Sari la conținut

Teapa noua in Targoviste


Postări Recomandate

Intamplarea intamplatoare de a intalni dameza de care va voi povesti vreo cateva zile in urma m-a dezamagit, iar deja daca intradevar e teapa sau nu, sau daca e offtop veti hotari voi.

Ca sa nu dau detalii despre unde locuieste (micro 12) va spun doar de una din locatii unde presteaza (este outcall): Picolo

Am dat de dameza dupa ce am sunat ca disperatul la toate numerele pe care le avem in sectiunea TGV in acest sait, dar nimic (a fost si faza ca era trecut de 00.00). Fiind infometat am apelat la atotstiutorul taximetrist, si acesta mi-a descris-o ca o diva care face totul dupa cum vreau, si desi pretul era exagerat putin pentru TGV - 200 Roni, am acceptat (logic ca intelegeam ca in acesti bani intra si cota parte a lui).

Nu voi relata cat de greu am gasit o locatie pentru ostilitati, ci voi trece la partea mai concreta!!!

Aspect fizic: la fata ingrijita, chiar frumusica as spune, aproximativ 165-170 cm, slabuta, probabil a nascut caci sanii erau putin lasati si avea niste vargaturi stranii pe picioare, care zic eu ar fi aparut daca s-ar fi ingrasat candva si apoi a slabit, in fine, arata acceptabil, insa o atitudine de parca ea ma plateste si nu eu!!!

Actiunea: Oralul deplorabil, miscari din cand in cand si doar pe varf, in rest mana si atat de mecanic de parca eram in genere pe doua paturi separate. Desigur fraze de gen nu ma trage de par, desi e foooooarte greu de spus ca trageam.

Normalul : relativ ok, daca sa consideram ca eu platesc si tot eu trebuie sa muncesc, (precizez doar eu), am incercat cu ea deasupra, nu am putut rezista prea mult la indiferenta pe care o vedeam si am intrat fiind deasupra deja eu, aici incepe cea mai mare veselie, sa nu o iau de picioare ca o dor genunchii, sa nu o pun la umeri-craci caci iar, o dor genunchii.... fiind deja iritat o pun capra si dai si dai.... nu pot termina si ii spun sa o ia in gura, la care ea scoate caciulita si face laba!!!!! Vazand asta ii spun sa o ia in gura.. . apoi iar o pun capra ca mecanica oralului nu ma satisfacea si cu greu finalizez si eu luand-o pe la spate 

Unicul plus la aceasta faza, i l-as fi dat pentru faptul ca e relativ stramta.

 

Note:

 

Aspect: 7.5-8

Oral: 3 (protejat, mecanic, multa mana)

normal: 5 (pentru aspect posterior si pentru ca e stramta) 

implicatie: 0 (asteapta sa finalizezi cat mai rapid sa scape de tine)

pret: 200  (inclusiv cota taximetristului)

 

Concluzie nu o recomand!!!!

  • Like 1
Link spre comentariu

 Un numar de telefon , ceva , ca sa stim pe cine nu o recomanzi.

Multumesc.

Salut, ma asteptam la aceasta intrebare . Numar nu am, caci am gasit-o prin taximetrist, iar tot ce puteam spune ca localizare este unde locuieste ca zona (ca sa nu fiu penalizat, daca vrei iti spun in PM), si in ce hotel deobicei profeseaza. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...