Sari la conținut

Salon masaj erotic -zona MICRO16 APROAPE DE SCOALA 10 0749 89 43 29


Postări Recomandate

Am primit pe strada zilele astea niste reclame cu masaj erotic , multe informatii nu am reusit sa aflu de la fata care le impartea, nr de telefon este 0749 89 43 29 pe la general au sediul si cica au fete tinere si frumoase, nu ramane decat sa ma conving ca asa este.

A mai fost cineva pe la ei?

Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

Am sunat adineaori Adriano.

Pretul este de 120 ron masaj erotic cu finalizare,exclus contact sexual.Dupa o serie de intrebari din partea mea,am aflat ca sunt doar 2 fete...iar cu privire la servicii,(pentru ca stiu ca exista mai multe tipuri de masaj...chiar daca nu exista contact sexual)...am primit raspunsul "MAI MULTE DETALII LA FATA LOCULUI"

...In principiu m-as duce zilele astea....dar ca daca mi-o ia altcineva inainte...chiar nu ma supar,dimpotriva il rog sa dezvolte!!!

....era sa uit....salonul este pe la scoala 10 din cate am inteles,nu pe la General,acolo unde te-a "apostat" pe tine dameza!!!

Link spre comentariu

salutare domnilor.

 Acest salon e deschis cam de 1-2 saptamani. L-am vizitat eu in trecere pe acolo.

Locatia este in apropiere de scoala 10 mai exact langa magazinul triton. In salon 2 fete: una e unguroaica (http://nimfomane.com/forum/topic/8944-unguroaica-0728798683-sau-0751707529/)  si a doua este o fata brunetica inalta noua se pare pe piata galatiului.

 

    Dscrierea fetei: bruneta inalta 1.70, 50kg sani mici mici mici, fundulet rotund frumos, si o frumusete de fluturas la pussy.(cu ea am intrat).

Locatia curata dar mai are de lucrat la aspect. Prosoape curate gel de dus apa calda  cam tot ce trebuie.

   Masajul 120 ron/ h. Confirm ceea ce a spus omul mai sus ""Mai multe detalii la fata locului" nu detaliez dar cred ca v-am zis cam tot.

 

Masajul dragut nu foarte impresionant dar pentru inceput e destul de bine.

NOTE:

Fata    7

Masaj de relaxare 7

Masaj erotic          7

 

Concluzie de revenit.

Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

nu am fost....sau ma rog...nu inca dar am sunat si la acest nr.si mi-a dat aceeasi adesa,deci raspunsul este DA,are doua nr. de telefon,DA,este acelasi salon.

PS.am sunat aseara ptr.programare,chiar am si facut-o,insa in ultima clipa m-am sucit...din cauza "radarului",nici nu am apucat sa sun iarasi ori sa trimit un sms pentru anularea programarii. :bye

  • Like 1
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare!

 

Am fost si eu la acest salon! Dragus salonul, mi-a raspuns o tipa - patroana cred - era de treaba. Am intrebat daca se poate cu doua fete si mi-a spus ca da insa cand am ajuns a spus ca nu a venit ce-a de-a doua fata si daca chiar vreau cu doua intra ea.

 

Pentru ca era si ziua ei, a adus o sampanie sa bem. Am intrat pana la urma doar cu tipa de acolo..nu mai tin minte numele.

 

Concret :

 

masaj :8

pr: 9

 

Pentru mai multe info vb direct cu fetele de la masaj..

 

sper sa fi fost util.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Terra
  • Oras:Terra

  Am fost chiar in seara asta la acest salon de masaj...proasta decizie,mai bine faceam o laba. Am aruncat pe geam 200 ron!

Dar sa incep cu inceputul.

Sun,cer detalii si binenteles ca inafara de pretul de 100 ron al masajului mi se spune ca alte detalii pot obtine doar la fata locului daca vreau si altceva. Mi se indica locatia si ajung intr-un tarziu si acolo.

 

Intru in salon,unul dragut,modern chiar, vad doua fete,ambele brunete,una cu tenul mai inchis la culoare..  Le spun ca inafara de masaj care oricum nu prea ma intereseaza cine stie ce, vreau si o finalizare. Eram cu gindul la un masaj senzual terminat cu un oral de exceptie si finalizare orala, dar cit de mult m-am inselat. Mi-au spus ca masaj + contact sexual protejat este cam 250 ron. Mi se pare mult, si intreb cit e masajul + plus finalizare manuala..atingeri cica doar asa pe picioare,maini..fara pasarica. Imi cer 200 ron,le dau banii inainte,o iau pe bruneta cu cu tenul mai inchis si disparem dupa draperii.  Ma dezechipez si sint invitat la dus, ea spalin-du-se doar la bideu... cica facuse dus inainte.

