Sari la conținut

escorte "de strada"


muresfan

Postări Recomandate

unde sta mai exact? in statie de autobus inainte de Auchan sau unde si pe la ce ora?

Cateodata sta in statia de autobuz de la Azomures (nu la Auchan)  pe partea Azomuresului in apropierea aparatului de cafea , cateodata prin parcarea de la Auchan , mai nou am vazut-o si pe la Auchan City . Ea nu se baga in seama , trebuie sa faci putin pe prostul , ii arati 50 de lei si cam atat.Face cam orice chiar si neprotejat insa eu n-am riscat , sta cum o pui , nu comenteaza.

Link spre comentariu

Aseara am fost si eu la Andreea de la sensul giratoriu la centura. M-a dus si pe mine "Dupa blocurile gri" ( BUG Mafia :D ) intr-un loc f ascuns si ma gandeam ca o sa vina gaborii, dar din fericire nu am avut treaba... Data viitoare eu aleg locatia, numai ma duc ele, si daca nu vor asta e... Un oral neprotejat am cerut, si mie mi-o placut extrem de mult cum a efectuat treaba. Saliva ca lumea si fara graba, fara maini era super. Eu in mod special nu am simtit nimic ca nu ar fi in prietenie cu sapunul si apa :D Am dat 50 pe actiune :)

Care e Andreea ? Stiu ca si Raluca e ok , si mai este una care sta separat de celelalte cu parul negru cret asa , chiar arata bine (posibil sa fie ea Raluca? ) 

Link spre comentariu

si ce zici? astazi oare unde pot gasi? la care Auchan? si pe la ce ora?

Nu stiu sa iti spun . Astazi prin cartierul Mureseni am vazut-o , acum vreo 2 seri pe la Metro , tot in miscare, cand am fost cu ea nu avea telefon , acum 2 seri deja vorbea la telefon ... Cand mai dau de ea am sa ii cer numarul .

Link spre comentariu

atunci acolo pe strada gheorghe doja il gasesc pe undeva oare astazi? tu cum l-ai gasit? si pe la ce ora iese afara nu stii?

In principiu seara am vazut-o . Mi-a spus atunci ceva de genul ca la 10 fara ceva are tren , nu stiu unde locuieste ... Oricum mereu dupa ora 7-8 o vedeam.

Link spre comentariu

Buna.Daca e vb de cine cred eu atunci treb sa mai scazi din 18 vreo 4.Cred ca intelegeti ce spun.In rest fiecare cum gandeste.

Nu stiu despre cine vorbesti tu , eu am intrebat-o duminica si a zis ca 18 ani are , si i-am zis ca nu cred si mi-a aratat buletinul , e din 1998 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...