Sari la conținut

Postări Recomandate

ALEXIA, seducatoare senzuala si sexi te invit la mine pt. a petrece clipe de neuitat si pt. a-ti satisface orice fantezie pana veti ajunge la extaz maxim, poze reale 100% locatie Drumul Taberei,

 

0720.374.071

Va salut din nou stimati confrati. Cautand ieri dupa masa pe telefon ceva destindere dupa o zi de munca, am gasit in AT anuntul de mai sus. Placandu-mi poza, am sunat din masina, fiind in trafic si mi-am anuntat glorioasa sosire in 10-15 minute. O voce placuta si cu ceva obraznic in ea mi-a dat indicatiile necesare ajungerii mele pe taramul sexului platit. Desi zona Drumul Taberei nu e recunoscuta pentru escorte de buna calitate (cu doua-trei exceptii), am fost indrumat de fapt pe Prelungirea Ghencea, intr-un complex nou de blocuri, intre capatul liniei 41 si Valea Oltului.

Ce mi-a placut, accesul foarte facil, parcare libera in ansamblul de blocuri, intrarea in locatie....direct din strada. De fapt locatia e la parterul unui bloc, amenajata ca un mini salon de masaj. BEC ROSU la intrare, camera de supraveghere deasupra intrarii, se intra direct intr-o receptie eleganta, unde am fost intampinat de fata din poze si de o receptionera. Ambele amabile, zambitoare. Am fost intrebat cat doresc sa stau. Fiind iarasi pe fuga, cu 30 de minte la dispozitie, am ales o finalizare, 100 lei.  Trec de la poveste la enumerare.

Am fost invitat la dus, prosop mare, alb, curat, uscat.

Baia curata, gel, cabina de dus, fara papuci.

Am iesit, am fost iarasi poftit de domnita in camera din fotografie, frumos aranjata.

Domnita a facut si ea dus, timp in care am astaptat intins pe pat. Se mai auzeau doua voci feminine, deci mai era cineva in afara de fatuca si receptionera.

Fatuca a revenit dusata, imbracata intr-o plasa si o bustiera. Nu e o frumusete dar e foarte placuta si atmosfera de acolo m-a facut sa ma simt bine. Intrucat dusurile si tot ritualul durasera deja ceva, am ales un BJ cu CIM.

Bine executat, excitant, fara dinti, ajutat de manutza. Sanii senzationali. Medii, fermi, sfarcuri roz, mici si erectile. In afara de atmosfera prietenoasa, implicare nu prea. Am putut s-o sarut pe corp, sa o mangai la pasarica. Carnea tare, ferma, fata e tinerica. Nu m-a lasat sa-i pun mana in par.......sa nu-i stric freza!!!!!!!!

In fine, am terminat in gurita, m-a curatat cu servetel umed, fiind cu ochii pe ceas, m-am multumit doar cu servetelele umede, pana acasa.

 

Concluzia: De revenit

Servicii - oral neprotejat, CIM - 7

normal protejat.- nu am facut

locatia - 10

GFE - 7

Aspect fizic - 8

Programul - zilnic, pana noaptea tarziu, flexibil, in week-end pana la 3-4 dimineata.

tarif - 100 lei o finalizare

Una peste alta, m-am simtit bine, intr-un timp foarte scurt. La plecare, in receptie mai era o piesa inalta, bruneta cu parul lung, imbracata de strada, statea pe canapea si si-a ascuns fata, tinand capul intors.

Am mai zarit inca o camera pregatita de actiune, cu un pat mare alb. M-am grabit insa si nu am mai pus intrebari daca mai sunt si alte caprioare disponibile. Nu am vazut, cred ca sunt nou deschisi. Pe usa de intrare, un mic autocolant cu Posh Massage.

Sa auzim de bine!

post-12551-0-44537100-1354600263_thumb.jpg

post-12551-0-92320400-1354600273_thumb.jpg

post-12551-0-23116700-1354600286_thumb.jpg

post-12551-0-20122000-1354600297_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari

 

Confirm spusele colegului. Testata chiar ieri, tot in pauza de masa.

Fata arata chiar un pic mai bine in realitate ( machiajul deh), corpul bine intretinut la sala, fundul tare ca piatra, sanii mici spre medii chiar frumosi. Locatia e chiar un salon de masaj dar cu un regim cred ca un pic atipic, fatele cica au anunturi si individual dar ies si la apel pentru clientii salonului.

Tariful 100 ron o finalizare sau 200 ron ora.

Prestatia o consider ok, cu toate ca Fata este foarte tacuta ( probabil si vina subsemnatului, intai am intrat pe sub chiloti si pe urma am incercat sa stau de vorba).