 

 Intru in camera,ma intreaba daca vreau sa-mi maseze fata sau spatele...aleg fata,evident! Ma asez pe spate si astept sa-si faca treaba, ia niste ulei de masaj si incepe sa mi-l intinda pe piept,pe abdomen,in 2 minute ajungind la pula,frecind-o cu mina obtinind ceea ce urmaream,o erectie de toata frumusetea.,apoi ia un prezervativ,il pune si se urca deasupra. Pasarica stramta,miscari faine si gemete false, deja mai aveam putin si-mi dadeam drumu', dar nu vreau asta si-i zic sa schimbam pozitia, o pun pe o parte in pozitia lingurita si-i dau asa citeva minute, dar pentru ca nu ma impac bine cu prezervativele,se inmoaie treaba. Ma intreaba ce-i de facut,.. ii zic ca poate sa termine cu stimulare manuala sau orala ,dar raspunsul ei ma nauceste : daca am optat pentru sex (adica sex normal protejat in traducere) , trebuie sa platesc in pus daca vreau sa fiu terminat prin "muie cu prezervativul" sau manual. Am considerat asta un santaj, menit sa stoarca clientul de mai multi bani. Plin de nervi,ma ridic si incep sa ma imbrac ,ea zice ca-i pare rau si ca daca stiu ca nu ma impac bine cu prezervativele,data viitoare sa optez pentru muie cu prezervativul direct. Cum sa nu,... in vecii vecilor nu o sa mai calc pe acolo!

 

   Am aruncat pe geam 200 lei,pentru un simulacru de masaj erotic de 2-3 minute si o partida esuata de sex normal protejat, ca sa nu mai spun de tupeu cu care mi-a cerut bani in plus ca sa ajung la orice fel de finalizare,chiar si manuala...Sa nu uit si faptul ca nu a vrut sa-si dea jos sutienul pe perioada actiunii!

 

 

   Ca sa dau si niste note ..:

 

  locatie 9  ,mi-a placut, ingrijita,curata, moderna.

  maseuza cu care am fost: 8 la aspect( frumusica, sini mari)

  atitudine: 8 ( se straduia sa placa)

  masaj erotic: 5 ( o vrajeala de masaj,m-a minjit cu niste ulei pe piept si abdomen)

  sex normal : 5 ( nu a fost capabila sa duca un client spre finalizare)

 

  Mi s-a parut un serviciu mediocru, mult prea costisitor,de la niste fete care nu stiu cum sa-si atraga clientii.Inca fierb de nervi,am platit 200lei si nici macar nu mi-am dat drumu' o singura data.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Salutare la toti futaciosii nebunatici si aventurieri, foarte tarziu am descoperit si eu topicul despre salonul in cauza ca altfel veneam cu o recenzie mai din timp si poate mai lamuream si eu lumea putin.

 

Am fost la acest salon chiar de pe la deschidere, la recomandarea unui prieten...este situat mai sus de Doja pe partea dreapta in apropierea unei scoli. Deci am fost intampinat de doua domnisoare, una blonduta si una bruneta...bruneta mi-a placut mai mult, inaltuta, subtirica, cu un fundulet provocator si parca avea si un tatuaj micut pe picior, respectiv un fluturas. Am intrat cu bruneta in camera, a aprins lumanarile si am trecut la treaba, un masaj simplu costa 120 lei, cu contact sexual inca 80lei si daca mai vrei inca un numar mai dai inca 80 de lei. Deci masaj +sex, o ejaculare=200 Ron. 

 

Referitor la ce a zis nik.ro, are dreptate, bruneta e un mic pradator ce taxeaza din orice unghi. Eu am fost cu ea pentru un masaj si doua numere, am platit 280 de lei, o suma maricica pentru prestatia respectiva. Intradevar am primit un masaj general placut urmat de un sex oral combinat cu normal si o gama variata de pozitii.

 

Am sa dau niste note....locatie 9

                                     aspectul brunetei 9

                                     atitudine 8

                                     masajul 7...placut dar nu profesionist

                                     sex normal 7

                                     sex oral 9...face un deep pro

 

Ca o concluzie, nu am sa mai revin prea curand sau poate deloc...insa o recomand macar pentru o incercare. Bafta la toti si sarbatori fericite. 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...