Sari la conținut

escorte "de strada"


muresfan

Postări Recomandate

  • Oras:targu mures
  • Oras:targu mures

Scapat de sub dominatia de acasa am gasito si eu pe aceasta raluca aseara in jurul orei 20:30. Era cu toate fetele la prima straduta dupa ce trecu de giratoriu, nu cred ca se poate rata pentru ca arata chiar bine la fatsa. Am mers noi la unul din locurile damezelor, achitat 70 pt un combinat si incepe cu oral protejat, pentru mine a fost de tot rasul. Am zis hai sa vedem si cealalta gaura cum e. Si pe cand lucram mai bine numa aud ceva de genu: eu cred ca am luat prea multe prezervative ca in seara asta nu prea am clienti! Si de acolo am povestit pana am si uitat de alte lucruri. Pana cand am luat atitudine si iam spus frumos ca suntem la marlit nu la povestit si sa faca ceva ca parteneru meu mai avea putin si sforaia. Cumva cumva la sculat si doar pe spate mia stat fata dar nici nu a mai scos vreun sunet! Am dat ca surdu'n tobe pana mam scapat de muci si hai inapoi!

Notele sunt doar din punctul meu de vedere 5 la oral si 6 la normal (la normal are 2 pozitii care le practica si si la alea ea doar sta linistita si tu sa lucrezi, fara umpic de ahhhh ahhhh macar pentru imaginatia mea) la gfe are un 6 ca vorbeste frumos.

Am uitat ceva?

Link spre comentariu
  • Oras:targu mures
  • Oras:targu mures

Si daca tot am timp si suntem la capitolul"de strada" sa va luminez cu cate ceva despre fetele de la gaesti! Chiar si la raluca am ajuns din cauza ca era prea tarziu cand am ajuns la gaesti cu nu am mai gasit nimic, dar in rest mai bine prefer sa merg acolo! Cred ca in parcarea aceea toate sunt intelese si ce face una fac toate si anume oral si normal protejat, nici vorba de oral neprotejat. Am fost cred ca cu vreo 4-5 dintre ele dar serviciile sunt asemanatoare exceptie facand o fata roscata care si geme! Pot sa zic ca oral cu prezervativ acolo se face cel mai bine in conditiile in care la altele deabea simt ca face ceva si mai mult vad capu ca tot se misca! Un lucru care imi mai place mie acolo e igiena care a fost impecabila. Doar o fata a reusit sa ma surprinda si era paroasa pe la pupaza desi la era foarte draguta fata si se vedea ingrijita!

La domeniul note iarasi stau prost dar incerc: oral 6(daca era neprotejat era 8) normal 8 (daca le pui deasupra lucreaza, daca esti tu deasupra nu comenteaza, asteapta si mai mult daca e nevoie) la gfe nu prea pot nota pentru ca eu nu vorbesc maghiara si ele nu prea vorbesc romana. La igiena dau un 9 iar pentru fata care a fost cu pricina nu stiu cum sa o pedepsesc

Daca am uitat ceva va stau la dispozitie

Link spre comentariu

Este una Loro,satena paru mai lung, inaltuta, arata bine, nu prea stie romaneste bine. Face oralul foarte bine dar numa cu prezervativ. Poti negocia preturile. E naspa ca numa acolo in parcare o fak. Deci dute cand se insereaza daca nu vrei sa ai surprize. Bafta

Link spre comentariu
Vizitator intimul
Reputație: 0

Am foat la ea acum vreo 2 ani.M-a dus intr-o casa pe langa benzinaria Lukkoil.Atunci a cerut 50 lei initial si apoi a marut tariful la camera la 70 lei invocand fel si fel de motive.Nu se dezbraca total desi era prin luna martie-aprilie atunci.O singura data am mai vazut-o dupa aceea acolo,dar ulterior nu.Da,arata bine fizic.Acuma ce program de lucru are?

Link spre comentariu
Vizitator intimul
Reputație: 0

La sensul giratoriu de iesire spre Sangeorgiu de Mures zici? De obicei cele ce stau acolo sunt prietene cu Ana-Maria (cea recenzata) si care are mai multe numere de telefon.Imi aduc aminte bine ca si bruneta de la coltul ING se stie foarte bine cu Ana-Maria.E ceva afara la ora asta im zona acuma?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...