Oral ok, far artificii demne de mentionat, la normal - docila nu a refuzat nici o pozitie, anal nu stiu daca face ( dar acum cand ma gandesc as fi fost extrem de tentat).

Concluzia: De revenit

Oral 7.5

normal protejat - 8

locatia - 10

GFE - 7

Aspect fizic - 8

 

numai Bune

  • Like 4
Link spre comentariu

ALEXIA, seducatoare senzuala si sexi te invit la mine pt. a petrece clipe de neuitat si pt. a-ti satisface orice fantezie pana veti ajunge la extaz maxim, poze reale 100% locatie Drumul Taberei,

0720.374.071

 

Va salut. Citind recenziile făcute de predecesorii mei am clasificat anuntul de mai sus ca fiind ok pentru vizitat. Sincer mi se parea interesanta figura si zâmbetul fetei. De asemenea opțiunea a fost aleasă și pentru distanța scurta (timpul scurt) până la locația indicată.

 Am fost indrumat pe Prelungirea Ghencea, intr-un complex blocuri, pe partea stanga cand te deplasezi dinspre linia tramvaiului 41 spre Domnești.

Este vorba de o locație la parterul blocului, pe un gang pe partea dreapta a complexului respectiv.

Am fost intampinat de fata din poze si de o receptionera. Am ales o finalizare, 100 lei.  (200 lei pentru o oră). Sincer, prima impresie a lăsat de dorit. Și ce începe prost... se continuă pe măsură..

În locație  sunt mai multe fete. Este un "cuib". Eu sunt genul ce caut confortul și intimitatea. Nu mi-a plăcut aspectul de "bordel" de joasă speță.

 

Fata nu este o frumusete. Urme de acnee pe față.  A început cu un oral. Nu cine știe ce. Apoi, cand i-am spus să trecem la acțiune, s-a întors cu fundul în sus. Am stat cateva secunde, mă gândeam să râd sau ce? Dacă vroiam să mi-o trag cu o scândură nu mai plăteam. NICI UN FEL DE IMPLICARE. NIMIC.

De fel eu mă orientez spre fetele cu anunțuri de 250-300 ora. Foarte rar am constatat că cele ce cer atât nu ii și merită. Am o vârstă și implicit o experiență.

Sanii medii, fermi, sfarcuri roz, mici.

Despre atmosferă: de când am intrat în cameră a refuzat dialogul (mi-a spus explicit că nu vorbește). Am încercat să creez o atmosferă destinsă dar m-am lovit de un zid al "Berlinului" încă în picioare. Doamne. Îngrozitor. Măcar să mimeze ceva. Orice. Nimic.

 

In fine, i-am cerut să stea pe spate ca să termin repede. Am terminat în cel mai scurt timp posibil. M-am chinuit să mă grăbesc. Ea a intrat la baie. Eu m-am îmbrăcat și am ieșit fără să o aștept.

Despre zâmbetul care m-a atras în primă fază în poze... a lipsit cu desăvârșire.

 

Concluzia: ÎNGROZITOR. De evitat.

Servicii - oral neprotejat,

normal protejat.

locatia - 4

GFE - 3

Aspect fizic - 7

Programul - nu-l știu. eu am fost la ora 18.00.

tarif - 100 lei o finalizare/ 200 ora

Toate cele bune!

Sărbători fericite!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salut,

 

Vad in anuntul.ro ca acum apare  o fata cu un par foarte lung si bogat cu acest numar "CORINA, seducatoare, senzuala si sexy, te invit la mine pt. a petrece clipe de neuitat si pt. a-ti satisface orice fantezie pana veti ajunge la extaz maxim, poze reale, locatie Drumul Taberei, 17 Mar 16:33e

0720.374.071

Bucuresti"

 

 

 

S-or fi schimbat fetele sau sunt mai multe cu acelasi numar de telefon ?

post-2737-0-75693400-1363536075_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salut lume, fiind prima mea recenzie, sper sa-mi scuzati anti-talentul literar.

 

"Salonul" este localizat in Prelungirea Ghencea, fiind din zona, n-am avut absolut nici o problema (ghidat fiind de o d-soara prin tel.)

 

 

 

Am sunat pe numarul asta, mi s-a confirmat ca pot sa vin, dar respectiva abia intrase cu un client(?), neavand rabdare sa astept, am preferat sa merg cu o alternativa.

Pe scurt, am nimerit o d-soara plinuta, conversatie minima, servicii minime(Nu pahar cu apa, Nu racoritoare, chestii neinsemnate dar care te fac sa te simti bine). Afara, peste gard, se vindeau conserve de ton la bucata.

 

Locatie: 7

Oral: Neprotejat, 7

Normal: Protejat 5

Tarif: 100/bucata sau 200/h

Concluzia: Dupa gust, dupa noroc...

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...