lejer altceva, ca-i merge mintea, iar cand nu e nebuna, e chiar simpatica. Sunt destule care se fut, dar unele reusesc sa mentina totusi un oarecare echilibru, a.i. sa fie capabile sa mai functioneze si in societate dupa 5-10 ani de prestat. Mai diversifica si ele, nu beau si nu se drogheaza non-stop, nu se fut neprotejat, etc..

 

Aia e, si-a futut norocu, iar nebuna aia de colega nu a facut decat sa puna paie pe foc.

 

Eu va recomand sa va vedeti de treaba vostra, asta ca sa nu plecati indispusi de acolo sau cu cine stie ce BTS-uri.

 

Imi pare rau de fata, dar stiti vorba "Ce-si face omu cu mana lui, nici dracu' nu dezleaga!"

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

tipa aia Bianca e ciudatica rau de tot,anul trecut am fost si eu pe la ea si am reusit 2 finalizari in "ora" aia a ei,si ambele recompensate cu un hi5 din partea ei. A fost destul de ciudat sa o vad cu palma ridicata in aer dupa fiecare finalizare dar am zis ca macar atat merita si ea :)) insa parerea mea este ca e de evitat tipa,te grabeste in permanenta,raspunde la telefoane in timp ce se fute iar daca nu ai nervi de otel e posibil sa pleci destul de dezamagit de la ea.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

putin spus ciudatica, mai ales in ultimul timp...

 

sunt date dracu' si ea si colega.

 

si ca tot ai mentionat faza cu hi5-ul, mi-a facut-o si mie, dar asta nu-i nimica. Nu-s sanatoase la cap, colcaie BTS-urile prin ele, abuz de substante la greu... e jale!

 

edit: se mai crizau si pe acolo ca de ce sa folosesti dusul, ca ai dus acasa, etc...

 

Daca mai stau putin si am gandesc, pai cred ca nu era minut in care sa nu aud vreo porcarie, vreo criza de isterie. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

putin spus ciudatica, mai ales in ultimul timp...

 

sunt date dracu' si ea si colega.

 

si ca tot ai mentionat faza cu hi5-ul, mi-a facut-o si mie, dar asta nu-i nimica. Nu-s sanatoase la cap, colcaie BTS-urile prin ele, abuz de substante la greu... e jale!

Bianca cred ca ar putea lejer sa ceara mai mult decat cere acum daca ar fi singura in locatie,cu analizele la zi,nu ar mai raspunde la telefon in timp ce se fute si ar fi un pic mai orientata spre client deoarece de futut stie sa se futa grav dar cum e in pwla 24/7 are doar mici sclipiri pana isi aminteste ca mai trebuie sa vina unul sa cotizeze si incepe sa te grabeasca.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:-18.805875, -174.645636
  • Oras:-18.805875, -174.645636

Oameni buni, urmaresc de ceva vreme topicul asta pt ca initial voiam sa ma duc si eu la Bianca, dar mi s-a taiat elanul cand am inceput sa vad discutii de neprotejat, multumesc celor vigilenti pt avertisment.

Acuma va intreb si eu, nu mai bine cerem sa se treaca topicul asta la de evitat? Ca prea se da atentie blonavelor astea.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

asa ar fi normal, dar se procedeaza altfel pe aici.

 

atata timp cat nu-i de evitat pt toti, atunci merita testata de unii.

 

se subintelege, nu ?

Link spre comentariu
Reputație: 1471
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick

Pai forumul este mai mult pt noi ca sa ne ferim de ele. Ca intra sau nu nici macar nu contează.

Link spre comentariu
  • Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee

post-163921-0-69884000-1526321393_thumb.jpg

plm ! eu le fut de un an de zile ...nu am avut nicio problema !sunt varianta de rezerva cand nu-mi iese o progamare ! sfatul meu - mergeti cu prosop , gel de dus si prezervative la voi ! in rest - sex total la un pret de dumping ! Bianca arata ok ,dar si cealalta este acceptabila si daca o prinzi in toane bune ai parte de o o partida ok la 50 RON /TOTAL !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 

plm ! eu le fut de un an de zile ...nu am avut nicio problema !sunt varianta de rezerva cand nu-mi iese o progamare ! sfatul meu - mergeti cu prosop , gel de dus si prezervative la voi ! in rest - sex total la un pret de dumping ! Bianca arata ok ,dar si cealalta este acceptabila si daca o prinzi in toane bune ai parte de o o partida ok la 50 RON /TOTAL !

Cum dracu sa mergi cu prospo si gel de dus dupa tine? :))

Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Cum dracu sa mergi cu prospo si gel de dus dupa tine? :))

Cu prosopul mi se pare absurd, daca ca sa fii sigur ca-i curat, e cel mai bine, igienic vorbind. In ceea ce priveste gelul de dus, eu in ultima perioada am inceput sa-l iau cu mine, pentru ca prefer unul anume, iar de obicei gasesti la ele doar geluri de dama sau barbatesti de calitate proasta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...