Sari la conținut

escorte "de strada"


muresfan

Postări Recomandate

  • Oras:ro
  • Oras:ro

Acum 20 minute la benzinaria OMV de langa Hotel Bussines era o dameza blonda vopsit la aproximativ 40 ani ce presta.Cerea 150 RON pentru oral si normal cum doresti sau 60 RON pentru oral sau normal.Fizic pare buna,insa nu m-am riscat cu ea fiindca eram in aceea zona din alte motive decat cele de relaxare.Tot pe strazi,dar langa livada pe centru era o alta blonda ce solicita 70 RON pentru oral sau normal protejat.Ciocane tari daca ajungeti la ele.

Din descrierea făcută de tine, prima pare a fi tipa care se plimba intre Petrom și MBO mai demult
Link spre comentariu

Offtopic: Propunere:

cred ca ar fi utila o impartire a topicului pe zone/cartiere. 

Ontopic:

cate/care dintre dameze presteaza (si) pe cosminului?

zilele trecute am vb cu una dintre "fetele de la ING": ea zicea ca o cheama Ana-Maria, cineva-i spunea Marta. Posibil unguroaica, spunea ca nu e din Tg Mures. Cerea 100+ 100 camera. 

Link spre comentariu

Fiind vreme buna, am abordat o fata din cele 3 de la Peris. Este una blonda sexy de tot. Asta era mai plinuta.. Mergi cca 500 m pe camp si e o zona linistita. Pret: 50 lei oral sau normal. Eu am optat pentru un oral... era foarte ok fata, isi facea treaba perfect. Recomand :) 

Link spre comentariu
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures

https://nimfomane.com/forum/topic/89622-denisa-0740383784/

..masterblaster:.."...........Postat 23 May 2017 - 07:17 AM

Am gasit anuntul pe Publi si am zis sa incerc, fiind atras de formele domnisoarei din poze.

La fata locului insa, era altcineva, deci pozele sunt false.

Totusi, fata e draguta, o tigancusa frumusica, tanara, bruneta, cu sani maricei si fermi si un fundulet frumos, dar cu vergeturi pe coapse.

Locatia este in Dambu, intr-un apartament care nu debordeaza de curatenie. Actiunea s-a desfasurat pe o canapea extensibila, nu foarte spatioasa si cu cateva randuri de haine pe ea.

La baie n-am fost.

Am ales o finalizare la pretul de 150, ora fiind 250.

Fata este ascultatoare, face tot ce-i spui, dar la acest tarif eu nu mai revin.

Mai jos postez pozele din anunt, cu mentiunea ca doar prima ar fi asemanatoare cu domnisoara...." Denisa 0740383784

post-68173-0-67854100-1498547956_thumb.jpg

post-68173-0-08821100-1498548038_thumb.jpg

Link spre comentariu

ŢEPARĂ!!!

 

Aveţi grijă mare pe centură la garajele aproape de intersecţia spre pandurilor. Este o blondă care arată bine... dar te lasă fără bani. Ne înţelegem într-un preţ bun. Dar să ii dau înainte că trebuie să dea înainte la peşti. Şi îmi dă înapoi, doar să îi dau 100 că trebuie să dea înainte la peşti.  Eu, prostul îi dau... că se întoarce peste un minut. Adio bani! Ştiu că nu e frumos, dar următoarea dată poate mă opresc şi îi desenez ceva cu spray-ul de piper.

Link spre comentariu

Miercuri dupa masa pe la vreo 19.00 pe centura la iesire spre sighisoara in tudor era o bruneta arata tare bine. Nu era gypsi. Nu am vazut.o pana acum. Nu am putut opri fiindca eram insotit. Si mai jos era una dezbracata de la brau in jos...nu avea nimica pe ea. Statea la marginea drumului...nu stiu ce era cu ea...parea drogata....

Link spre comentariu

La Ganesti sunt 2 tipe una blonda si una roscata. Roscata e mai in varsta si subtirica, cea blonda mai micuta de inaltime si putin plinuta. Am ales pe cea blonda, te duce in apropiere langa un garaj dezafectat, dar daca vrei poti urca un deal si acolo sa faci cu ea. In acel loc se vede ca au fost si alte persoane. Pretruri 50 OP sau NP,100 combinat.

Deja vad ca exagereaza cu preturile inainte erau cu 70-80( sau au auzit ca creste economia). Am ales un normal. Nu vrea sa faca in masima asa ca am facut-o in aer liber. Sta cum vrei sa o pui pe la spate sau se urca pe tine. Sani lasati se vede ca are copil. Program lor este zilnic roscat de la 10 la 21, iar blonda de la 14 la 21.

Asa de o descaracre rapida merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...