Sari la conținut

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Buna-am-revenit-an-oras-vostru-100-f-200-ora/7b01657670686357.html


Postări Recomandate

Buna am revenit in oras.....mai bine nu reveneai!!!!

Am fost ieri manat de Aghiuta la dameza cu link-ul de mai sus, mai bine ziceam pas!!

Sun si bineinteles ca nu raspunde apoi dupa vreo 20 de minute ma suna ea...in gandul meu asta-i nebuna sau disperata sau minunata? O voce draguta imi spune ca am cautat-o eu si mai dragut intru in joc si aflu domiciliul ''frumusetii''-Sandoria.

Ajung la fata locului, ies din lift, ma cam incurc pe holuri si vad si goriloiu pe un scaun pazind micuta maimutica. Bat la usa si-mi iese in fata una mica, grasuta, tate lasate-eu ce sa fac ca prostu' accept o finalizare la 100 lei. Fatuca se pune sa-mi traga deja balonasu' peste ciocanel( vorba lui Pomohaci), misiune grea ca ala micu' la ce vazuse nicidecum nu vroia sa se ridice...intr-un tarziu cu greu cu un oral de nota zero reuseste sa-l semiscoale si vrea actiune. Incepem pe la spate-aici un mic atu' gagica era foarte stramta si reusesc sa-l adorm dupa finalizare pe micut. Experienta nasoala!!!

note:

corp -2

oral zero

normal-4

cost-100 lei

Concluzia: Muresul e plin de tepe cazate la hotel,greu gasesti ceva de calitate.

Vanessa e numarul 1....cand vine prin oras.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures

Buna am revenit in oras.....mai bine nu reveneai!!!! Am fost ieri manat de Aghiuta la dameza cu link-ul de mai sus, mai bine ziceam pas!! Sun si bineinteles ca nu raspunde apoi dupa vreo 20 de minute ma suna ea...in gandul meu asta-i nebuna sau disperata sau minunata? O voce draguta imi spune ca am cautat-o eu si mai dragut intru in joc si aflu domiciliul ''frumusetii''-Sandoria. Ajung la fata locului, ies din lift, ma cam incurc pe holuri si vad si goriloiu pe un scaun pazind micuta maimutica. Bat la usa si-mi iese in fata una mica, grasuta, tate lasate-eu ce sa fac ca prostu' accept o finalizare la 100 lei. Fatuca se pune sa-mi traga deja balonasu' peste ciocanel( vorba lui Pomohaci), misiune grea ca ala micu' la ce vazuse nicidecum nu vroia sa se ridice...intr-un tarziu cu greu cu un oral de nota zero reuseste sa-l semiscoale si vrea actiune. Incepem pe la spate-aici un mic atu' gagica era foarte stramta si reusesc sa-l adorm dupa finalizare pe micut. Experienta nasoala!!! note: corp -2 oral zero normal-4 cost-100 lei Concluzia: Muresul e plin de tepe cazate la hotel,greu gasesti ceva de calitate. Vanessa e numarul 1....cand vine prin oras.

Va rog numarul de telefon ( eventual in titlu.)
Link spre comentariu
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures

Nu pot accesa linkul ca sa vad cine e

p24:...DescriereBuna sunt Annais daca vrei sa esi din monotonia zilnica sunama si nu vei regreta te voi duce pe culmea fericirii te astept la mine si tevei simti bine va pwp si va astept 0740868612 nu ras la nr privat

post-68173-0-80008800-1502111374_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Isla de la Muerte
  • Oras:Isla de la Muerte

Acum are alt numar: 0742861833 si e locata la pensiunea Ana (la iesirea catre Reghin).

Sun la numar si imi raspunde o voce placuta ( singurul lucru frumos la ea cred ca e vocea), tipa e pusa pe fast fuck, nu e cu programare, primul venit primul servit. Ajung la locatie si imi sare in ochi "inotatoarea de la rechin", zis sa raman totusi ...si rau am facut. Intru, ma fac comod si sare direct cu prezervativul pe cel mic, trecem mai departe la oral (daca se poate numi asa), incearca ea ceva acolo timp de un minut dupa care ma intreaba in ce pozitie vreau (am ramas uimit), ii zic sa mai faca oral, o mai suge (mecanic, parca in scarba) cateva minute. Vine ea deasupra, se misca penal, o pun caprita... ii dau tare (macar sa ma razbun) si termin dupa vreo 5 minute, cu toate ca mi-a taiat tot cheful de la inceput.

 

Locatie: 9  (camera banala de pensiune)
Igiena: 7 (nu am simtit nimic suspect, dar ceva imi spune ca nu face dus dupa fiecare client)
Aspect: 2 (1 din oficiu si inca 1 punct ca are gaura in fata; are cam 1.60, sani lasati, kg in plus, pe strada sigur nu intorci capul dupa ea)
Oral: 1
Normal: 2
GFE: zero
 
Tarif: 100 lei tragerea.
De revenit: nici daca ma plateste ea
De recomandat: eventual dusmanilor
 
Ciocane tari sa aveti!
  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Nu stiu sigur daca-s pozele ei sau nu dar aceleasi poze le-am vazut pe Iasi. Avea si o colega de apartament. Ambele sunt doua tipe neserioase. In primul rand nu respecta programarile chiar daca ii confirmi ca anungi in 20 de minute si o suni si cu 10 minute inainte si mai mult de atat....is fask fuck.

 

Nu pierdeti nimic daca nu le vizitati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...