Sari la conținut

escorte "de strada"


muresfan

Postări Recomandate

Dupamasa am trecut pe centura si la intersectia cu str Londra unde era o bruneta de vreo 30-35 ani, silueta, cu sani mari si cu buzele rujate sexy. A cerut 70, am negociat la 50 (destul de usor). E draguta, atenta la detalii, mirosea a parfum, avea zona intima epilata, era chiar curata ca la carte. Am optat pentru un normal (bineinteles protejat). fiindca nu gaseam loc de parcare sa facem in masina, am mers in padure pe o patura. 3 pozitii, ea atenta, stramta.

Exterior 9

Atitudine 10

NP 9

 

De revenit... cu siguranta. Merita mai mult ca 50 lei.

Link spre comentariu

Agitatie mare azi in zona "ING". Nu stiu daca vremea buna sau lipsa de clienti a scos un numar asa de mare de dame/metru patrat...in acelasi.

Pe langa bine-cunoscuta Marta mai era inca o dameza(nu-i stiu numele) care presta/presteaza in blocul unde activa Noemi. Cele doua mergeau in tandem. Pe langa ele au aparut in zona inca doua "dive" 40+, una dintre ele activand cu ani in urma in zona Gara-Mocca.

Mai era o tigancusa tanara(i-as da maxim 18-19 ani) si posibil o tanti (sa zic in jur de 50) care stationa chiar langa ING, rujata strident(posibil sa fi fost doar at the wrong time in the wrong place).

Si acum o intrebare pentru cei care cunosc mai bine zona...tanti care sta de multe ori pe banca din parculet(gen slim, cu parul cu multe fire albe) presteaza si ea? Zilele trecute fiind in zona a cerut o tigara apoi m-a invitat la o cafea :D, dar fiind in viteza nu mi-am dat seama(si nici nu am avut timp sa verific) sensul invitatiei. 

  • Like 1
Link spre comentariu

Presupun ca vorbesti de o tipa pe care am vazut-o sambatain parcarea de deasupra la restaurantul Lira din Vatman. E zicea ca lucreaza de la 11 pana la 15 acolo si seara o gasesti pe Calarasilor. Tipa e de treaba executa foarte bine oralul. 50 lei OP si NP. Te duce pe un camp in apropiere sau daca vrei in padure. E foarte comunicativa si se comporta foarte frumos. E si curata fara mirosuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...